دوشنبه 11 آذر 1387

 
 
     
 
     
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 نسخه موبايل 
آرشيو روزنامه 
تماس با ما 

وقتي قانون حمايت نمي‌كند

زنان در ميان همه اقوام و ملل با هيچ يك از عناوين همسر، مادر، دختر و خواهر، ارث نمي‌بردند و اسلام در اين زمينه انقلاب به وجود آورد.

تنها 17 سال داشت كه با هزار اميد و آرزو سر سفره عقد نشست و زندگي سرشار از عشق را آغاز كرد. شوهرش كه در آن زمان 20 سال داشت كارگر آهنگري بود و زن در تمام سال‌هاي زندگي مشترك دوشادوش همسرش با مشكلات، ناخوشي‌ها، فقر و پستي و بلندي‌هاي زندگي مبارزه كرد و ...

 
اخبار هموطن آنلاين هفته

اخبار هموطن آنلاين ماه

 

نمايش اخبار در تاریخ :

روز ماه سال

از 17/5/1387 تا 30/5/1387
 چه كساني، چقدر ارث مي‌برند
29/5/1387
هر كسي در زمان حيات، بر اموال خود تسلط دارد و هر كاري كه بخواهد با اموالش مي‌كند به شرط اينكه عاقل و رشيد باشد.

اسلام از طريق وضع وصيت و قانوني كردن آن، به شخص اختيار داده تا در بخشي از اموال خود پس از مرگ تصرف كند. بعد از مرگ، بايد خرج كفن و دفن متوفي را از اموالش پرداخت كنند.

 29/5/1387
فعاليت بيمارستان باهر غير‌قانوني است
در زمان حاضر غير از بيمارستان باهر هيچ بيمارستان ديگري در كشور نيست كه وزارت بهداشت فعاليت آن را غير‌قانوني اعلام كرده باشد.

معاون سلامت وزارت بهداشت اعلام كرد؛ از سال 84 كه وزارت بهداشت بيمارستان باهر را فاقد مجوز اعلام كرد تاكنون هنوز اين بيمارستان نتوانسته از وزارت بهداشت مجوز بگيرد به همين علت فعاليت اين مركز غير‌قانوني است.

 
 گر طبيبانه بيايي به سر بالينم‌
29/5/1387
روز پزشك، فرصت مغتنمي است كه جايگاه و اعتبار شغل پزشكي در كشورمان را تعريفي دگرباره كنيم و نگاهي به وضعيت پزشكان در ايران داشته باشيم.

پزشكان ضامن سلامت جامعه، امنيت روحي بيماران و فرشتگان نجاتي هستند كه درد جسم را با روح بلندشان در سايه لطف الهي التيام مي‌بخشند. شايد تا سال ها قبل مي‌شد روز پزشك را با اين جمله آغاز كرد، اما ديگر اين جملات كليشه‌اي نه دردي از پزشكان برطرف مي‌كند نه مرهمي براي بيماران است.

 29/5/1387
از اون روزا تا امروز
روزي روزگاري در ايران پزشك كمياب بود و پزشكان به اصطلاح وقت سر خاراندن نداشتند.

روزي روزگاري در ايران پزشك كمياب بود و پزشكان به اصطلاح وقت سر خاراندن نداشتند. انگار همين ديروز بود كه پزشكان هندي، بنگلادشي و پاكستاني در شهرستان‌ها ميدان دار طبابت و علاج دردهاي بيماران اين مرز و بوم بودند.

 
 معتادها ديگر به زندان نمي روند
29/5/1387
نيروي انتظامي در بحث برخورد با معتادن تغيير رويکرد داده و به پليس درمان محور روي آورده است.

رييس پليس مبارزه با مواد مخدر نيروي انتظامي از تغيير رويكرد اين نيرو در زمينه برخورد با معتادان خبر داد و گفت كه بر اساس اين رويكرد، پليس به جاي اينكه معتادان را دستگير و تحويل مقامات قضايي دهد، آنها را به مراکز درماني معرفي مي کند.

 29/5/1387
بازپرس جنايي از مسوولان دانشگاه علوم پزشكي ايران توضيح خواست‌
بازپرس جنايي تهران از مسوولان دانشگاه علوم پزشكي ايران خواست تا درخصوص دفن غيراصولي كيسه حاوي حيوانات آزمايشگاهي توضيح لازم را بدهند.

بازپرس جنايي تهران از مسوولان دانشگاه علوم پزشكي ايران خواست تا درخصوص دفن غيراصولي كيسه حاوي حيوانات آزمايشگاهي توضيح لازم را بدهند.

