سه شنبه 19 خرداد 1405

 
 
     
 
     
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
آگهي درهموطن 
اخبار در موبايل 
آرشيو روزنامه 
تماس با ما 
توصيه روز
:: بازار کامپيوتر ::
معرفی تبلت چهار هسته‌يی شرکت ASUS‎
:: نکته آموزشی ::
چگونه گوشی اورجینال را از تقلبی تشخیص دهیم؟

هنر راهی مؤثر برای القاء فرهنگ عفاف و حجاب در جامعه است

هموطن آنلاین- یکی از راه های گسترش فرهنگ عفاف و حجاب، استفاده از هنر است که در این راستا، ابتدا باید هنرمندان را بشناسیم تا از طریق هنر آنان که در اذهان اثرگذار و ماندنی تر است به القاء فرهنگ عفاف و حجاب در جامعه بپردازیم.

 
اخبار اجتماعی هفته

اخبار اجتماعی ماه

 

نمايش اخبار در تاریخ :

روز ماه سال

مهر 1387
 مشارکت مردمی؛ تنها راهکار نهادینه شدن فرهنگ حجاب
17/7/1387
عفاف وحجاب یکی از مهمترین نمادها و شعائر اسلامی است و لازم است رسانه ها در امر فرهنگ سازی برای این موضوع بیش از پیش اهتمام به خرج دهند.

هموطن آنلاین- تنها راهکار نهادینه سازی حجاب و گسترش فرهنگ عفاف در کشور ، مشارکت همگانی مردم و استفاده از توان آنان در زمینه سازی برای رشد و گسترش فرهنگ حیاء و عفاف در جامعه است.

 16/7/1387
برج ميلاد فروختني نيست
مهندسان خارجي از احداث اين برج به دست ايرانيها تعجب مي کنند حال آنکه ميانگين سني مهندسان اين طرح بزرگ ملي تنها 31 سال است و...

شهردار تهران با بيان اينکه برج ميلاد از اموال عمومي شهر تهران ساخته شده است، گفت: هيچ يک از بخشهاي اين برج به فروش نخواهد رسيد و واحدهاي اداري و تجاري آن نيز با قرارداد به متقاضيان اجاره داده خواهد شد.

 
 بزودي افق جديدي از طرح امنيت اجتماعي گشوده مي‌شود
16/7/1387
بزودي افق جديدي از طرح ارتقا امنيت اجتماعي با هدف ايجاد امنيت و انضباط اجتماعي گشوده مي شود.

فرمانده نيروي انتظامي تهران بزرگ گفت: بزودي افق جديدي از طرح ارتقا امنيت اجتماعي با هدف ايجاد امنيت و انضباط اجتماعي گشوده مي شود.

 16/7/1387
زنان محجبه به ایران مهاجرت می کنند
برترین فیلم های جشنواره بین المللی عفاف و حجاب (نور) ، از هفتم تا نهم آبان ماه در سینماهای بهمن ، سپیده و آزادی در تهران اکران خواهد شد.

هموطن آنلاین- فرزانه فرشاد ؛ تهیه کننده و کارگردان فیلم « رنگ عفاف » ، گفت: افراد تازه مسلمان در رفتار ومنش خود همواره سعی دارند، عفیف بودن را به عنوان یک سمبل اسلامی به نمایش بگذارند.

 
 صهیونیسم عامل رواج فرهنگ برهنگی در جهان است
15/7/1387
چادر، درحقیقت هویتی ایرانی دارد واین پوشش درزنان وابسته به طبقات اجتماعی بالا در ایران باستان رایج  بود.

هموطن سلام-حجت الاسلام والمسلمین سید حامد حسینی؛ گفت: در فرهنگ تمامی ادیان وتمدنهای اصیل دنیا ، حجاب به عنوان یک اصل کلی مورد توجه بوده و جزئی از هویت یک زن را تشکیل می داد. به گونه ای که اگر به لباس های زنان اروپایی قبل از رنسانس دقت شود نوعی حجاب در بانوان آن عصر به صورت لباسهای بلند وگشاد قابل مشاهده است.

 15/7/1387
سران پلیس ، مستقیم به مشکلات مردم رسیدگی می کنند
رئیس مرکز نظارت همگانی ناجا (197) اعلام کرد سران پلیس در این هفته به طور مستقیم به مشکلات مردم رسیدگی می کنند.

رئیس مرکز نظارت همگانی ناجا (197) اعلام کرد سران پلیس در این هفته به طور مستقیم به مشکلات مردم رسیدگی می کنند.

 
 بی توجهی به رعایت عفاف مانع رشد و شکوفایی فردی است
15/7/1387
یکی از عوامل آشفتگی روحی، عدم رعایت عفاف در نگاه و رفتار یعنی ابتلاء به نگاه های آلوده و ارتباط های نامشروع است.

