جمعه 15 آذر 1387

 
 
     
 
     
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 نسخه موبايل 
آرشيو روزنامه 
تماس با ما 

آشنايي با خواص سركه سيب

خيلي‌ها كه به دنبال رژيم‌هاي لاغري هستند معتقدند سركه سيب به سوزاندن چربي‌ها در بدن كمك مي‌كند.

 
اخبار تغذيه هفته

اخبار تغذيه ماه

 

نمايش اخبار در تاریخ :

روز ماه سال

مرداد 1387
 روغن زيتون دارويي مناسب براي بيماري هاي قلبي
28/5/1387
اجزاي مغذي موجود در اين روغن كه فنل ناميده مي شود، اثر آنتي اكسيداني، ضد التهابي و جلوگيري از لخته در عروق دارد.

به گفته متخصصان تغذيه با مصرف روزانه دو قاشق غذاخوري و روغن زيتون مي توان از ابتلا به بيماري هاي قلبي و عروقي و سرطان در امان ماند.

 28/5/1387
خواص ضد سرطاني پرتقال
پرتقال به علت داشتن ويتامين C و مواد آلي ديگر بعنوان خاصيت ضد سرطاني شناخته شده است.

بر اساس تحقيقات اخير، محققان علوم تغذيه دريافتند كه پرتقال داراي خواص ضد سرطاني است.

 
 ‌نوشيدن مايعات فراوان به بهبود سريع‌تر مبتلايان به زونا كمك مي‌كند
28/5/1387
نوشيدن مايعات فراوان ,استراحت كامل، ‌استفاده از قرص‌هاي آنتي هيستامين جهت جلوگيري از سوزش و خارش را در بيماري زونامهم عنوان كرد.

يك متخصص پوست و مو، خطاب به بيماران مبتلا به زونا توصيه كرد: ‌نوشيدن مايعات و آب فراوان در طول روز به همراه استراحت كامل، بيماري را بهبود مي‌بخشد.<

 28/5/1387
خوراك لوبيا باعث كاهش LDL مي‌شود
باكتري‌هاي درون روده به همراه اين مواد جذب نشده لوبيا مقداري مواد شيميايي مخصوص توليد مي‌كند كه جذب بدن شده و باعث كاهش كلسترول LDL مي‌شود.

خوراك لوبيا ميزان فشار خون را تا شش درصد كاهش داده و باعث پايين آمدن LDL خون مي‌شود.

 
 با مصرف فندق از تحليل مغزي و عوارض كهولت سني بكاهيد
28/5/1387
فندق متشكل از‌ فسفر، روغن ثابت معطر، آلانتوئيك اسيد، پروتئين، كلسيم، آهن، ‌سديم و پتاسيم است.

به گفته يك محقق طب سنتي، مصرف فندق براي افراد مسن، علاوه بر جلوگيري از آتروفي مغزي ازعوارض ديگر كهولت سن، جلوگيري مي‌كند.

 28/5/1387
مصرف قارچ در پيشگيري و درمان چاقي موثر است
چاقي يك فاكتور خطرزا براي ابتلا به بيماريهاي قلبي - عروقي، انواع خاصي از سرطان و ديابت نوع دوم است.

تحقيقات ابتدايي نشان داده است كه مصرف بيشتر مواد غذايي كم انرژي مانند قارچ مي‌تواند در پيشگيري يا درمان چاقي موثر باشد.

 
 گوجه‌فرنگي در كاهش عوارض قلبي عروقي ناشي از ديابت موثر است
28/5/1387
برخي از انواع كاروتينوئيدها پس از مصرف مي‌توانند به ويتامين A تبديل شوند كه ليكوپن از اين خاصيت مستثني بوده و داراي خاصيت آنتي اكسيداني است.

استفاده روزانه ده ميلي‌گرم مواد غذايي حاوي ليكوپن مانند گوجه فرنگي، عوارض درازمدت ديابت از جمله بيماري‌هاي قلبي عروقي، اختلالات كليه، اختلالات عصبي و بيماري‌هاي عفوني را كاهش مي‌دهد.

 28/5/1387
تغيير رژيم غذايي مي‌تواند بيماري كبد چرب را مهار كند
سبزيجات، ميوه‌ها، لوبيا و حبوبات پردازش نشده نمونه‌هايي از غذاهاي كم گليسميك هستند كه به كندي قند خون را در انسان‌ها بالا مي‌برند.

رژيم‌هاي غذايي مملو از كربوهيدراتي‌هايي كه سريع مي‌سوزند، مي‌تواند موجب ابتلا به بيماري كبد چرب و در نتيجه نارسايي كبد و مرگ بيمار شود.

 
 ‌مصرف شير آلوده و پنيرهاي بي‌نمك شايع‌ترين علت بروز تب مالت در كشور است
28/5/1387
در مواردي كه مواد پاستوريزه ندارید، ‌شير را قبل از مصرف 10 دقيقه جوشانده و پنيرهاي‌ بي‌نمك را به قطعات كوچك تقسيم و 40 روز در آب نمك غليظ قرار دهید .

كارشناس مبارزه با بيماري‌هاي واگير معاونت بهداشتي دانشگاه علوم پزشكي يزد، شايع‌ترين راه ابتلا به بيماري تب مالت در كشور را ‌مصرف مواد لبني غيرپاستوريزه به ويژه شيرآلوده و پنيرهاي بي‌نمك، اعلام كرد.

 28/5/1387
رژيم سرشار از امگا-3 علائم اوليه ديابت را خنثي مي سازد
اسيدهاي چرب امگا-3 با قدرت از توليد مولكول هاي ضدالتهابي كه مي تواند حمله به سلول هاي توليدكننده انسولين را سركوب كند، حمايت مي كند.

