سه شنبه 19 خرداد 1405

 
 
     
 
     
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
آگهي درهموطن 
اخبار در موبايل 
آرشيو روزنامه 
تماس با ما 
توصيه روز
:: بازار کامپيوتر ::
معرفی تبلت چهار هسته‌يی شرکت ASUS‎
:: نکته آموزشی ::
چگونه گوشی اورجینال را از تقلبی تشخیص دهیم؟

رادان: جلوي نابودي سينماي را گرفتيم

فرمانده نيروي انتظامي تهران بزرگ گفت: يكي از اهداف ناتوي فرهنگي، نابودي سينماي ايران است و ستاد مبارزه با عرضه غيرمجاز محصولات فرهنگي، مفتخر است كه در اين مدت با تلاش خود جلوي نابودي سينما را گرفته است.

 
اخبار فرهنگ و هنر هفته

اخبار فرهنگ و هنر ماه

 

نمايش اخبار در تاریخ :

روز ماه سال

مرداد 1387
 گستره‌ي زندگي خبرنگاران ناتمام و به وسعت تمام تاريخ است
16/5/1387
17 مردادماه روز خبرنگار نام‌گذاري شده است، خبرنگاري كه مي‌نويسد تا واقعيتي پوشيده نماند؛ هيچ واقعيتي در هيچ برهه‌اي از زمان؛ جنگ، انتخابات، خشكسالي، بيماري، صلح و حتي شكست؛ خبرنگاران ما در حقيقت مورخان تاريخي هستند كه با خطرپذيري افتخارآفريني مي‌كنند.

خبرنگار مي‌نويسد، از مرگ و خون، از ويراني، از فقر، از سرماي سخت خيابان‌هاي زمستان زده مي‌نويسد و تمام وقايع خوب و بد اجتماع را به قضاوت مي‌نشيند و همه را آنگونه كه بايد مي‌بيند و حكمش را بر مبناي حقيقتي كه هست اعلام مي‌كند تا ثبت شود تمام آنچه مخاطب حق دارد بداند و بايد به ذهن تاريخ سپرده شوند و فردا روز خبرنگار است، روزي كه از شهادت يك خبرنگار گواهي مي‌دهد.

 16/5/1387
لطيفي، «نردبامي بر آسمان» را به ازبكستان مي‌برد
علي اكبري گفت: تا به حال تصويربرداري نيمي از پروژه به پايان رسيده و حدود 30 درصد از كار مونتاژ نيز انجام شده است و ما در حال آماده شدن براي ورود به فاز دوم هستيم.

محسن علي اكبري گفت: تا به حال تصويربرداري نيمي از پروژه به پايان رسيده و حدود 30 درصد از كار مونتاژ نيز انجام شده است و ما در حال آماده شدن براي ورود به فاز دوم هستيم.

 
 "سالاد تابستانی" با خمسه و نجفیان روی آنتن جام جم
16/5/1387
برنامه زنده

برنامه زنده "سالاد تابستانی" به تهیه‌کنندگی و کارگردانی محمد صدری تا پایان تابستان امسال با اجرای علیرضا خمسه و رسول نجفیان از شبکه جام جم پخش می‌شود.

 16/5/1387
زمان پخش مجموعه "شیخ بهایی" مشخص نیست
کارگردان مجموعه تلویزیونی

کارگردان مجموعه تلویزیونی "شیخ بهایی" از تحویل این مجموعه تا 15 روز آینده به سیما فیلم خبر داد، هرچند زمان پخش هنوز مشخص نشده است.

 
 بودجه بايد تابع قرارداد تيپ باشد
16/5/1387
سخنگوي خانه‌ي تئاتر گفت: اگر قرار باشد «قرارداد تيپ» تئاتري‌ها، تابع بودجه باشد، راه به‌جايي نخواهيم برد.

سخنگوي خانه‌ي تئاتر گفت: اگر قرار باشد «قرارداد تيپ» تئاتري‌ها، تابع بودجه باشد، راه به‌جايي نخواهيم برد.

 16/5/1387
كيومرث پوراحمد: خسرو شكيبايي بازيگر مولفي بود
كيومرث پوراحمد گفت: خسرو شكيبايي بازيگر مولفي بود و آنچه در نقش وجود داشت، مي‌باوراند.

كيومرث پوراحمد گفت: خسرو شكيبايي بازيگر مولفي بود و آنچه در نقش وجود داشت، مي‌باوراند.

 
 ضرغامي : ادبيات مقاومت،فرهنگ مسلط جهان امروز است
15/5/1387
مراسم اختتاميه اين جشنواره عصر امروز با حضور عزت‌الله ضرغامي، محمد سرافراز ،معاون برون‌مرزي صدا و سيما، جواد شمقدري ،مشاور هنري رئيس جمهوري، سفير لبنان و هنرمنداني چون جمال شورجه و عباس رافعي و فيلمسازان خارجي در مرکز همايش‌هاي صدا و سيما برگزار شد.