هموطن آنلاین- بی توجهی به رعایت عفاف موجب آشفتگی روحی می شود و در نهایت این روان پریشی مانع رشد و شکوفایی فردی است.

 15/7/1387
چادر سنتی بهترین نوع پوشش است
در دین اسلام حد حجاب تعیین شده است و با توجه به آیات و روایات مشخص می شود که رعایت حداقل حجاب بر هر مسلمانی واجب است.

هموطن آنلاین- چادرملی، بیشتر برای خانم هایی که ازمانتو و پوشش های مشابه استفاده می کنند ، مناسب است و بهتر است خانم های چادری از همان چادرهای قبلی استفاده کنند، چرا که چادر سنتی بهترین نوع پوشش است.

 
 کاهش شدت خشکسالي در ايران
15/7/1387
نوريان رئيس سازمان هواشناسي کشور ، از کاهش شدت خشکسالي در سال آينده در ايران در مقايسه سال کشاورزي 86 تا مهر 87 خبر داد.

نوريان رئيس سازمان هواشناسي کشور ، از کاهش شدت خشکسالي در سال آينده در ايران در مقايسه سال کشاورزي 86 تا مهر 87 خبر داد.

 15/7/1387
تشكيل کلاس40نفره خلاف قانون است
مديران مدارس فرصت محدودي دارند تا اگر استانداردهاي مربوط به تعداد نفرات دانش آموز در کلاس درس را رعايت نکرده اند سريعتر جبران کنند.

وزير آموزش و پرورش با تاکيد براينکه تشکيل کلاسهاي با بيش از 40 دانش آموز خلاف قوانين و مقررات است گفت: مديران مدارس فرصت محدودي دارند تا اگر استانداردهاي مربوط به تعداد نفرات دانش آموز در کلاس درس را رعايت نکرده اند سريعتر جبران کنند.

 
 گذرنامه بيشتر از شناسنامه صادر مي‌شود
15/7/1387
ايجاد امنيت و افزايش احساس امنيت از بهترين خدماتي است که نيروي انتظامي مي تواند به مردم ارائه دهد.

سردار اسماعيل احمدي مقدم فرمانده نيروي انتظامي گفت: طي سال گذشته دو ميليون گذرنامه توسط ناجا صادر شده است که تعداد آن بيشتر از صدور شناسنامه براي مردم بوده است.

 14/7/1387
خدمت سربازي 60 روز كاهش مي‌يابد
با تصميم و تدبير مراجع قانوني دوره خدمت سربازي از آبان ماه امسال براي افرادي كه از همين مقطع به خدمت سربازي رفته باشند دو ماه کاهش مي يابد.

با تصميم و تدبير مراجع قانوني دوره خدمت سربازي از آبان ماه امسال براي افرادي كه از همين مقطع به خدمت سربازي رفته باشند دو ماه کاهش مي يابد.

 
 پذيرفته‌شدگان روزانه حق شركت در كنكور 88 را ندارند
14/7/1387
داوطلبان بايد توجه داشته باشند در صورت قبولي نهايي در تكميل ظرفيت برخي از رشته‌هاي تحصيلي آزمون سراسري سال 1387، قبولي قبلي آنان باطل مي‌شود.

معاون سازمان سنجش گفت: اگر داوطلبان در تكميل ظرفيت برخي از رشته‌هاي تحصيلي آزمون سراسري سال 1387، در دوره‌هاي روزانه پذيرفته شوند و يا قبولي قبلي آنان دوره روزانه باشد، حتي با دادن انصراف از تحصيل نيز حق ثبت‌نام و شركت در آزمون سراسري سال بعد (1388) را نخواهند داشت.

 14/7/1387
همه داروها به جز فاكتورهاي خوني ‌در كشور قابل توليد است‌
به جز فاكتورهاي خوني و داروهاي مشتق از پلاسما ، همه خطوط توليد دارو از جمله داروهاي ضد سرطان در كشور وجود دارد.

رسول ديناروند معاون غذا و داروي وزارت بهداشت گفت: به جز فاكتورهاي خوني و داروهاي مشتق از پلاسما ، همه خطوط توليد دارو از جمله داروهاي ضد سرطان در كشور وجود دارد.

 
 توزيع واکسن آنفلوآنزا در داروخانه‌‌ها
14/7/1387
دکتر داوود يادگاري رئيس مرکز تحقيقات بيماريهاي عفوني و گرمسيري دانشگاه علوم پزشکي شهيد بهشتي از توزيع واکسن آنفلوآنزا در داروخانه هاي سراسر کشور خبر داد.

