دوشنبه 15 مهر 1387

 
 
     
 
     
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 نسخه موبايل 
آرشيو روزنامه 
تماس با ما 

سفر به مركز زمين

ميل به تهيه يك گزارش متفاوت از جوان‌هايي كه تونل مترو مي‌سازند، ما را به زير زمين تهران كشاند.خاك، دود، گردوغبار، صداي ماشين‌هاي تونل‌سازي، حفاري روي سنگ‌ها و سوراخي‌ كه زيرزمين، بزرگ و بزرگ‌تر مي‌شود.

 
اخبار هموطن آنلاين هفته

اخبار هموطن آنلاين ماه

 

نمايش اخبار در تاریخ :

روز ماه سال

ارديبهشت 1387
 سد كنكور شكست، معضل خوابگاه نمایان شد
26/2/1387
رئيس صندوق رفاه دانشجويان در این باره گفت: با شكسته شدن سد كنكور امكانات موجود به هيچ‌وجه پاسخگوي نياز جامعه دانشگاهي نيست.

فقط ۵۰ درصد دانشجویان دانشگاه‌های كشور از امكانات خوابگاه برخوردارند. با شكسته شدن سد كنكور و افزایش جمعیت دانشجویی، اكنون مشكل خوابگاه حاد‌تر از گذشته خودنمایی می‌كند.

 26/2/1387
وجه نقد يا چک تضميني، وثيقه مشمولان
رئيس سازمان وظيفه عمومي نيروي انتظامي، از نحوه گرفتن وثيقه به دو شکل براي مشمولاني که قصد خروج از کشور را دارند، خبر داد.

مشکل وثيقه براي خروج از کشور مساله يي است که بسياري را راهي خدمت سربازي مي کند تا بتوانند به راحتي سفر خارج از کشور داشته باشند.

 
 پارک ضد افسردگي
26/2/1387
«نزديک به 16 ميليون زن خانه دار بيشتر اوقات فراغت خود را به يأس و افسردگي مي گذرانند و کار زيادي براي آنها نشده است.»

«ايجاد «پارک زنان» از راهکارهاي مبارزه با افسردگي زنان خانه دار است.» اين جمله بخشي از مصاحبه 100 کلمه يي مشاور وزير کشور در امور بانوان است که نظر خود را درباره راه اندازي پارک زنان اعلام کرده است.

 26/2/1387
تعيين تعرفه هاي پزشکي خصوصي در دولت
جلسات کارشناسي تعيين تعرفه هاي خدمات تشخيصي و درماني بخش خصوصي هفته گذشته به پايان رسيد.

تعيين تعرفه هاي پزشکي بخش خصوصي چند سال است که به روال معمول و قانوني پيش نرفته و امسال اين مشکل بيش از سال هاي ديگر نمود پيدا کرده است.

 
 بيمه زنان سرپرست خانوار در حال اجرا است
26/2/1387
سازمان بهزيستي، اصلاحيه يي را در خصوص يادداشت «زنان سرپرست خانوار منتظر بيمه نباشند» به روزنامه ارسال کرده است.

سازمان بهزيستي، اصلاحيه يي را در خصوص يادداشت «زنان سرپرست خانوار منتظر بيمه نباشند» به روزنامه ارسال کرده است.

 25/2/1387
پيشگيري از جرم به‌جاي برخورد قهرآميز
همايش دادستان‌هاي سراسر كشور با سخنراني غلامعلي حدادعادل، رئيس مجلس آغاز شد

حدادعادل گفت: حكومت ديني تنها بر مبناي علم و تقوا استوار مي‌ماند و ادامه داد: مسئله حقوق و قضا امروز يك مسئله جهاني است كه هر روز بر پيچيدگي‌هاي آن افزوده مي‌شود.

 
 شهر را شاد نگه مي‌داريم
25/2/1387
شهردار تهران شب گذشته در برنامه دو قدم مانده به صبح از هر گونه انتقادي كه به مجموعه شهرداري بشود، استقبال كرد.

