يكشنبه 17 شهريور 1387

 
 
     
 
     
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 نسخه موبايل 
آرشيو روزنامه 
تماس با ما 
  المپيک 2008 »

فناوری نوین قهرمان المپیک شد

برنامه كامل ورزشكاران ايران اعلام شد

بازي‌هاي پارالمپيك افتتاح شد

توصيه روز
:: بازار کامپيوتر ::
قیمت هارددیسک های جدید فک های بزرگان را با خاک آشنا کرد
:: نکته آموزشی ::
پشتیبانی از اطلاعات فراموش نشود

سليماني از قرارداد 118ميليارد توماني با 15دانشگاه خبر داد

وزير ارتباطات و فناوري اطلاعات گفت:30 قرارداد پژوهشي به ارزش بيش از 118 ميليارد تومان با 15 دانشگاه کشور امشب منعقد خواهد شد.

 
اخبار گوشه و کنار IT هفته

اخبار گوشه و کنار IT ماه

 

نمايش اخبار در تاریخ :

روز ماه سال

از 21/2/1387 تا 24/2/1387
 نفوذ تلفن همراه را به 80% می‌رسانیم
24/2/1387
وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات گفت: اپراتور اول تلفن همراه برای واگذاری 10 میلیون شماره جدید تا پایان امسال آمادگی دارد.

وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات گفت: اپراتور اول تلفن همراه برای واگذاری 10 میلیون شماره جدید تا پایان امسال آمادگی دارد.

 24/2/1387
واگذاري21 ميليون تلفن همراه در ايران
صمد مومن بالله  گفت:ميانگين ضريب نفوذ تلفن همراه در کشور38.5درصد است که اين رقم در جهان 16.2درصد است.

معاون امور مجلس وزير ارتباطات و فناوري اطلاعات گفت : در30 ماه گذشته بيش از21 ميليون سيم کارت تلفن همراه در کشور به متقاضيان واگذار شده است.او افزود: ميانگين ضريب نفوذ تلفن ثابت در ايران 33.5 درصد و در جهان19.19درصد است.

 
 iPhone به طور قانوني به آسيا مي آيد
24/2/1387
قرار است اين گوشي به زودي در چين و ژاپن هم عرضه شود.

هموطن آنلاين - شرکت اپل اعلام کرد قراردادي را با اپراتورهاي تلفن همراه در چهار کشور اسيايي امضا کرده تا 10 ميليون واحد گوشي iPhone را تا پايآن سال 2008 در اين قاره به فروش برساند.

 24/2/1387
مايکروسافت شما را به فضا مي برد
اين نرم افزار 12 ترابايت اطلاعات از دنيا را در خود جاي داده است.

هموطن آنلاين- شرکت مايکروسافت هديه اي غافل گير کننده به علاقمندان به سفرهاي فضايي ارائه خواهد داد.

 
 امکانات جديد در مسنجر مايکروسافت
24/2/1387
اين سرويس همراه با پخش آگهي خواهد بود و تاکنون در ايالات متحده ارائه نشده است.

هموطن آنلاين - کاربران سرويس اروپايي ويندوز مايکروسافت موسوم به Windows Live Messenger به زودي قادر به مشاهده کليپ هاي ويديويي از طريق پنجره هاي چت خواهند بود.

 24/2/1387
انجمن شركت‌هاي اينترنتي: تحصن مي‌كنيم
اين گردهمايي كه قرار بود امروز(سه‌شنبه) در نهاد رياست جمهوري برگزار شود، بنابر تصميم مديران انجمن روز شنبه در اتاق بازرگاني به عنوان پارلمان بخش خصوصي برگزار مي‌شود.

گردهمايي سراسري فعالان حوزه VoIP با هدف اعتراض به مزايده تبادل ترافيك بين‌الملل به دعوت انجمن شركت‌هاي اينترنتي ايران شنبه آينده در اتاق بازرگاني و صنايع و معادن ايران برگزار مي‌شود.

 
 ACS: ایمیل شخصی، جزء لاینفک کار و فعالیت روزمره است
23/2/1387
Kumar Parakala مدیر ACS گفت استرالیا همواره درخصوص رعایت حریم خصوصی افراد و مواردی مانند شنود مکالمات تلفنی سختگیر بوده و از دولت فدرال خواست تا مانند قبل همان نظارت‌ها را در عصر اینترنت ادامه بدهد.

ACS (جامعه کامپیوتر استرالیا) طی مذاکراتی که با مقام‌های فدرال داشته بر رعایت حقوق کارمندان و کارکنان سازمان‌ها و شرکت‌ها تأکید نمود و از دولت خواست تا حق چک کردن روزانه ایمیل‌های شخصی افراد را در سر کار تأیید نماید.