دکتر داوود يادگاري رئيس مرکز تحقيقات بيماريهاي عفوني و گرمسيري دانشگاه علوم پزشکي شهيد بهشتي از توزيع واکسن آنفلوآنزا در داروخانه هاي سراسر کشور خبر داد.

 14/7/1387
توزيع شير رايگان در مهدها و مدارس دولتي‌
حميد يعقوبي‌فر دبير كميته ملي شير مدارس كشور از توزيع شير رايگان در مهدهاي كودك‌ دولتي خبر داد.

حميد يعقوبي‌فر دبير كميته ملي شير مدارس كشور از توزيع شير رايگان در مهدهاي كودك‌ دولتي خبر داد. وي اظهار كرد: امسال هر دانش آموز 14 كيلوگرم شير در پاكت‌هاي 200 سي‌سي طي 70 نوبت در مدارس خود دريافت مي‌كند و...

 
 آغاز سال تحصيلي حوزه‌هاي علميه
14/7/1387
متاسفانه امسال تعطيلات حوزه‌ها بسيار طولاني شد كه اين وضعيت بسيار نگران كننده است و مورد رضايت امام زمان(ع) نيست.

سال تحصيلي جديد حوزه‌هاي علميه سراسر كشور امروز در مراسمي با سخنراني آيت‌الله ناصر مكارم شيرازي و حضور مديران، اساتيد و فضلاي حوزه علميه قم آغاز شد.

 13/7/1387
آغاز اعزام زائران حج تمتع از 22 آبانماه
سخنگوي سازمان هواپيمايي کشوري از آغاز اعزام يکصد هزار نفر زائر حج تمتع از 22 آبانماه امسال از 17 فرودگاه کشور خبرداد.

رضاجعفرزاده گفت: صبح امروز اولين جلسه هماهنگي انجام پروازهاي حج تمتع به رياست کاپيتان خانلري معاون وزير و رئيس سازمان هواپيمايي کشوري در سالن کنفرانس اين سازمان تشکيل شد.

 
 خطر بلوتوث های غیر اخلاقی را جدی بگیرید
13/7/1387
استفاده ناسالم از تلفن همراه و افتادن در دام بلوتوث های غیر اخلاقی می تواند تاثیر مخربی در شکل گیری ساختار شخصیتی جوانان داشته باشد.

یک مقام انتظامی ، بلوتوث های غیر اخلاقی را خطر جدی برای خانواده ها خواند و بر ضرورت فرهنگ سازی برای پیشگیری از گسترش این معضل تاکید کرد.

 13/7/1387
جلوی واردات بی رویه پوشاک خارجی را بگیرید
اگر دولت کوتاهی نمی کرد و مدعیان تولید واقعأ همت می کردند ، الان دیگر نیازی به وارد کردن اینهمه جنس غربی و چینی به بازار نبود.

ما از اروپا و کشورهای مشابه که حرف اول را در مد و لباس می زنند، قوی ترهستیم اما متاسفانه با واردات بي رويه پوشاك خارجي اين فرهنگ وهنردر حال تخريب است .

 
  1   2   3   4   5   6   7   8   9
تحليل
:: اقتصادی ::
مدیریت حضور کارکنان با استانداران است
:: فناوری اطلاعات ::
پایان ممنوعیت پرحاشیه؛ واردات تمام برندهای موبایل، آزاد اعلام شد
:: روی خط جوانی ::
دلیل نوعروس برای طلاق 6 ماه بعد از عقد چه بود؟
:: ورزش ::
اولادقباد کوتاه آمد: قدردان آقای شمسایی هستم
:: فرهنگ و هنر ::
۸۳ درصد اولیا، کیفیت آموزش مجازی را «خوب» و «خیلی خوب» ارزیابی کردند
:: حوادث ::
اختلاف بر سر مبلغ رهن یک خانه به قتل منجر شد

پاورقی
:: رويای ديجيتال ::
افزایش کارایی ابزارک های همراه ورزشی
:: يادداشت هفتگی بازار ::
چرا گوشی های چینی ارزان هستند؟
:: يادداشت هفتگی موبايل ::
چه آینده‌ای در انتظار گوشی‌های هوشمند است؟
:: نقطه سر خط ::
به مناسبت ولادت پورنور امام رضا مروری بر زندگی مبارکشان داشته باشیم
:: می دونيد که ::
چطور تشنگی را در ماه رمضان کنترل کنیم؟

 
     
   
     
     
    ::  تماس با ما  ::  درباره ما  ::  sitemap  ::  آگهي درهموطن  ::
کليهء حقوق متعلق است به روزنامهء هموطن سلام. ۱۳۹۳ - ۱۳۸۳
طراحی و اجرای سايت : شرکت به نگار