سه شنبه 12 آذر 1387

 
 
     
 
     
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 نسخه موبايل 
آرشيو روزنامه 
تماس با ما 
توصيه روز
:: بازار کامپيوتر ::
بهترین نوت‌بوک‌های سال 2008
:: نکته آموزشی ::
قفل های سخت افزاری و نرم افزاری

وزير دفاع اسپانيا زايمان كرد

خانم "كارمه چاكن" نخستين وزير دفاع زن اسپانيا، اندكي پس از بر عهده گرفتن مسئوليت، زايمان كرد و فرزندي پسر به نام "ميگل" به دنيا آورد.

 
اخبار جهان هفته

اخبار جهان ماه

 

نمايش اخبار در تاریخ :

روز ماه سال

ارديبهشت 1387
 سفير عربستان از لبنان گريخت
23/2/1387
سفير عربستان سعودي در بيروت در پي ادامه درگيري‌هاي لبنان، به همراه خانواده خود از راه دريا به قبرس فرار كرد.

سفير عربستان سعودي در بيروت در پي ادامه درگيري‌هاي لبنان، به همراه خانواده خود از راه دريا به قبرس فرار كرد. ديگر اعضاي سفارت اين كشور در لبنان نيز هفته جاري از طريق دمشق به رياض رفته بودند.

 22/2/1387
مالكي و توافق با جنبش صدر
نوري مالكي، نخست‌وزيرعراق توافقنامه بين ائتلاف يكپارچه عراق و گروه صدر را مبناي برخورد دولت با تمامي احزاب و گروه‌هاي سياسي دانست.

نوري مالكي، نخست‌وزيرعراق توافقنامه بين ائتلاف يكپارچه عراق و گروه صدر را مبناي برخورد دولت با تمامي احزاب و گروه‌هاي سياسي دانست.

 
 رسانه هاي غربي: هيلاري در انتظار معجزه
22/2/1387
انتخابات آمريکا، چهارم نوامبر 2008 (14 آبان 87) برگزار مي شود.

يک رسانه غربي در بررسي مبارزات انتخاباتي رياست جمهوري در آمريکا فاصله بين هيلاري کلينتون نامزد حزب دموکرات و باراک اوباما نامزد رقيب خود در انتخابات درون حزبي را زياد عنوان کرد و از کلينتون خواست محترمانه صحنه انتخابات را ترک کند.

 22/2/1387
تجمع ضدصهيونيستي در تورين
اعتراض‌كنندگان حملات و كشتارهاي روزانه در فلسطين را كه در چند سال گذشته موجب شهادت تعدادي زيادي از فلسطينيان و تخريب خانه‌هاي‌شان شده است، محكوم كردند.

مخالفان جنايت‌هاي رژيم ‌صهيونيستي با تجمع در مركز شهر تورين، اعتراض خود را نسبت به تصميم برگزاركنندگان نمايشگاه كتاب تورين براي تقدير از نويسندگان اسراييلي اعلام كردند.

 
 دفاع رئيس سابق موساد از دولت سنيوره
22/2/1387
ياتوم گفت: حتي اگر اخبار اخير درباره خارج شدن نيروهاي حزب‌الله از خيابان‌هاي بيروت درست باشد از اهميت موضوع چيزي كم نمي‌كند.

در حالي كه شمال لبنان روز يكشنبه شاهد بازگشت آرامش بود و درگيري‌هاي پراكنده در نابلس هم متوقف شده امروز دني دياتوم، رئيس سابق سازمان اطلاعات رژيم صهيونيستي(موساد) با انتقاد از عملكرد حزب‌الله لبنان به حمايت از دولت فواد سنيوره، نخست‌وزير اين كشور پرداخت.

 22/2/1387
رد ادعاي اختفاي بن‌لادن در پاكستان
چودري در واكنش به گزارش‌هاي رسانه‌هاي خبري غرب درباره مخفي شدن بن لادن در پاكستان تاكيد كرد هيچ گواهي كه مويد اين مساله باشد، وجود ندارد.

احمد مختار چودري، وزير دفاع جديد پاكستان مخفي شدن اسامه بن‌لادن، رهبر شبكه تروريستي القاعده در خاك اين كشور را رد كرد.

 
 زحمات‌اسرائيل توسط نصرالله برباد رفت
21/2/1387
«زئيفي» در واکنش به اقدام پيشدستانه دبيرکل حزب الله در خنثي کردن توطئه برنامه ريزي شده عليه مقاومت اذعان کرد: تلاشهاي سه ساله سازمانهاي اطلاعات عربي و خارجي در بيروت يک شبه از بين رفت.

«آهارون زئيفي» رئيس سابق دستگاه جاسوسي نظامي رژيم صهيونيستي اعتراف کرد: حزب الله توانست يک شبه، توطئه هاي سه ساله سازمانهاي جاسوسي عربي و غير عربي را در بيروت نقش برآب کند و روياي اسرائيل براي نابودي حزب الله در داخل لبنان را به سراب تبديل کند.

