سه شنبه 19 خرداد 1405

 
 
     
 
     
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
آگهي درهموطن 
اخبار در موبايل 
آرشيو روزنامه 
تماس با ما 

كیوی: بمبی شیرین با ویتامین C

استرس ، مواد مضر و كمبود خواب ، روی بدن انسان اثر می گذارد. هر كس كه می خواهد به این وضع گرفتار نشود، باید در روز 4 عدد كیوی بخورد.

 
اخبار تغذيه هفته

اخبار تغذيه ماه

 

نمايش اخبار در تاریخ :

روز ماه سال

از 20/7/1387 تا 23/7/1387
 نیمی از مردم ایران از سفره غذایی با کیفیت محرومند
22/7/1387
بیست درصد از خانواده های ایرانی اضافه برمیزان متعادل مواد مغذی دریافت و سی درصد از خانواده ها در حد متعادل، مواد مغذی مصرف می کنند.

عضو هئیت علمی دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی کشور گفت: براساس تحقیقات انجام شده درسال های اخیر مشخص شد که نیمی از مردم ایران از سفره غذایی با کیفیت بالا محروم هستند.

 22/7/1387
ويتامين D حداقل از 36 عضو حياتي بدن حفاظت مي‌كند
هر روز بيش از گذشته براي پژوهشگران در حوزه تغذيه آشكار و مسلم مي‌شود كه ويتامين D اساسا با بروز برخي از بيماريهاي مهم در ارتباط است.

آخرين و تازه‌ترين مطالعات نشان مي‌دهند كه ويتامين D علاوه بر مزاياي شناخته شده قبلي، از اعضاي حياتي بدن محافظت مي‌كند.

 
 در "کنگره تغذيه ايران" مشکلات تغذيه کشور ريشه يابي ميشود
21/7/1387
اين کنگره با هدف ريشه يابي علل مشکلات تغذيه اي کشور و ارائه آخرين دستاوردهاي پژوهشي در زمينه غذا و تغذيه برگزار مي شود.

دهمين کنگره تغذيه ايران با شعار "جهش به سوي مرزهاي دانش تغذيه" توسط دانشگاه علوم پزشکي تهران و انجمن تغذيه ايران از تاريخ 6 تا 9 آبان در محل هتل المپيک برگزار مي شود.

 20/7/1387
تاثیر ماده پای مرغ در فشار خون
نوعی ماده پروتئینی موجود در پای مرغ در تنظیم فشار خون موثر است.

تحقیقات پژوهشگران ژاپنی حاكی است در پای مرغ نوعی پروتئین از نوع كلاژن وجود دارد كه خوراندن این ماده به موش های آزمایشگاهی مبتلا به فشارخون بالا موجب كنترل فشار خون آنها می شود.

 
  زردچوبه از بروز ديابت پيشگيري مي‌كند
20/7/1387
كوركيومين ماده زرد رنگ در زردچوبه قادر است با سلولهاي تومورهاي پوستي، سينه و ساير تومورها مبارزه و احتمال بروز آلزايمر و سكته مغزي را كاهش دهد.

دانشمندان هندي اعلام كردند: زردچوبه مي‌تواند از بروز ديابت پيشگيري كند و به همين خاطر بايد در رژيم غذايي روزانه گنجانده شود.

 20/7/1387
توصيه‌هاي رژيمي براي ديابتي‌ها
پزشكان به ديابتي‌هاي نوع دوم توصيه مي‌كنند كه از رژيم غذايي با 20 درصد كربوهيدرات پيروي كنند تا بتوانند ضمن كنترل وزن، به كاهش گلوكز هم كمك كنند.

پزشكان بر اين عقيده‌اند كه يكي از دلايل ابتلا ي گسترده مردم به ديابت، نتيجه زندگي ماشيني و حضور در جوامع صنعتي است.

 
 عرق نعناع موثرتر از آسپیرین
20/7/1387
پژوهشگران علوم دارویی معتقدند، بسیاری از داروهای تسكین‌دهنده درد و التهاب به علت عوارض جانبی زیاد و در برخی موارد تاثیر كم، سودمند نیستند.

تحقیقات پژوهشگران كشورمان نشان می دهد مصرف عرق نعناع برای كاهش درد، موثرتر از آسپرین است.

 20/7/1387
پنير از خورده شدن ميناي دندان جلوگيري مي کند
چون پنير مواد فسفرزاي بدن را کاهش مي دهد مصرف اندکي گردو همراه با پنير به منظور جبران فسفر از دست رفته مناسب است.

استفاده از پنير همراه با شيريني يا غذا و ميوه، از خورده شدن ميناي دندان به وسيله اسيدهاي ناشي از تجزيه خوراکي ها جلوگيري مي کند.

 
 سودمندی بادام زمینی در کاهش چربی زیانبار خون
20/7/1387
مصرف بادام زمینی به میزان 15 درصد کل انرژی مورد نیاز روزانه ، میزان کلسترول تام،کلسترول زیانبار یا ال.دی.ال و تری گلیسرید خون را کاهش می دهد.

پژوهشگران از سودمندی بادام زمینی در کاهش چربی های زیانبار خون خبر می دهند.

