دوشنبه 11 آذر 1387

 
 
     
 
     
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 نسخه موبايل 
آرشيو روزنامه 
تماس با ما 
توصيه روز
:: بازار کامپيوتر ::
بهترین نوت‌بوک‌های سال 2008
:: نکته آموزشی ::
هفت اصل مهم از ويندوز 7

كاهش مدت خاموشي ها از ابتداي شهريورماه

وزير نيرو گفت: از ابتداي شهريور ماه سال جاري ميزان و مدت خاموشي‌ها در سراسر كشور كاهش خواهد يافت.

 
اخبار نفت و انرژی هفته

اخبار نفت و انرژی ماه

 

نمايش اخبار در تاریخ :

روز ماه سال

از 26/5/1387 تا 30/5/1387
 خودروهاي كمتر از 2000 سي‌سي‌ بنزين سوپر 140 توماني دريافت مي‌كنند
30/5/1387
محمد رويانيان گفت: به‌زودي مصوبه دولتي براي حل اين مساله صادر خواهد شد كه براساس آن ارگان‌هاي مسوول متعهد به حل اين مشكل با در اختيار گذاشتن زمين مورد نيازبه منظور احداث جايگاه‌هاي سوخت خواهند شد.

رئيس ستاد مديريت حمل و نقل و سوخت كشور از مصوبه جديد دولت به منظور متعهد ساختن وزارت مسكن ، شهرداري ، شوراي شهر و... براي تامين زمين مورد نياز براي احداث جايگاه‌هاي سوخت خبر داد.

 30/5/1387
آغاز عملیات اجرایی طرح توسعه میدان نفتی آذر
عملیات اجرایی طرح توسعه

عملیات اجرایی طرح توسعه "میدان جدید نفتی آذر"، در منطقه مرزی شهرستان مهران استان ایلام، امروز آغاز شد.

 
 افزایش بهای نفت وست تگزاس اینترمدیت
30/5/1387
بنابر اعلام تحلیلگران ، آمار ذخایر نفت آمریکا احتمالا کاهش شدید ذخایر بنزین را نشان خواهد داد.

قیمت های نفت در آغاز به کار معاملات بازار ، پیش از انتشار ارقام ذخایر نفت آمریکا افزایش یافت و از 115 دلار در هر بشکه فراتر رفت.

 30/5/1387
امضاي قرارداد صادرات گاز به عمان تا پايان سال‌
محمود زيركچيان‌زاده گفت: به واسطه اين قرارداد، بخشي از گاز مورد نياز واحد ال.ان.جي عمان از ايران تامين خواهد شد.

يك مقام مسوول گفت: براي صدور يك ميليارد فوت مكعب گاز از ميدان كيش به عمان در حال مذاكره هستيم كه اين قرارداد تا پايان سال، به مرحله امضا خواهد رسيد.

 
 راه اندازی سامانه كنترل كیفی مواد نفتی
29/5/1387
نخستین بار در كشور سامانه كنترل كیفی مواد نفتی در خوزستان راه اندازی شد.

نخستین بار در كشور سامانه كنترل كیفی مواد نفتی در خوزستان راه اندازی شد.

 29/5/1387
مشكل كاهش تولید برق در نیروگاه ها برطرف شد
محمد علی وحدتی  گفت : تولید برق نیروگاه های حرارتی در یك سال گذشته در مقایسه با مدت مشابه 16 و 4 دهم درصد افزایش یافت .

مدیرعامل شركت توانیر اعلام كرد: با بهره برداری 24 ساعته از نیروگاه های حرارتی كشور در تابستان امسال، مشكل كاهش تولید برق در نیروگاه های برق آبی تا حد زیادی برطرف شد.

 
 افزایش 100 درصدی ظرفیت تولید ملی پتروشیمی
29/5/1387
معاون وزیر نفت، از افزایش 100 درصدی ظرفیت تولید محصولات پتروشیمی کشور در سه سال گذشته خبر داد.

معاون وزیر نفت، از افزایش 100 درصدی ظرفیت تولید محصولات پتروشیمی کشور در سه سال گذشته خبر داد.

 29/5/1387
تاکید ایران و ارمنستان بر ساخت نیروگاه ارس
در دیدار وزیر انرژی ارمنستان با وزیر نیروی کشورمان ، راه های گسترش مناسبات دوجانبه بررسی و بر ساخت نیروگاه ارس تاکید شد.