 21/2/1387
هشدارخالدمشعل به رژيم صهيونيستي
رئيس دفتر سياسي جنبش مقاومت اسلامي فلسطين

رئيس دفتر سياسي جنبش مقاومت اسلامي فلسطين "حماس" تهديد کرد ، اگر رژيم صهيونيستي زندانيان فلسطيني را آزاد نکند، حماس نيز صهيونيستها را به گروگان خواهد گرفت.

 
 اظهارات مداخله‌جويانه كوشنر درموردلبنان
21/2/1387
كوشنر تاكيد كرد وضعيت در لبنان نگران كننده است و بايد به هر قيمتي كه شده از بروز جنگ داخلي جلوگيري شود.

برنار كوشنر، وزير امور خارجه فرانسه روز شنبه در واكنش به درخواست گروه 14 مارس از پاريس براي مداخله در لبنان اعلام كرد كشورش نسبت به بحران كنوني لبنان بي تفاوت نخواهد ماند.

 21/2/1387
وزير خارجه فرانسه: حزب الله و امل جزو ساختار سياسي لبنان هستند
برنار کوشنر گفت: مسئله فوري براي امروز جلوگيري از بروز يک جنگ داخلي در لبنان به شمار مي رود.

وزير امور خارجه فرانسه امروز ضمن تاکيد دوباره بر حمايت کشورش از دولت لبنان، خاطرنشان کرد که حزب الله و جنبش امل لبنان جزو ساختار سياسي اين کشور به شمار مي روند.

 
 ساركوزي از چشم فرانسوي‌ها افتاد
21/2/1387
براساس ارزيابي ماهانه مؤسسه

براساس ارزيابي ماهانه مؤسسه "سي.اس.اي" فرانسه ، با گذشت تنها يك سال از زمان آغاز دور جديد رياست‌جمهوري "نيكلا ساركوزي" فقط 38 درصد از فرانسوي‌ها به وي اعتماد دارند كه اين آمار بيانگر افت شديد محبوبيت وي نزد طرفداران پيشين اوست.

 20/2/1387
آمادگی ایران برای کمک به حل مناقشه لبنان
متاسفانه بخشی از فتنه سیاسی که قابل پیش بینی بود و از قبل درباره وقوع آن هشدار داده می شد، اجرا شده است.

هموطن سلام _سخنگوی وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ایران، ابراز امیدواری کرد، طرف هایی که در حوادث اخیر لبنان سهیم بوده اند، تلاش لازم را به منظور بازگرداندن فضای ثبات و آرامش به آن کشور انجام دهند.

 
 سيد حسن نصرالله: دستهاي مهاجم به شبكه ارتباطي حزب الله قطع مي‌شود
20/2/1387
سيد حسن نصرالله  گفت: شبكه ارتباطي يكي از سلاح‌هاي مقاومت و از جمله عوامل پيروزي در جنگ با رژيم صهيونيستي بود و هر دستي به سمت اين سلاح نشانه رود، قطع خواهد شد.

سيد حسن نصرالله رهبر حزب الله لبنان گفت: شبكه ارتباطي يكي از سلاح‌هاي مقاومت و از جمله عوامل پيروزي در جنگ با رژيم صهيونيستي بود و هر دستي به سمت اين سلاح نشانه رود، قطع خواهد شد.

 20/2/1387
لبنان در راه بازگشت آرامش
تظاهراتي كه با هدف اعتراض به سياست‌هاي اقتصادي و كارگري دولت ترتيب داده شد بود با شكل‌گيري تجمعات پراكنده نيروهاي هوادار دولت كه به تظاهركنندگان ضددولتي حمله مي‌كردند كم‌كم رنگ خشونت‌آميز به خود گرفت.

تجمعات آرام چهارشنبه هفته گذشته بيروت، پايتخت لبنان كه به درخواست اتحاديه كارگري اين كشور و در اعتراض به سخت شدن شرايط معيشتي برگزار شد با تلاش جناح هواداران دولت فواد سنيوره، نخست‌وزير براي تبديل آن به عرصه رويارويي با گروه‌هاي اپوزيسيون دولت به وقوع بحران تمام عياري منجر شد كه 11 كشته، 21 مجروح و زيان مالي قابل توجهي بر جاي گذاشت.

 
 سخنگوي صدر: سپاه مهدي خلع سلاح نخواهد شد
20/2/1387
در حال حاضر حداقل 500 كشته و هزاران زخمي وجود دارد كه برخي از آنها در شرايط بسيار بدي بسر مي‌برند. مردم شهرك صدر از شرايط موجود بسيار رنج مي‌برند كما اين‌كه قبلا هم در دوران رژيم صدام بسيار مورد آزار و اذيت قرار گرفتند.

