دوشنبه 11 آذر 1387

 
 
     
 
     
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 نسخه موبايل 
آرشيو روزنامه 
تماس با ما 
توصيه روز
:: بازار کامپيوتر ::
بهترین نوت‌بوک‌های سال 2008
:: نکته آموزشی ::
هفت اصل مهم از ويندوز 7

چاوز برای خرید تسلیحات نظامی به مسکو می‌رود

 «هوگو چاوز» رئیس جمهور ونزوئلا دوشنبه برای خرید تانک و سیستمهای دفاعی و دیگر تسلیحات نظامی به مسکو سفر می‌کند.

«هوگو چاوز» رئیس جمهور ونزوئلا دوشنبه برای خرید تانک و سیستمهای دفاعی و دیگر تسلیحات نظامی به مسکو سفر می‌کند.

 
اخبار جهان هفته

اخبار جهان ماه

 

نمايش اخبار در تاریخ :

روز ماه سال

از 25/4/1387 تا 31/4/1387
 اکنون نوبت آزادی امام موسی صدر است
27/4/1387
در آیین استقبال از آزادگان لبنانی، سید حسن نصرالله دبیرکل حزب‌الله با چهره‌ای خندان که حکایت از شیرینی پیروزی مقاومت در این برهه از مبارزات ضد اسراییلی است حاضر شد.

دشمن صهیونیست در پس گرفتن اسیران خود ناتوان بود و علاوه بر این در جریان گفت و گوهای سخت مربوط به تبادل اسیران نیز نتوانست پی به مکان و وضعیت نظامیان خود ببرد.

 27/4/1387
نصرالله به قول خود وفا کرد
نويسنده اظهار داشت: سيد حسن نصرالله و حزب الله لبنان در برابر اسرائيل چيزهايي به دست آوردند که حکومت لبنان هرگز نتوانسته بود به آنها دست يابد.

يک روزنامه آلماني با تاکيد بر اينکه جريان مبادله اسرا بين اسرائيل و لبنان اعتبار حزب الله را نه تنها در لبنان بلکه در کل جهان عرب و جهان اسلام افزايش داد ؛ آن را موفقيتي بزرگ براي اين گروه مهم شيعه در لبنان ارزيابي کرد که دولت اين کشور قادر به انجام آن نبود.

 
 سمیر قنطار : به فلسطین بازخواهیم گشت
27/4/1387
ما ای حاج عماد، در حد خون تو نیستیم، مگر در یک حالت و آن این که این دشمن را وادار کنیم که مشتاق روزهایی باشد که تو در آن زنده بودی و به لطف خداوند به چنین روزی خواهیم رسید.

ما ای حاج عماد، در حد خون تو نیستیم، مگر در یک حالت و آن این که این دشمن را وادار کنیم که مشتاق روزهایی باشد که تو در آن زنده بودی و به لطف خداوند به چنین روزی خواهیم رسید.

 27/4/1387
هبر اپوزیسیون دولت مالزی آزاد شد
انور ابراهیم رهبر اپوزیسیون دولت مالزی آزاد شد.

وکیل انور ابراهیم گفت که موکل وی که روز چهارشنبه به اتهام فساد اخلاقی بازداشت شده‌بود امروز جمعه آزاد شده‌است.

 
 مبادله اسرای لبنانی و اسرائیل آغاز شد
26/4/1387
نماینده صلیب سرخ در منطقه مرزی ناقوره در جنوب لبنان اعلام کرد دو نظامی اسرائیلی از سوی حزب الله به سازمان صلیب سرخ تحویل شده اند .

سازمان صلیب سرخ آغاز عملیات مبادله اسیران میان حزب الله و رژیم صهیونیستی را اعلام کرد.

 26/4/1387
تنش در روابط امریکا و روسیه
امریکا از روسیه خواست درخصوص اظهارات خصمانه خود علیه سامانه ضدموشکی امریکا در اروپا توضیح دهد.

امریکا از روسیه خواست درخصوص اظهارات خصمانه خود علیه سامانه ضدموشکی امریکا در اروپا توضیح دهد.

 
 امریکایی ها : اشغال عراق اشتباه بود
26/4/1387
براساس نتایج این نظرسنجی 59 درصد پرسش شوندگان اعلام کردند امریکا نباید در عراق مداخله نظامی می کرد.

نتایج یک نظرسنجی نشان می دهد اکثریت امریکایی ها معتقدند اشغال عراق یک اشتباه بوده است.

 26/4/1387
مک کين: بن لادن را دستگير مي‌کنم
سناتور ايالت آريزونا و نامزد حزب جمهوري خواه در جريان يک سخنراني در ايالت نيومکزيکو در مورد برنامه هاي خود در مورد سياست خارجي و امنيت ملي گفت : من به دنبال آن هستم که اسامه بن لادن را دستگير کرده و تحويل عدالت دهم.