در دیدار وزیر انرژی ارمنستان با وزیر نیروی کشورمان ، راه های گسترش مناسبات دوجانبه بررسی و بر ساخت نیروگاه ارس تاکید شد.

 
 بهای نفت سه دلار افزایش یافت
29/5/1387
بهای نفت خام در معاملات امروز سه شنبه بیش از سه دلار افزایش یافت.

بهای نفت خام در معاملات امروز سه شنبه بیش از سه دلار افزایش یافت.

 28/5/1387
وزیر انرژی ترکیه : برای همكاری با ایران، رضایت آمریکا مهم نیست
وزیر انرژی ترکیه، از ادامه فعالیت گروه های کارشناسی ایران و ترکیه برای نهایی کردن قرارداد گازی دو كشور خبر داد.

وزیر انرژی ترکیه، از ادامه فعالیت گروه های کارشناسی ایران و ترکیه برای نهایی کردن قرارداد گازی دو كشور خبر داد.

 
 مذاکرات ایران و ترکمنستان درباره قیمت جدید گاز
28/5/1387
مدیر عامل شرکت ملی گاز ایران با تاکید بر تلاش برای تامین گاز طبیعی بخش های شمالی کشور در زمستان امسال ، از ادامه گفتگو میان مقامات ایران و ترکمنستان برای دستیابی به فرمول واحد تعیین نرخ خرید گاز از این کشور خبر داد .

مدیر عامل شرکت ملی گاز ایران با تاکید بر تلاش برای تامین گاز طبیعی بخش های شمالی کشور در زمستان امسال ، از ادامه گفتگو میان مقامات ایران و ترکمنستان برای دستیابی به فرمول واحد تعیین نرخ خرید گاز از این کشور خبر داد .

 28/5/1387
عربستان ، تامین كننده اصلی نفت خام چین
عربستان سعودی، با میانگین صادرات روزانه 800 هزار بشكه نفت خام به چین، بزرگ ترین صادركننده این حامل انرژی به پررونق ترین اقتصاد جهان است.

عربستان سعودی، با میانگین صادرات روزانه 800 هزار بشكه نفت خام به چین، بزرگ ترین صادركننده این حامل انرژی به پررونق ترین اقتصاد جهان است.

 
 همه جایگاه های سوخت به مولد برق مجهز شدند
28/5/1387
مدیر عامل شركت ملی پخش فرآورده های نفتی ایران گفت: همه جایگاه ها به ژنراتور برق مجهز شدند و در حال حاضر، مشکل خاموشی در جایگاه ها به طور کامل برطرف شده است.

مدیر عامل شركت ملی پخش فرآورده های نفتی ایران گفت: همه جایگاه ها به ژنراتور برق مجهز شدند و در حال حاضر، مشکل خاموشی در جایگاه ها به طور کامل برطرف شده است.

 28/5/1387
امکان سنجی احداث مخازن زیر زمینی ذخیره سازی نفت خام
مهدی حاجی حسین زاده  گفت : طرح پژوهشی امكان سنجی احداث مخازن زیرزمینی در مرحله آغاز به كار است و مرحله اول طرح تا یك ماه آینده آغاز می شود.

رئیس اداره پژوهش و فناوری شركت پایانه های نفتی ایران گفت : طرح پژوهشی امكان سنجی احداث مخازن زیرزمینی در مرحله آغاز به كار است و مرحله اول طرح تا یك ماه آینده آغاز می شود.

 
  دلیل ترک‌ها برای عدم انعقاد قرارداد گازی با ایران
27/5/1387
ترکیه تاثیراعمال فشار آمریکا بر عدم انعقاد قرارداد گازی با ایران را تکذیب کرد.

ترکیه یک کشور بزرگ است هرگز کاری را به این دلیل که دیگران بگویند انجام نمی دهد.

 27/5/1387
سرمایه گذاری یک میلیارد دلاری پتروشیمی در چهارمحال و بختیاری
مهندس غلامحسین نجابت گفت: جهت‌گیری این شرکت در دولت نهم، سرمایه‌گذاری در استان‌های مستعد و کمتر توسعه یافته است.