رئيس رسانه ملي در مراسم پاياني نخستين جشنواره فيلم حديث مقاومت فرهنگ سازي براي مقاومت را وظيفه مديران، رسانه‌ها، هنرمندان و کساني دانست که با تکيه بر قلم و دوربين خود مي‌توانند در اين راه مجاهدت کنند.

 15/5/1387
کارنامه عطاران به تغییر و تحول اساسی نیاز دارد
در حالی که بسیاری در عرصه طنز تلویزیونی سبک خاص رضا عطاران را در پیش گرفته‌اند، این کارگردان و بازیگر موفق اگر نمی‌خواهد عرصه رقابت را به دیگران واگذارد باید در کارنامه خود تغییر و تحول اساسی ایجاد کند.

در حالی که بسیاری در عرصه طنز تلویزیونی سبک خاص رضا عطاران را در پیش گرفته‌اند، این کارگردان و بازیگر موفق اگر نمی‌خواهد عرصه رقابت را به دیگران واگذارد باید در کارنامه خود تغییر و تحول اساسی ایجاد کند.

 
 مجیدی مشاور کارگردان مجموعه "شهید بابایی" شد
15/5/1387
فیلمساز مطرح سینمای ایران به عنوان مشاور کارگردان در مجموعه تلویزیونی

فیلمساز مطرح سینمای ایران به عنوان مشاور کارگردان در مجموعه تلویزیونی "شهید بابایی" به نویسندگی فرهاد توحیدی و کارگردانی حسین قاسمی جامی همکاری می‌کند.

 15/5/1387
جکي چان در «همسايه جاسوس» بازي مي‌کند
جکي چان در اين فيلم کمدي و اکشن نقش مردي را بازي مي کند که از فرزندان همسايه خود نگهداري مي کند و از اين طريق سعي در به دست آوردن يک رمز اطلاعاتي را دارد.

جکي چان هنرپيشه رزمي کار دنياي سينما، در فيلم کمدي «همسايه جاسوس» بازي مي کند.

 
 احياي فرهنگ بومي مهمترين رسالت صداوسيماي شبكه‌هاي استاني است
15/5/1387
«سياست كلي صدا و سيما اين است تا برنامه هاي توليدي مراكز استانها برگرفته از فرهنگ اصيل و غني باشد.»

«سياست كلي صدا و سيما اين است تا برنامه هاي توليدي مراكز استانها برگرفته از فرهنگ اصيل و غني باشد.»

 15/5/1387
رسول نجفيان«سياوش در آتش » و « مرگ سياوش» را آماده‌ي اجرا مي‌كند
رسول نجفيان  اعلام كرد: مجموعه پنج تله‌تئاتر با عنوان‌هاي «بيژن و منيژه»،«زال و سيمرغ»،«زال و رودابه» ، «سياوش در آتش » و « مرگ سياوش» به زودي از سوي رسانه‌هاي تصويري عرضه مي‌شود.

رسول نجفيان قصد دارد، نمايش «سياوش در آتش » و « مرگ سياوش» را بعد از آماده سازي ‌مجموعه پنج‌ تله‌تئاتر مشابه از شاهنامه آماده كند.

 
 «كيش و مات» حيدري در حوالي شيراز كليد خورد
15/5/1387
«كيش و مات» كه بر اساس فيلمنامه‌اي از خشايار الوند ساخته مي‌شود، داستان جوان جنوبي است كه دست به هر كاري مي‌زند شكست مي‌خورد.

فيلم سينمايي «كيش و مات» به كارگرداني جمشيد حيدري در لوكيشني در حوالي شيراز كليد خورد.

 15/5/1387
پخش مجموعه طنز «طلاق در وقت اضافه» در شبكه تهران
مجموعه تلويزيوني «طلاق در وقت اضافه» از روز سه شنبه 15 مرداد ماه هر شب ساعت 20:45 از شبكه تهران پخش خواهد شد.

مجموعه طنز «طلاق در وقت اضافه» به مناسبت اعياد شعبانيه به روي آنتن شبكه تهران مي‌رود.

 
 كمال تبريزي و منتقداني كه بايد تيتراژ را حذف كنند
14/5/1387
كمال تبريزي  گفت: موضوع و تنوع ساختار فيلم‌نامه‌اي که براي ساخت به‌ ذهنم مي‌رسد يا فرد ديگري آن را پيشنهاد مي‌كند، دليل عمده‌اي است که براي ساخت آن فيلم تصميم بگيرم.

كمال تبريزي همزمان با اكران آخرين ساخته‌ي سينمايي‌اش از علاقه‌اش به ارايه‌ي ساختار تازه در سينما سخن گفت و تاييد كرد كه در كارنامه‌ي فيلم‌سازي اش روند مشخصي نيست و از منتقدان هم گفت كه قصد دارند؛ سليقه‌ي شخصي خود را در سينما حاكم كنند.