شهردار تهران گفت:«سؤال اينجاست كه مراسم عزاداري بايد در شهر نهادينه شود يا بايد در شادي و سرور هم چنين اتفاقي بيفتد؟ ما معتقديم كه در بخش شادي هم بايد چنين اتفاقي بيفتد چرا كه جوانان هيجان دارند و اگر اين هيجان سركوب شود سبب عقده‌اي شدن جوان‌ها مي‌شود كه خطرات جدي براي شهر خواهد داشت.»

 25/2/1387
گرهي كه مي‌رود تا كور شود
سياهه نام‌هاي كارگران به هم مي‌پيچد و بر راه بيمه گره‌اي سخت مي‌زند؛ گرهي كه تا كور نشده بايد گشوده شود.

براي يك ونيم ميليون جفت چشمي كه انتظار دارند با تصويب قانون بيمه كارگران ساختماني راهي جديد ميان اين همه سرگرداني بيابند كار آساني نيست.

 
 اعلام خط فقر سياه‌نمايي است
25/2/1387
وزارت رفاه و تامين اجتماعي، نسبت به اطلاعات كارشناسي منتشر شده پيرامون خط فقر واكنش نشان داد.

سخنگوي وزارت رفاه گفت: طرح فقر و نابرابری در ايران مدت‌هاست در دستور كار نهادهاي بين‌المللي و مراكز وابسته به صهيونيست‌ها قرار گرفته و همراه با موضوع حقوق بشر در ايران به‌عنوان كليدي‌ترين موضوعات قابل طرح عليه نظام مقدس جمهوري اسلامي ايران مورد استفاده قرار مي‌گيرد.

 25/2/1387
ميم مثل معلول
اين حادثه حتي اگر در پي قصد شوم و قبلي، در قالب جنايتي هولناك هم اتفاق افتاده باشد، باز هم مقصران ديگري هم خواهد داشت.

چندي پيش خبري تلخ و دردآور در برخي روزنامه‌ها منتشر شد.خبر جان باختن كودك معلولي كه زنده در آتش سوخت.

 
 3 رشته پزشكي دانشگاه در معرض تعطيلي است
25/2/1387
معاون پزشكي دانشگاه آزاد اسلامي از در معرض تعطيلي بودن 3 رشته پزشكي دانشگاه آزاد اسلامي خبر داد.

معاون پزشكي دانشگاه آزاد اسلامي از در معرض تعطيلي بودن 3 رشته پزشكي دانشگاه آزاد اسلامي خبر داد.

 25/2/1387
سهم دانشگاه آزاد در رتبه‌بندي دانشگاه‌ بايد افزايش يابد
سهم دانشگاه در رتبه‌بندي دانشگاه‌هاي جهان اسلام و دانشگاه‌هاي داخل بايد افزايش يابد.

معاون پژوهشي دانشگاه آزاد اسلامي گفت: سهم دانشگاه در رتبه‌بندي دانشگاه‌هاي جهان اسلام و دانشگاه‌هاي داخل بايد افزايش يابد.

 
 مسئوليت ساماندهي كودكان كار به شهرداري تهران واگذار شد
25/2/1387
مقرر شد كه شهرداري نيازهاي خود را براي انجام اين كار به شوراي اجتماعي كشور اعلام كند تا اقدامات لازم در رابطه با آن انجام گيرد.

معاون امور اجتماعي و شوراها در وزارت كشور از واگذاري مسئوليت ساماندهي كودكان كار به شهرداري تهران بر اساس مصوبه شوراي اجتماعي كشور خبر داد.

 24/2/1387
اعلام افزایش حقوق کارمندان ، به زودی
سخنگوی دولت گفت : افزایش حقوق کارمندان در سال 87 به زودی اعلام می‌شود.

هموطن سلام _سخنگوی دولت گفت: اگر رأی دیوان عدالت اداری درباره حقوق کارکنان دولت اجرا شود، بنا برمحاسبه یکی از دستگاههایی که حجم نیروی انسانی زیادی دارد، حقوق70 درصد کارکنان کاهش می‌یابد.