معاون وزیر نفت در امور پتروشیمی گفت: جهت‌گیری این شرکت در دولت نهم، سرمایه‌گذاری در استان‌های مستعد و کمتر توسعه یافته است.

 
 کسایی زاده : تامین گاز بخش خانگی اولویت نخست شرکت ملی گاز در زمستان امسال
27/5/1387
میانگین اوج مصرف گاز در زمستان امسال در همه بخش ها (با توجه به اعمال محدویت تامین گاز نیروگاه ها) به ۵۸۴ میلیون مترمکعب خواهد رسید که روزانه ۴۲۰ ملیون مترمکعب آن در بخش خانگی مصرف خواهد شد.

معاون وزیر نفت در امور گاز گفت: میانگین اوج مصرف گاز در زمستان امسال در همه بخش ها (با توجه به اعمال محدویت تامین گاز نیروگاه ها) به ۵۸۴ میلیون مترمکعب خواهد رسید که روزانه ۴۲۰ ملیون مترمکعب آن در بخش خانگی مصرف خواهد شد.

 27/5/1387
ابلاغ آیین نامه اجرای طرح درمان آزاد به چهار شرکت اصلی صنعت نفت
مهندس سیف الله جشن ساز گفت: آیین نامه اجرای طرح درمان آزاد تا نیمه شهریور امسال به همه شرکت های زیر مجموعه صنعت نفت ابلاغ می شود.

مدیرعامل شرکت ملی نفت ایران گفت: آیین نامه اجرای طرح درمان آزاد تا نیمه شهریور امسال به همه شرکت های زیر مجموعه صنعت نفت ابلاغ می شود.

 
 ثمره هاشمی: هنوز درابتدای راه تاسیس اوپک گازی هستیم
27/5/1387
سید مجتبی ثمره هاشمی عصر جمعه پس از مراسم انتصاب رئیس جمهوری پاراگوئه در یک نشست خبری در آسنسیون پایتخت این کشور گفت: ما امروز پاراگوئه را به عنوان یک دوست خود می دانیم.

مشاور ارشد رئیس جمهوری ایران، اقتصاد ایالات متحده را در حال نابودی دانست و گفت که بزودی تمامی نیروهای آمریکایی در جهان باید به کشور خود بازگردند.

 27/5/1387
قيمت بنزين در آمريكا 35 سنت كاهش يافت
قيمت جهاني نفت از 147 دلار در هر بشكه طي يازدهم جولاي به كمتر از 113 دلار رسيده كه اين مساله نقش زيادي در كاهش قيمت بنزين در آمريكا داشته است .

قيمت هر گالن بنزين در آمريكا طي 30 روز گذشته با 35 سنت كاهش به كمتر از 76/3 دلار رسيده است .

 
  1   2
تحليل
:: اقتصادی ::
قانون حداقل دستمزد همچنان اجرایی است
:: فناوری اطلاعات ::
مروری بر الکامپ چهاردهم و تلکام نهم
:: حجاب و عفاف ::
دید گاه دو گردشگر فرانسوی در بازدید از نمایشگاه عکس "نور"
:: روی خط جوانی ::
فال دوشنبه 11 آذر را حتما بخوانید!!!
:: ورزش ::
قطبی چرا آمد؟ چرا رفت؟
:: فرهنگ و هنر ::
در هنگام نگارش، اميدي به ساخت «آژانس شيشه‌اي» نداشتم
:: حوادث ::
طلاهاي گمشده، جواني را پاي چوبه دار کشاند

پاورقی
:: رويای ديجيتال ::
مادر موفق سايت‌هاي اجتماعی
:: يادداشت هفتگی بازار ::
نسل جدید پردازنده‌های Intel Core i7 وارد بازار شد!
:: يادداشت هفتگی موبايل ::
حفره هاي موبايلي و گرفتاريهاي کاربران
:: نقطه سر خط ::
دلدادگان پیامک‌های نوشتاری
:: می دونيد که ::
جراحان هوشمند آینده ساخته می شوند؟

 
     
   
     
     
    ::  تماس با ما  ::  معرفی ما  ::
کليهء حقوق متعلق است به روزنامهء هموطن سلام. ۱۳۸۷ - ۱۳۸۳
طراحی و اجرای سايت : شرکت به نگار