اسلام در رأس هرم جمعیتی پیروان ادیان قرار گرفت
دوشنبه 12 فروردين 1387 - ساعت 20:17

همان طور که مي‌دانيد در حالي که در خانواده‌هاي مسلمان تعداد کودکان زياد است، خانواده‌هاي مسيحي به کمتر بچه داشتن گرايش يافته‌اند

 

براي اولين بار در تاريخ تعداد مسلمانان از کاتوليک‌ها بيشتر شده‌است. خبرگزاري آلمان از رم گزارش داد، بنا به اعلام واتيکان، در حال حاضر کاتوليک‌ها ۱۷.۴ درصد جمعيت زمين را تشکيل مي‌دهند و مسلمانان ۱۹.۲ درصد.
ويتوريو فورمنتي، از کشيشان عالي‌مقام کاتوليک در مصاحبه‌اي با روزنامه کوريايي «لوسرواتوره رومانو (L'Osservatore Romano)» اعلام کرد: براي اولين بار در تاريخ ديگر ما در قله نيستيم. مسلمانان ما را پشت سر گذاشته‌اند فورمنتي مسئول گردآوري آمار سالانه واتيکان است.
وي گفت: همان طور که مي‌دانيد در حالي که در خانواده‌هاي مسلمان تعداد کودکان زياد است، خانواده‌هاي مسيحي به کمتر بچه داشتن گرايش يافته‌اند به گفته وي، اين آمار مربوط به سال ۲۰۰۶ ميلادي است. آمار مربوط به مسلمانان نيز از اطلاعاتي به دست آمده است که کشورهاي اسلامي ارايه داده‌اند و يا سازمان ملل منتشر کرده است.
وي گفت واتيکان فقط مي‌تواند مسئوليت صحت اطلاعات خودش را بر عهده بگيرد.




روزنامهء هموطن سلام http://www.hamvatansalam.com
آدرس خبر : http://www.hamvatansalam.com/news98882.html