 
 وعده‌اي كه وفا نشد
24/2/1387
انتظار بازنشستگان تا آخرين روز پارسال به طول انجاميد؛ انتظاري كه بيهوده بود و تا آخرين روز اسفند ۸۶ هيچ بازنشسته‌اي پاداشش را دريافت نكرد.

براساس اخبار منتشر شده بنا بود تا پايان اسفند سال گذشته پاداش بازنشستگان پيش از ۷۹ به حساب‌شان واريز شود؛ وعده‌اي كه در اوايل اسفند ماه پارسال حكايت از تصميم جدي دولت و وزارت رفاه براي تعيين تكليف اين پاداش مي‌كرد.

 24/2/1387
هشت ميليون دانش آموز در انتظار نوسازي مدارس
بوروکراسي پيچيده نظارت و اجرا در سيستم دولتي تنها به رکود فعاليت ها مي انجامد و اختلافات بي پايان دستگاه هاي متعدد تنها يک قرباني دارد و آن هم طرح هاي عمراني است.

رئيس سازمان نوسازي، توسعه و تجهيز مدارس کشور ديروز در دهمين جشنواره خيران مدرسه ساز استان کرمانشاه گفت؛«هم اکنون حدود 30 درصد از مدارس کشور نيازمند تخريب و بازسازي و 30 درصد مدارس نيز نيازمند مقاوم سازي هستند.»

 
 اينجا معلوليت محروميت نيست
24/2/1387
تاريخ اثبات کرده است هرگاه پروسه توسعه و آباداني در کشوري به بهاي له کردن اقشار ضعيف و محروم جامعه انجام شود، آن توسعه در هر سطحي که باشد عقيم خواهد ماند.

تاريخ اثبات کرده است هرگاه پروسه توسعه و آباداني در کشوري به بهاي له کردن اقشار ضعيف و محروم جامعه انجام شود، آن توسعه در هر سطحي که باشد عقيم خواهد ماند.

 24/2/1387
هويت شيشه يي
«نماي شيشه يي ساختمان از نظر فني، ايمني و به ويژه از نظر معماري و هويت ملي داراي اهميت است و اينکه اين نوع ساختمان ها در چه بافت محله يي احداث شوند، قابل بررسي است.»

از آن زمان که پنجره هاي بلند و باريک به نام اïرسي در دل چارديواري هاي خانه هاي شهرها و روستاهاي ايران، جاخوش کرده بودند سال ها گذشته است.

 
 نياز به نسخه ايراني برای اختلاف خانوادگی
24/2/1387
اگر چه استفاده از تجربيات ديگر كشورها در مواردي بسيار با ارزش است ولي الگويي است كه بر جسم و جان زوجين اين سرزمين جاي نمي‌گيرد و توان حل مشكلات را ندارد.

چندي است كه افزايش آمار جدايي، همگان را به تفكر واداشته است. و هرازگاهي با ترجمه متني از موسسه يا استادي از كشوري بيگانه، روش‌هايي براي پيشگيري از متاركه، اعم از عملي يا قانوني پيشنهاد مي‌شود...

 24/2/1387
وزارت بهداشت انجمن‌هاي پزشكي را در سياستگذاري سلامت دخالت نمي‌دهد
غذاهاي فست فود و ساندويچ‌ها غذاي غالب جوانان شده است و همين غذا را هم با يك تلفن پشت در منزل تحويل مي‌گيرند و چند قدم براي خريد ساندويچ هم بر نمي‌دارند.

رئيس انجمن فيزيوتراپي ايران با هشدار نسبت به روند نگران كننده كم تحركي و «تنبلي» ايرانيان و عوارض شديد آن بر سلامت مردم از اين‌كه وزارت بهداشت بر خلاف تمام دنيا انجمن‌هاي پزشكي را در سياستگذاري، مشورت و فعاليت در حيطه‌هاي تخصصي دخالت نمي‌دهد، انتقاد كرد.

 
  1   2   3   4   5   6   7   8
 
     
   
     
     
    ::  تماس با ما  ::  معرفی ما  ::
کليهء حقوق متعلق است به روزنامهء هموطن سلام. ۱۳۸۷ - ۱۳۸۳
طراحی و اجرای سايت : شرکت به نگار