 23/2/1387
معاون وزير ارتباطات : ايجاد پايلوت موبايل نسل3 در تهران
کمال محامد پور گفت: در بسياري از کشورها شاهد وجود شکافهاي ديجيتالي به نسبت توسعه علم در دنيا هستيم که اين شکاف ناشي از ناکافي بودن امکانات و نبود دسترسي آسان به اطلاعات است.

معاون وزير ارتباطات و فناوري اطلاعات گفت: طراحي و ساخت ايستگاه زميني ماهواره اي، تهيه RFB شبکه ملي اينترنت، تهيه IDC مرکزي و تدوين مقررات اپراتور WIMAX از اقدامات مرکز تحقيقات مخابرات است.

 
 شهرياري: لزوم مشاركت همه نخبگان در نقد و بررسي برنامه جامع IT
23/2/1387
دومين هم‌انديشي تدوين برنامه جامع فناوري اطلاعات ايران به دعوت دبيرخانه شوراي عالي اطلاع‌رساني و با حضور بيش از 50 تن از نخبگان و صاحب‌نظران حوزه فناوري اطلاعات برگزار شد.

دومين هم‌انديشي تدوين برنامه جامع فناوري اطلاعات ايران به دعوت دبيرخانه شوراي عالي اطلاع‌رساني و با حضور بيش از 50 تن از نخبگان و صاحب‌نظران حوزه فناوري اطلاعات برگزار شد.

 23/2/1387
استفاه از چاپگر برای ساخت دارو!
به گفته Craig Mundie از مایکروسافت مردم روزی قادر خواهند بود بجای جوهر، مواد اولیه داروهای مختلف را در کارتریج چاپگر ریخته و به عنوان مدل جدیدی از الگوهای خوددرمانی و در راستای ارتقای بهداشت عمومی جامعه، شخصاً نسبت به ساخت و ترکیب داروهای مورد نیاز خود اقدام نمایند.

يك مدیر ارشد مایکروسافت روز جمعه اظهار داشت در آینده نه چندان دور مردم می‌توانند از چاپگرهای معمولی برای ساخت برخی داروهای ساده در منزل استفاده نمایند.

 
 خدمات امنيتي گوگل از راه رسيد
23/2/1387
هزينه استفاده از اين سرويس براي هر کاربر 36 دلار و به ازاي هر کاربر سيار 12دلار اضافي در ماه است.

هموطن آنلاين - گوگل ديروز از ارائه خدمات امنيتي جديد خود براي شرکت هاي تجاري خبر داد. شرکت ها با استفاده از اين خدمات و نرم افزار تازه گوگل مي توانند به خوبي از اطلاعات شبکه هاي رايانه اي خود محافظت کنند.

 23/2/1387
Facebook تحت تعقيب
فيس بوک نمايه قلابي را از سايت خود پاک کرده و اعلام کرده با دادگاه همکاري خواهد کرد.

هموطن آنلاين - يک قاضي آمريکايي به گردانندگان سايت فيس بوک دستور داد تا اطلاعات هويتي شخصي که يک نمايه قلابي را به نام رييس يک دبيرستان در اين سايت ايجاد کرده ارائه دهند.

 
 کشف قطعات رايانه قلابي چيني در آمريکا
23/2/1387
مقامات چيني هنوز در اين مورد اظهار نظري نکرده اند.

هموطن آنلاين - مقامات پليس فدرال آمريکا اف بي آي مي گويند جلوي فروش قطعات مختلف رايانه اي چيني را در اين کشور گرفته اند. اين قطعات تقلبي و بي کيفيت بوده و مجموع ارزش آنها 3.5 ميليون دلار است.

 23/2/1387
مهديون: ساز و کار اجرایی مزایده اپراتور سوم، آماده شد
با تلاش های صورت گرفته، سازو کار چگونگی برگزاری مزایده اپراتور سوم تلفن همراه آماده و با هماهنگی مرکز تحقیقات مخابرات و سازمان تنظیم مقررات نهایی شد.

با تلاش های صورت گرفته، سازو کار چگونگی برگزاری مزایده اپراتور سوم تلفن همراه آماده و با هماهنگی مرکز تحقیقات مخابرات و سازمان تنظیم مقررات نهایی شد.

 
 راه‌اندازي بخش فارسي سايت نوكيا
23/2/1387
بخش فارسي سايت نوكيا شروع به كار كرد.

شركت نوكيا، بزرگ‌ترين سازنده گوشي تلفن همراه جهان، بخش فارسي سايت خود را راه‌اندازي نمود.