 20/7/1387
مواد غذايي كم چرب و كم كالري عامل چاقي افراد
كم چرب بودن مواد غذايي اين احساس را در افراد ايجاد مي كند كه مي توانند بيشتر از آن ماده غذايي استفاده كنند و به همين دليل آنها را چاق تر مي كند.

محققان آمريكايي معتقدند مواد غذايي كم چرب بر عكس تصورها باعث مي شود افراد غذاي بيشتري مصرف كنند.

 
 دوره آموزشي تغذيه ورزشي با رويکرد مديريت وزن
20/7/1387
مخاطبان اين دوره آموزشي، ورزشکاران ، مربيان ، پزشکان ، کارشناسان و متخصصان علم تغذيه هستند .

فدراسيون پزشکي ورزشي کشورمان يک دوره آموزشي تغذيه ورزشي با رويکرد مديريت وزن را با حضور متخصصان تغذيه ورزشي داخلي و خارجي برگزار مي کند.

 20/7/1387
مصرف زياد گوشت قرمز و خطر ابتلا به سرطان پروستات‌
مصرف زياد گوشت و لبنيات با اين سرطان در ارتباط و  بر روي مردان تاثيرگذار هستند.

پژوهشگران هشدار دادند: مصرف گوشت قرمز و فرآورده‌هاي لبني خطر بروز سرطان پروستات را افزايش مي‌دهد.

 
 تماس هر روزه دندان با آب ميوه ها باعث تخريب دندان مي‌شود
20/7/1387
آب ميوه ها و عصاره‌هاي اسيدي ميوه ها بر کل سطح دندان آسيب رسانده و باعث پوسيدگي دندان مي شوند.

نوشيدن آب ميوه به دندان هاي کودکان آسيب مي‌رساند و کودکاني که آب ميوه مصرف مي‌کنند بايد به طورمنظم براي معاينه کلي به دندانپزشک مراجعه کنند.

 20/7/1387
ویتامین های موثر در کاهش وزن
ویتامین های B و C ، روی، اسید فولیک و نیز فیبر، امگا 3 و آنتی اکسیدان ها همه برای تغییر حالت و خوش رو بودن مهم می باشند.

در صورت دریافت کافی ویتامین هاست که وزن بدن با عملکردهایی نظیر: اشتها، گرسنگی، سرعت متابولیسم بدن، سوخت و ساز چربی و قند، سوختن کالری و ... کنترل می شود.

 
 خواص هل؛ دانه معطر
20/7/1387
هل به بهبود روحیه و بازیابی انرژی و توان از دست رفته كمك می كند، اضطراب و نگرانی را كاهش می دهد و در رفع افسردگی موثر است.

هل گیاهی است كه در مناطق حاره و گرم می روید . وطن آن هندوستان می باشد و حدود 80 درصد هل مصرفی دنیا از هندوستان تامین می شود.

 20/7/1387
رابطه سبزی و دیابت در خانم ها
به ازای مصرف هر یک واحد اضافی سبزیجات برگ سبز توسط یک خانم در طول روز ، 9 درصد خطر ابتلا به این بیماری کاهش می یابد.

متاسفانه علیرغم توصیه ها و راهکارهای متعددی که در رابطه با پیشگیری از دیابت ارائه شده است، مشاهده می کنیم که تعداد مبتلایان به این بیماری رو به افزایش است.

 
 در شش ماه آینده، کمبود شیر مهمترین مشکل صنایع غذایی می شود
20/7/1387
افزایش قیمت علوفه در کشور باعث شده که دامدارها دام های خود را به علت نداشتن صرفه اقتصادی نگه ندارند لذا دامداران به فکر فروش دام های خود هستند.

رییس هیات مدیره انجمن صنایع غذایی ایران با اشاره به افزایش قیمت علوفه گفت: در شش ماه دوم سال مهمترین مشکل صنایع غذایی کمبود شیر خواهد بود.

 20/7/1387
ایران کلکسیون صنایع غذایی است
برقرار کردن تعادل مناسب بین مصرف مواد غذایی و استفاده به موقع از آنها به عنوان یکی از موضوعات مهم صنایع غذایی در داخل و خارج کشور مد نظر است.

رئیس پارک علم و فناوری خراسان با اشاره به اینکه ایران کلکسیون صنایع غذائی مختلف است، گفت: علی رغم تمامی خشکسالی ها و کم آبی های کشور، وضعیت صنایع غذایی مناسب است.

 
 مصرف طولاني مدت چيپس و شکلات سبب بروز عوارض قلبي عروقي در فرد مي شود
20/7/1387
بسته بندي مواد غذايي مانع از ورود ميکروب ها، عوامل شيميايي، گرد و خاک، عوامل محيطي همچون تابش مستقيم نورخورشيد به ماده غذايي مي شود.

رئيس کميته تخصصي بهداشت مواد غذايي ايران گفت: مصرف طولاني مدت چيپس، شيريني و شکلات سبب بروز عوارض قلبي عروقي در فرد مي شود.

  1   2
 
     
   
     
     
    ::  تماس با ما  ::  درباره ما  ::  sitemap  ::  آگهي درهموطن  ::
کليهء حقوق متعلق است به روزنامهء هموطن سلام. ۱۳۹۳ - ۱۳۸۳
طراحی و اجرای سايت : شرکت به نگار