 14/5/1387
کمیلی فردا در مقابل دوربین واروژ کریم مسیحی
اين فيلم سال گذشته كليد خورد و فيلمبرداريش تا مراحلي پيش رفت؛ اما به علت بيماري كريم‌مسيحي متوقف شد كه بعد از حدود يك‌سال با تغيير تهيه‌كننده‌اش دوباره به جريان افتاد.

فيلمبرداري فيلم‌ سينمايي «ترديد» دومين ساخته‌ي بلند واروژ كريم مسيحي فردا ـ 15 مرداد ماه ـدر سينما ركس لاله‌زار آغاز مي‌شود.

 
 جواد رضویان پسرخاله مجید سوزوکی شد
14/5/1387
«اخراجي‌ها2» روايت‌گر دوران اسارات رزمندگان در دفاع مقدس است و قصه آن از بازداشتگاه عراقي‌ها آغاز مي‌شود، جايي كه سربازان ايراني اسير شده‌اند...

در اخراجي‌ها2، «جوادرضويان» نقش پسرخاله مجيد سوزوكي(كامبيز ديرباز) را ايفا مي‌كند و «حسام نواب‌صفوي»‌نيز بازيگري است كه براي ايفاي يك نقش منفي به اين پروژه پيوسته است.

 14/5/1387
«كيارستمي» روانكاوي مي‌شود
صنعتي دلايل  گفت: به دلايل مختلفي اين كتاب را بدست گرفتم،يكي به اين دليل كه كيارستمي مطرح‌ترين سينماگر در تمام طول تاريخ سينماي ايران بوده است،چه سينمايش را دوست داشته باشيم، چه نداشته باشيم.

محمد صنعتي گفت:اين كتاب در رابطه با سينماي عباس كيارستمي است و همينطور كيارستمي به عنوان يك انسان در زندگي روزمره غيرسينمايي خودش. با اين نگاه كه چقدر ممكن است شخصيت و همينطور رويدادهاي زندگي يك مولف در كار هنري‌اش بازتاب داشته باشد.

 
 10 قسمت «كارآگاه علوي2» تدوين شد
14/5/1387
اين سريال به كارگرداني حسن هدايت و تهيه كنندگي حميدرضا يراقچيان، در مركز سيما فيلم تهيه و توليد شده است.

تدوين سريال «كارآگاه علوي2» توسط كاوه ايماني در حال انجام است و تا به حال، ده قسمت از اين مجموعه به طور كامل تدوين شده است.

 14/5/1387
قلعه هفت ‌حصار روايتگر تاريخ مي‌شود
ساخت اين فيلم از اواخر سال 86 آغاز شده و احتمالا 20 ماه به طول خواهد انجاميد.

در مركز صبا عده‌اي از هنرمندان كشور دست به دست هم داده‌اند تا گوشه‌اي از تاريخ سترگ كشورمان را در قالب يك انيميشن سينمايي به تصوير بكشند. اين فيلم سنيمايي انيميشن «قلعه هفت‌حصار» نام دارد و به صورت سه‌بعدي تهيه مي‌شود.

 
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10
تحليل
:: اقتصادی ::
مدیریت حضور کارکنان با استانداران است
:: فناوری اطلاعات ::
پایان ممنوعیت پرحاشیه؛ واردات تمام برندهای موبایل، آزاد اعلام شد
:: روی خط جوانی ::
دلیل نوعروس برای طلاق 6 ماه بعد از عقد چه بود؟
:: ورزش ::
اولادقباد کوتاه آمد: قدردان آقای شمسایی هستم
:: فرهنگ و هنر ::
۸۳ درصد اولیا، کیفیت آموزش مجازی را «خوب» و «خیلی خوب» ارزیابی کردند
:: حوادث ::
اختلاف بر سر مبلغ رهن یک خانه به قتل منجر شد

پاورقی
:: رويای ديجيتال ::
افزایش کارایی ابزارک های همراه ورزشی
:: يادداشت هفتگی بازار ::
چرا گوشی های چینی ارزان هستند؟
:: يادداشت هفتگی موبايل ::
چه آینده‌ای در انتظار گوشی‌های هوشمند است؟
:: نقطه سر خط ::
به مناسبت ولادت پورنور امام رضا مروری بر زندگی مبارکشان داشته باشیم
:: می دونيد که ::
چطور تشنگی را در ماه رمضان کنترل کنیم؟

 
     
   
     
     
    ::  تماس با ما  ::  درباره ما  ::  sitemap  ::  آگهي درهموطن  ::
کليهء حقوق متعلق است به روزنامهء هموطن سلام. ۱۳۹۳ - ۱۳۸۳
طراحی و اجرای سايت : شرکت به نگار