 22/2/1387
جامعه اطلاعاتی نیازمند دسترسی سریع به اطلاعات است
سلیمانی  گفت: بحث دسترسی به اطلاعات یک ضرورت و یک نیاز در تمام کشورها به حساب می‌آید در حالی که فناوری اطلاعات در همه ابعاد و همه حوزه‌های زندگی به خصوص در بخش تعلیم و تربیت و نوآوری تاثیرگذار و مهم است.

وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات گفت: استقرار جامعه اطلاعاتی در کشور نیازمند دسترسی سریع به اطلاعات است که به کمک ایجاد دسترسی به اطلاعات دولت الکترونیکی، بانکداری الکترونیکی و تجارت الکترونیکی هم بوجود می آید.

 
 پروانه اپراتور اول و وايمكس صادر مي‌شود
22/2/1387
سيدمحمد حسين‌پور گفت: طي اين روز قرارداد همكاري با بيش از 10 دانشگاه كشور جهت همكاري‌هاي تحقيقاتي در زمينه‌هاي ارتباطات سيار و هوا و فضا نيز به امضا خواهد رسيد.

يك مقام مسوول در وزارت ارتباطات و فناوري اطلاعات از اعطاي پروانه اپراتور اول و وايمكس طي سه شنبه جاري با حضور مسوولان وزارت ارتباطات و مسوولان كشوري خبر داد.

 22/2/1387
مایکروسافت علیه اتحادیه اروپا شکایت
شرکت مایکروسافت علیه اقدامات اخیر اتحادیه اروپا مبنی بر دریافت 899 میلیون یورو(713 میلیون پوند) جریمه برای سوءاستفاده مایکروسافت از موقعیت انحصاری خود در اروپا، شکایت کرد.

این شرکت در مجموع 68/1 میلیارد دلار به اتحادیه اروپا جریمه پرداخت کرده است و هم‌اکنون با تنظیم این شکایت می‌کوشد وضعیت جریمه‌های مستمر اتحادیه اروپا علیه خود را شفاف‌سازی کند.

 
 تماس با سيم‌كارت‌هاي اعتباري دولتي غيرممكن است
22/2/1387
اين اختلالات در حالي رخ مي‌دهد كه ثبت نام سيم كارت دولتي ادامه داشته و مسئولان سعي در ركورد زني و رسيدن به قم 27 ميليون مشترك تا 27 ارديبهشت ماه جاري را دارند.

از صبح امروز (يكشنبه) تماس با سيم‌كارت‌هاي اعتباري همراه اول با كد اعتباري دولتي دچار اختلال شده و برقراري تماس غيرممكن شده است. به گزارش فارس، در تماس با سيم‌كارت‌هاي اعتباري دولتي يا همراه اول بوق اشغال به صورت ممتد شنيده مي‌شود.

 22/2/1387
انتقاد طرفداران محيط زيست از اپل
به اعتقاد اين گروه محصولات اپل بيش از حد گرما توليد کرده و آالايندگي زيادي براي محيط زيست دارند.

هموطن آنلاين - بي توجهي اپل به مبارزه طرفدران محيط زيست بر ضد گرم شدن کره زمين موجب اعتراض برخي گروه هاي مدني شده است.

 
  1   2
تحليل
:: اقتصادی ::
هاشمي رفسنجاني: فعالان اقتصادي براجراي برنامه پنجم متمركز شوند
:: فناوری اطلاعات ::
رفع مشکلات نرم افزار پیام رسان فراموش شد
:: روی خط جوانی ::
ارتباط بستنی و شخصیت!!!
:: ورزش ::
فناوری نوین قهرمان المپیک شد
:: فرهنگ و هنر ::
مهراوه شريفي‌نيا: زمان حضور در كارهاي مناسبتي زير ذره‌بين هستيم
:: حوادث ::
حکم اشد مجازات برای یک فوتبالیست

پاورقی
:: رويای ديجيتال ::
روباتي با مغز بيولوژيكي طراحي شد
:: يادداشت هفتگی بازار ::
چاپگر‌هاي قابل حمل چاپ عكس توليد شد
:: يادداشت هفتگی موبايل ::
بهترين گوشي‌هاي 2008 اروپا
:: نقطه سر خط ::
داروخانه پروردگار !!!
:: می دونيد که ::
تلويزيوني به باريکي کاغذ ساخته شد

 
     
   
     
     
    ::  تماس با ما  ::  معرفی ما  ::
کليهء حقوق متعلق است به روزنامهء هموطن سلام. ۱۳۸۷ - ۱۳۸۳
طراحی و اجرای سايت : شرکت به نگار