به گفته محققان مصرف اسيدهاي چرب امگا-3 خطر حمله بدن به سلول هاي توليدكننده انسولين را كاهش مي دهد.

 
 برخی از بستنی ها دشمن سلامتی هستند
28/5/1387
بهتر است از بستنی های مطمئن استفاده کنید تا از خنک شدن در تابستان لذت ببرید نه اینکه پس از مصرف تاوان خنکی آن را بپردازید.

بررسی ها نشان داده اند اخیرا برخی از مواد بعضا مصنوعی وارد فرمول بستنی ها شده اند که این مواد به شدت برای سلامت بدن خطرناکند.

 28/5/1387
هشدار پزشکان در مورد مصرف نوشابه «رد بول»
مصرف اين نوشابه به تمرکز فکري کمک و واکنش شخص سريع‌تر مي شود. پس بهتر است ورزشکاران قبل از شرکت در مسابقه، رد بول بنوشند.

در آگهي‌هاي تبليغاتي گفته مي‌شود که نوشابه رد بول، انرژي زا بوده و به شخص اين احساس را مي‌دهد که بال درآورده است ولي متخصصان هشدار مي‌دهند كه اين نوشابه انرژي زا، داراي عوارض جانبي است.

 
 شيرمادر با بيماريهاي ميكروبي مبارزه مي‌كند
28/5/1387
اخيرا نيز در تاييد يافته‌هاي قبلي محققان دو پروتئين قندي به نام‌هاي MVC-4 و MVC-1 را در شير مادر شناسايي كرده‌اند كه خاصيت مبارزه با بيماريها را دارد.

پژوهشگران سوئيسي و استراليايي به شواهد علمي تازه‌اي در تاييد فوايد و خواص منحصر به فرد شير مادر دست يافته‌اند.

 28/5/1387
مصرف روغن جامد از 80 درصد به 55 درصد کاهش يافت
ميزان مصرف اسيد چرب ترانس روغن جامد ارتباط کاملا مستقيمي با بروز بيماري هاي قلبي و عروقي دارد .

معاون غذا و داروي وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکي گفت: سهم مصرف روغن جامد خانوارها از 80 درصد در سال 83 به 55 درصد در سال 86 کاهش يافته است .

 
 ارتباط مصرف گوشت قرمز در بارداري با بيماري تنفسي کودک
26/5/1387
بهترين راه جهت پيشگيري از اين عوارض استفاده بيشتر از غذاهاي دريايي و گوشت سفيد و ميوه ها و سبزيجات و به طور کلي رژيم غذايي مديترانه ايست.

تحقيقات نشان داده مادراني که در دوران بارداري بيشتر از گوشت قرمز استفاده مي کنند فرزندانشان پس از تولد بيشتر در معرض آسم و ديگر بيماريهاي تنفسي قرار دارند.

 26/5/1387
ماهي چرب، محافظ چشم سالمندان‌
خوردن ماهي چرب در پيشگيري از بيماري «تحليل نقطه ماكولار چشم» كه با بالا رفتن سن شايع مي‌شود، نقش قابل توجهي دارد.

تحقيقات نشان مي‌دهد: مصرف ماهي چرب يكبار در هفته خطر تحليل رفتن بينايي را كاهش داده و از چشم‌ها حفاظت مي‌كند.

 
 لوبيا سبز، ضد كم خوني‌
26/5/1387
لوبيا سبز همچنين داراي ويتامين «ث» و آهن است و از كم خوني جلوگيري مي‌كند و ضد سرماخوردگي است.

فصل تابستان، بازار داغ فروش لوبيا سبز است كه داراي خواص درماني فراواني است. لوبيا سبز سرشار از ويتامين و بويژه ويتامين «اي» است كه به همين دليل شير مادران را زياد مي‌كند.

 26/5/1387
سوتغذيه دررشد فكري كودكان تاثير دارد
محروميت هاي سال هاي اول عمر حتي پس از آنكه كودك به يك خانواده با محبت و دلسوز سپرده شود آثار دراز مدتي را توانايي هاي كودكان به جاي مي گذارد.

سوتغذيه شديد و ديگر اشكال محروميت در ابتداي كودكي آثار ماندگاري در رشد و نمو فكري كودكان در سال هاي بعد مي گذارد.

 
 كمتر شكر بخوريد
26/5/1387
به گفته متخصصان، مواد غذايي شامل كربوهيدرات ساده (قندي) مثل قند، شكر، شيريني‌ها و نوشابه‌هاي رنگارنگ گلوكز خون را افزايش مي‌دهد.

هر چقدر هم به خوردن يك صبحانه با چاي شيرين و نان و پنير علاقه داشته باشيد، بايد مصرف شكر را كاهش دهيد؛ چراكه محققان بر اين باورند‌ مصرف شكر به عنوان كربوهيدرات براي بدن مضر است.

 26/5/1387
تراكم زمان در يك قرص مستطيلي
شايد اصلي‌ترين ويژگي اين مواد خوراكي حجم كوچك آن باشد كه ديگر نيازي به اشغال فضاي صندوق عقب‌خودرو نيست.

زماني بود كه تهيه عصاره گوشت يا سبزيجات ساعت‌ها از كدبانو‌هاي خانه وقت مي‌گرفت.

 
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10
 
     
   
     
     
    ::  تماس با ما  ::  معرفی ما  ::
کليهء حقوق متعلق است به روزنامهء هموطن سلام. ۱۳۸۷ - ۱۳۸۳
طراحی و اجرای سايت : شرکت به نگار