 
 صف‌هاي بنزين به مشكلات ترافيك تهران اضافه شد
25/5/1387
مشكل صف‌هاي طولاني وسايل نقليه‌اي كه به منظور سوخت‌گيري در مسير جايگاه‌هاي بنزين صف بسته‌اند، به مشكلات ترافيك تهران اضافه شده است.

معاون حمل‌ونقل و ترافيك شهرداري تهران: طول صف‌ مقابل جايگاه‌هاي بنزين علاوه بر اين كه موجب اتلاف وقت رانندگان مي‌شود، با كاهش سطح سرويس معبر باعث افزايش تراكم ترافيك در معابر شهري شده است.

 25/5/1387
زباله‌ها تهران را مي‌بلعند
شهروندان يك شهر بايد بدانند زندگي كردن در يك شهر و بهره‌مندي از خدمات دستگاه‌ها و سازمان‌هاي خدماتي متقابلا مستلزم رعايت اصول شهروندي و پايبندي به قوانين شهرنشيني است.

ساعت 5/1 نيمه شب است. سايه سياهي تا كمر داخل مخزن زباله خم شده و چيزي جستجو مي‌كند. گربه‌هاي محل هم به اين ضيافت دعوت شده‌اند تا از اين سفره سهمي داشته باشند. بوي تعفن كوچه را پر كرده است...

 
 تنها مرکز مراقبت از مبتلايان به آلزايمر در آستانه تعطيلي
25/5/1387
انجمن توانايي رهن مکاني به مبلغ 500 ميليون تومان را ندارد و در نتيجه اگر نتوانيم از کمکهاي مردمي بهره مند شويم ناچار به تعطيلي تنها مرکز توانبخشي خواهيم بود.

معصومه صالحي مديرعامل انجمن آلزايمر ايران گفت : انجمن توانايي رهن مکاني به مبلغ 500 ميليون تومان را ندارد و در نتيجه اگر نتوانيم از کمکهاي مردمي بهره مند شويم ناچار به تعطيلي تنها مرکز توانبخشي و مراقبت ويژه سالمندان مبتلا به آلزيمر خواهيم بود.

 24/5/1387
مزاحمت‌هاي بي‌هويت‌!!!
مزاحمان بايد تعهد اخلاقي و كتبي براي عدم تكرار مزاحمت به ما ارائه كنند.

هيچ كس بدون مزاحم تلفني نيست،هيچ كس!حتي شايد گراهام‌بل هم بدش نمي‌آمد با اين اختراع بي نظيرش يك‌بار هم كه شده با كسي شوخي كند اما شوخي تلفني كجا و مزاحمت‌هاي آزاردهنده كجا و مهم‌تر از اينها پيدا كردن مزاحم.

 
 بررسي توليد 100 داروي جديد
24/5/1387
اين داروها در دست بررسي وزارت بهداشت هستند که برخي از آنها مرحله ابتدايي و برخي ديگر مراحل نهايي بررسي را طي مي‌کنند.

دکتر کامران باقري لنکراني وزير بهداشت، درمان و آموزش پزشکي از بررسي توليد و بومي سازي نزديک به 100 داروي جديد در اين وزارتخانه خبر داد و گفت: اين داروها در دست بررسي وزارت بهداشت هستند که برخي از آنها مرحله ابتدايي و برخي ديگر مراحل نهايي بررسي را طي مي‌کنند.

 22/5/1387
بيمه بيكاري با توافق كارگر و كارفرما
كارفرمايان، درصورت ايجاد هر اشتغال جديد مي‌توانند يكي از كاركنان با 25 سال سابقه پرداخت بيمه خود را بازنشسته كنند.

كارگران با توافق با كارفرمايان‌شان مي‌‌توانند بيمه بيكاري دريافت كنند.براساس ابلاغ قانوني بيمه‌شدگان، همه صندوق‌هاي بازنشستگي با استفاده از شرايط توافقي مي‌توانند بيمه بيكاري دريافت كنند.

 
 جزئيات افزايش مستمري بازنشستگي و از کار افتادگي
22/5/1387
جزنيات مصوبه هيات وزيران در خصوص افزايش مستمري بازنشستگي و از کار افتادگي اعلام شد.

جزنيات مصوبه هيات وزيران در خصوص افزايش مستمري بازنشستگي و از کار افتادگي اعلام شد.