صالح العبيدي، سخنگوي مقتدي صدر در مصاحبه‌ با روزنامه‌ استاندارد چاپ اتريش با اشاره به اين‌كه سپاه مهدي سلاح خود را در عراق بر زمين نخواهد گذاشت، تاكيد كرد طرح درخواست خلع سلاح در شرايط جاري غيرقابل قبول است و جنبش صدر به اندازه كافي به دولت براي تسليم سلاح خود اطمينان ندارد.

 20/2/1387
تصميم ژاپن براي استفاده نظامي از فضا
پارلمان ژاپن در خلال ديدار هوجين تائو، رئيس‌جمهور چين از ژاپن كه با هدف ارتقاي روابط دو جانبه انجام شد، تصميم به بازنگري در قوانيني گرفته كه استفاده از جو زمين براي اهداف نظامي را منع كرده است.

ژاپن با تغيير سياست‌هاي پيشين خود در محدوديت بهره‌برداري از جو زمين براي اهداف غيرصلح‌آميز با تصويب قانوني راه را براي استفاده نظامي از فضا هموار مي‌كند.

 
 تهديدها عليه اسرائيل افزايش يافت
20/2/1387
باراك كه در جشن استقبال از سالروز تشكيل رژيم اشغالگر قدس با راديوي اين رژيم مصاحبه مي‌كرد، گفت: طرف مقابل ما از ضعف جبهه داخلي اسرائيل آگاه است.

ايهود باراك، وزير دفاع رژيم صهيونيستي روز پنجشنبه تصريح كرد تهديداتي كه اسرائيل در مدت اخير با آن مواجه بوده كاهش نيافته است.

 20/2/1387
پوتين نخست وزير روسيه شد
دوماي روسيه با 392 راي مثبت در مقابل 56 راي مخالف حزب كمونيست اين كشور و بدون راي ممتنع، نخست‌وزيري ولاديمير پوتين را مورد تاييد قرار داد.

دوماي روسيه با 392 راي مثبت در مقابل 56 راي مخالف حزب كمونيست اين كشور و بدون راي ممتنع، نخست‌وزيري ولاديمير پوتين را مورد تاييد قرار داد.

 
 دبيرکل اتحاديه عرب: از اوضاع لبنان ابراز نگراني كرد
19/2/1387
عمروموسي که در امريکا بسرمي برد با صدور بيانيه اي از تحولات و اوضاع لبنان به شدت ابراز نگراني کرده است.

عمرو موسي ، دبير کل اتحاديه عرب ، اوضاع لبنان را بسيار خطرناک توصيف کرد. دبيرکل اتحاديه عرب با شماري از رهبران لبنان و برخي از وزيران خارجه کشورهاي عربي درباره گام هايي که بايد در قبال تحولات لبنان برداشته شود گفتگو کرده است.

 19/2/1387
آزمايش موفقيت‌آميز موشكي پاكستان
پاکستان در سال 1998 در واکنش به آزمايش هاي هسته اي هند، رقيب اين کشور، اقدام به آزمايش هسته اي کرد و به قدرتي هسته اي تبديل شد.

پاکستان امروز پنج شنبه از آزمايش موفقيت آميز يک موشک کوتاه برد کروز با قابليت حمل کلاهک هسته اي خبر داد.

 
  1   2   3   4   5   6   7   8
تحليل
:: اقتصادی ::
چرا پژو پارس ارزان شد؟
:: فناوری اطلاعات ::
شمارش سنتی کاربران
:: حجاب و عفاف ::
دید گاه دو گردشگر فرانسوی در بازدید از نمایشگاه عکس "نور"
:: روی خط جوانی ::
فال دوشنبه 11 آذر را حتما بخوانید!!!
:: ورزش ::
قطبی چرا آمد؟ چرا رفت؟
:: فرهنگ و هنر ::
در هنگام نگارش، اميدي به ساخت «آژانس شيشه‌اي» نداشتم
:: حوادث ::
طلاهاي گمشده، جواني را پاي چوبه دار کشاند

پاورقی
:: رويای ديجيتال ::
مادر موفق سايت‌هاي اجتماعی
:: يادداشت هفتگی بازار ::
نسل جدید پردازنده‌های Intel Core i7 وارد بازار شد!
:: يادداشت هفتگی موبايل ::
حفره هاي موبايلي و گرفتاريهاي کاربران
:: نقطه سر خط ::
بر رئیس بد لعنت
:: می دونيد که ::
جراحان هوشمند آینده ساخته می شوند؟

 
     
   
     
     
    ::  تماس با ما  ::  معرفی ما  ::
کليهء حقوق متعلق است به روزنامهء هموطن سلام. ۱۳۸۷ - ۱۳۸۳
طراحی و اجرای سايت : شرکت به نگار