وزير مسكن: صدور يك ميليون و200 هزار پروانه ساختماني در سال 86
فارس , دوشنبه 19 فروردين 1387 - ساعت 21:01

وزير مسكن و شهرسازي از صدور يك ميليون و 200 هزار پروانه ساختماني در كشور در سال گذشته خبر داد .

 

وزير مسكن و شهرسازي از صدور يك ميليون و 200 هزار پروانه ساختماني در كشور در سال گذشته خبر داد و گفت: صدور اين ميزان پروانه ساختماني در كشور در يك سال تاكنون بي‌سابقه بوده و حجم عظيم ساخت و ساز در كشور در حال رخ دادن است.
محمد سعيدي كيا اظهار داشت: صدور حدود يك ميليون و 200 هزار پروانه ساختماني در سال گذشته (در شهرها و روستاها) حاكي از اين است كه سال گذشته و امسال، سال رونق ساخت و ساز بوده و خواهد بود كه آمارها حاكي از سنديت صحبت‌هاي بنده است.
وي ادامه داد: اين آمارها حاكي از اين است كه حجم عظيم ساخت و ساز در كشور در حال رخ دادن است بنابراين تحليل بنده از بازار مسكن سال جاري اين است كه امسال ساخت و ساز و خريد و فروش مسكن رونق خواهد داشت.
وزير مسكن و شهرسازي در خصوص آينده بازار مسكن و احتمال رشد قيمت مسكن گفت: طبيعي است كه نقدينگي سرگردان به هر بخشي از اقتصاد كشور سوق پيدا كند آن بخش دچار رونق و افزايش قيمت مي‌شود.
سعيدي كيا افزود: پس اين موضوع براي بخش مسكن نيز قابل تصور است البته اگر اقتصاددانهاي كشور به گونه‌اي نقدينگي را تنظيم كنند كه اين نقدينگي در بخش‌هاي مختلف تقسيم شود تعادلي كه بخش مسكن در شش ماهه دوم سال 86 داشت سال جاري هم اين تعادل حفظ خواهد شد.
وزير مسكن و شهرسازي تاكيد كرد: منظور بنده از تعادل بخش مسكن به معناي ركود نيست اما به هر حال بايد اذعان كرد كه اگر نقدينگي‌هاي سرگردان به بخش مسكن هجوم بياورند مسكن گران مي‌شود.




روزنامهء هموطن سلام http://www.hamvatansalam.com
آدرس خبر : http://www.hamvatansalam.com/news99462.html