جان مک کين نامزد جمهوري خواهان در انتخابات رياست جمهوري آمريکا اعلام کرد در صورت پيروزي در انتخابات ماه نوامبر قصد دارد"اسامه بن لادن" رهبر گروه تروريستي القاعده را دستگير کرده و به عدالت تحويل دهد.

 
 CNN :تمایل امریکا به حضور درمذاکره ایران واروپا
26/4/1387
این مذاکرات قرار است شنبه در ژنو با حضور سعید جلیلی دبیر شورایعالی امنیت ملی ایران و خاویر سولانا ، مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا ، برگزار شود.

شبکه تلویزیونی سی ان ان از تمایل امریکا برای اعزام یک فرستاده ارشد به ژنو به منظور حضور در مذاکرات هسته ای ایران و دیپلمات های اروپایی خبر داد.

 25/4/1387
کنفرانس بازسازی و کمک به فلسطین در اندونزی
رئیس جمهور اندونزی کنفرانس آسیایی آفریقایی با هدف بهبود «قابلیت ساخت فلسطین» را با حضور وزاری خارجه 53 کشور جهان آغاز کرد.

رئیس جمهور اندونزی کنفرانس آسیایی آفریقایی با هدف بهبود «قابلیت ساخت فلسطین» را با حضور وزاری خارجه 53 کشور جهان آغاز کرد.

 
 دعوت قریب‌الوقوع سوریه از رئیس‌جمهور لبنان
25/4/1387
وزیر امور خارجه سوریه اعلام کرد به زودی در سفر به بیروت از میشل سلیمان رئیس جمهور لبنان برای سفر به دمشق دعوت خواهد کرد.

ما می‌خواهیم اروپا نقش سازنده‌ای در منطقه داشته باشد تا در برابرآمریکا نقش توازن بخش و موازی ایفا کند. آمریکا مدت زیادی است که در منطقه یکه تازی کرده است.

 25/4/1387
خشم سودان از حکم دادگاه کیفری لاهه
نماینده سودان در سازمان ملل اعلام کرد دادگاه کیفری بین‌المللی هیچ توجیه قانونی ندارد و سودان با این دادگاه همکاری نمی‌کند.

دولت سودان با خشم فراوان اتهامات دادگاه کیفری لاهه مبنی بر بازداشت «محمد‌ البشیر» رئیس جمهور این کشور به جرم نسل‌کشی در دارفور را محکوم کردند.

 
 تهدیدهای خاص سفر تونی بلر به غزه را لغو کرد
25/4/1387
«تونی بلر» نماینده گروه چهارجانبه صلح خاورمیانه سفر روز سه شنبه خود به نوار غزه را لغو کرد.

«تونی بلر» نماینده گروه چهارجانبه صلح خاورمیانه سفر روز سه شنبه خود به نوار غزه را لغو کرد.

 25/4/1387
کابینه رژیم صهیونیستی حکم مبادله زندانیان را تصویب کرد
«دیوید بکر» سخنگوی رژیم صهیونیستی در باره تصویب این حکم اعلام کرد: «تنها 3 تن از 25 وزیر کابینه مخالف این قرارداد بودند».

سخنگوی رژیم صهیونیستی اعلام کرد: «کابینه اسرائیل حکم تعویض زندانیان حزب‌ا... را به تصویب رساند».

 
  1   2
تحليل
:: اقتصادی ::
قانون حداقل دستمزد همچنان اجرایی است
:: فناوری اطلاعات ::
مروری بر الکامپ چهاردهم و تلکام نهم
:: حجاب و عفاف ::
دید گاه دو گردشگر فرانسوی در بازدید از نمایشگاه عکس "نور"
:: روی خط جوانی ::
فال دوشنبه 11 آذر را حتما بخوانید!!!
:: ورزش ::
قطبی چرا آمد؟ چرا رفت؟
:: فرهنگ و هنر ::
در هنگام نگارش، اميدي به ساخت «آژانس شيشه‌اي» نداشتم
:: حوادث ::
طلاهاي گمشده، جواني را پاي چوبه دار کشاند

پاورقی
:: رويای ديجيتال ::
مادر موفق سايت‌هاي اجتماعی
:: يادداشت هفتگی بازار ::
نسل جدید پردازنده‌های Intel Core i7 وارد بازار شد!
:: يادداشت هفتگی موبايل ::
حفره هاي موبايلي و گرفتاريهاي کاربران
:: نقطه سر خط ::
دلدادگان پیامک‌های نوشتاری
:: می دونيد که ::
جراحان هوشمند آینده ساخته می شوند؟

 
     
   
     
     
    ::  تماس با ما  ::  معرفی ما  ::
کليهء حقوق متعلق است به روزنامهء هموطن سلام. ۱۳۸۷ - ۱۳۸۳
طراحی و اجرای سايت : شرکت به نگار