برگزاری نمایشگاه کتاب کمتر از یک ماه دیگر
جمعه 16 فروردين 1387 - ساعت 22:49

26 روز دیگر، بیست و یکمین نمایشگاه بین‌المللی کتاب در مصلای تهران افتتاح می شود.

 

26 روز دیگر، بیست و یکمین نمایشگاه بین‌المللی کتاب در مصلای تهران افتتاح می شود؛ اگرچه هنوز مشکلاتی که بر سر برگزاری این نمایشگاه در مصلا بود، همچنان ادامه دارد.
محسن پرويز، رئيس بيست و يكمين نمايشگاه بين‌المللي كتاب تهران از رئيسان نمايشگاه‌هاي شارجه، كويت، يونان، مغرب، اندونزي و روسيه براي حضور در نمايشگاه بين‌المللي كتاب تهران دعوت كرده است.
شركت حمل‌ونقل هواپيمايي هما اعلام کرده، به ناشران خارجی که برای حمل و نقل كتاب‌هايشان از این خط هوایی استفاده کنند، 70 درصد تخفيف مي‌دهد و راهنمايي و رانندگي شهر تهران از حالا برای ايام برگزاري اين نمايشگاه تدابيري ويژه انديشيده است؛ تمهیداتی مثل افزايش وسايل حمل‌ونقل عمومي، طرح زوج و فرد كردن خودروها، مستقر شدن نيروها در مناطق اطراف محل برگزاري نمايشگاه و مشخص كردن پاركينگ‌ها، که البته برنامه‌هاي ويژه‌ نمايشگاه كتاب در كميته‌اي از سوي راهنمايي و رانندگي تهران در فروردين‌ماه برگزار خواهد شد.
با این حال عضو كميسيون فرهنگي شوراي شهر تهران اعلام کرده، باغ كتاب امسال در فضايي در حدود 45هزار متر زيربنا، تأسيس خواهد شد و ابراز اميدواري کرده با تأسيس اين مكان، نمايشگاه كتاب در طول سال و به‌طور دائمي باشد.
عليرضا دبير همچنین از برگزاري 4 جلسه در شوراي شهر با محوريت چگونگي برگزاري بيست و يكمين نمايشگاه بين‌المللي كتاب تهران خبر داده و افزوده است: نمايشگاه كتاب امسال هم مانند سال گذشته در مصلاي امام خميني برگزار خواهد شد و به همين دليل هماهنگي‌ها با شهرداري، راهنمايي و رانندگي و وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامي انجام و موضوعاتي مانند زمان آغاز به كار مترو در ايام برگزاري نمايشگاه و نحوه‌ جابه‌جايي مراجعان به نمايشگاه بررسي شده است.
اما در سوی دیگر میدان، ناشران کماکان از برگزاری نمایشگاه در مصلا دلخورند و این را بر دیگر گلایه های خود افزوده اند؛ گلایه هایی مثل معطل ماندن كتاب‌هاي ناشران در اداره كتاب ارشاد.
چندی پیش اتحاديه ناشران و كتابفروشان تهران درنامه‌اي به وزير فرهنگ و ارشاد اسلامي از وي خواست براي این معضل چاره جويي كند. در ا بتداي اين نامه كه با امضاي رئيس اتحاديه ارسال شده، با اشاره به نشست‌هاي مكرر اعضاي هيأت‌مديره اتحاديه ناشران و كتابفروشان تهران با مسئولان معاونت فرهنگي و اداره كتاب درباره چگونگي نظارت بر كتاب، آمده است: متأسفانه در اين فاصله زماني به‌نظر مي‌رسد كه تحولي در اين حوزه اتقاق نيفتاده يا اينكه اگر تغييراتي صورت گرفته انعكاسي در ميان صنف نداشته است.




روزنامهء هموطن سلام http://www.hamvatansalam.com
آدرس خبر : http://www.hamvatansalam.com/news99157.html