 21/5/1387
مسكن روي دست فروشندگان باد كرده است
هر چه از جنوب شهر به سمت شمال شهر فاصله مي گيريم قيمت مسكن نيز از سوي فروشندگان مسكن كاهش بيشتري مي‌يابد...

با رونق گرفتن ساخت و ساز مسكن طي يكي دو سال گذشته، شاهد هستيم در برخي مناطق تهران فروشنده‌ها براي فرار از ركود بازار دست به كار مي‌شوند و قيمت‌ها را هر چند با نارضايتي پايين مي‌آورند.

 
 تهراني‌ها، به دستور مقامات تا اطلاع ثانوي نميريد
21/5/1387
هيچ كس راضي نيست مرده‌هاي تهراني را بپذيرد، باقر شهري‌ها مي‌گويند 40 سال از مرده‌هاي تهراني‌ها پذيرايي كرده‌ايم و ديگر بس است.

مثل خيلي كارهاي ديگرمان تصميم گيري در مورد گورستان تهراني‌ها به دقيقه 90 نزديك مي‌شود، بهشت زهرا تا يك ماه آينده پر مي‌شود و هنوز مسئولان بر سر ساخت خانه ابدي‌ پايتخت نشينان به توافق نرسيده‌اند اما مرگ كه متوقف نمي‌شود...

 21/5/1387
شادي و نشاط در جامعه ما كمرنگ است‌
انقلاب ما نبايد به سالخوردگان منحصر شود و با حضور نسل‌هاي جديد بايد جشن‌هاي انقلاب را بانشاط‌تر برگزار كرد.

آيت‌الله محي‌الدين حائري شيرازي امام جمعه شيراز تجربه شادي و نشاط در فرهنگ جامعه امروز را كمرنگ دانست. وي گفت: اين كم‌تجربگي باعث شده شادي‌هاي مذهبي ما بيشتر اسمي باشد نه رسمي، اين در حالي است كه مراسم عزاي ما كاملا رسمي است.

 
 در صورت آسيب به لوازم برقي مردم مي‌توانند خسارت مطالبه كنند
21/5/1387
قطع برق بايد حتماً مطابق جدول اعلام شده صورت گيرد تا مردم از قبل آمادگي لازم را داشته باشند تا مشكلي بر اي آنها بروز نكند.

معاون دادستان تهران گفت: چنانچه قطع برق خارج از برنامه اعلام شده و بيش از 2 ساعت اعمال شود و اين موضوع باعث آسيب به شهروندان شود مردم مي‌توانند به محاكم قضايي مراجعه و مطالبه خسارت كنند.

 20/5/1387
در غم دارو...
تحت پوشش نبودن داروهاي گران‌قيمت از سوي سازمان‌هاي بيمه‌گر يكي ديگر از انتقادهاي هميشگي بيمه شدگان است.

هموطن آنلاین _متاسفانه دارو ازجمله سوژه‌هاي جذاب و پرطرفداري است كه هميشه مي‌توان درباره آن نوشت، بدون آن كه حرف‌ها تكراري باشد. هميشه هم در اين خصوص موضوعي وجود دارد. يك روز دارو كمياب است و روز ديگر گران مي‌شود.

 
 طرح شكست‌خورده خودگرداني بيمارستان‌ها
20/5/1387
نياز سلامت يك نياز پايه محسوب مي‌شود، در كنار اصل 44 قانون اساسي، بند اول اصل 43 نيز به اين مساله اشاره دارد.

حالا بعد از 17-16 سال رئيس كل سازمان نظام پزشكي كشور ، بخش اعظم مشكلات بخش سلامت و خصوصا بيمارستان‌هاي دولتي را در طرح خودگرداني بيمارستان‌ها اعلام مي‌كند.

 20/5/1387
حقوق ‌بازنشستگان افزايش یافت
هيئت وزيران مصوبه افزايش حداقل 5/17 درصدي مستمري بازنشستگان، از كار افتادگان و بازماندگان بيمه شدگان تأمين اجتماعي از ابتداي سال 1387، را ابلاغ كرد.

هيئت وزيران مصوبه افزايش حداقل 5/17 درصدي مستمري بازنشستگان، از كار افتادگان و بازماندگان بيمه شدگان تأمين اجتماعي از ابتداي سال 1387، را ابلاغ كرد.

 
  1   2
 
     
   
     
     
    ::  تماس با ما  ::  معرفی ما  ::
کليهء حقوق متعلق است به روزنامهء هموطن سلام. ۱۳۸۷ - ۱۳۸۳
طراحی و اجرای سايت : شرکت به نگار