جمعه 21 اسفند 1388

 
 
     
 
     
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
آگهی در هموطن 
نسخه موبايل 
آرشيو روزنامه 
تماس با ما 
توصيه روز
:: بازار کامپيوتر ::
رقص در میانه بازارم آرزوست!
:: نکته آموزشی ::
نکاتی برای خرید اسکنر

جمهوري اسلامي كشوري متكي بر دل‌هاي مردم است

حضرت آيت الله خامنه‌اي، جمهوري اسلامي را كشوري متكي بر دل‌هاي مردم خواندند و افزودند: بر اساس قوانين تخلف ناپذيز طبيعت، هنگامي كه صدايي واحد و مقتدرانه از حنجره يك ملت، بيان مي‌شود، اين امواج در تاريخ و هستي ماندگار خواهد شد.

 
اخبار سياسی هفته

اخبار سياسی ماه

 

نمايش اخبار در تاریخ :

روز ماه سال

بهمن 1388
 مردم در راهپيمايي 22 بهمن گفتند كه از فتنه‌گري‌ها خسته شد‌ه‌اند
30/11/1388
يكي از پيام‌هاي اين راهپيمايي اين بود كه مردم گفتند وفادار به اين نظام و همراه با آن هستند و با هيچ حيله و شيطنتي از آن جدا نمي‌شوند.

خطيب نماز جمعه تهران تاكيد كرد: شما 8 ماه است كه مي‌گوئيد مردم و اين مردم مي‌گويند ما از 8 ماه شيطنت شما خسته شده‌ايم و ما را به خير شما اميدي نيست، شر مرسان.

 30/11/1388
مسئولي كه اطرافيانش متملق باشند بايد منتظر سقوط باشد
البته جاهايي وجود دارد كه لغزش‌گاه است و اگر انسان بيشتر به ياد خدا نباشد، سقوط مي‌كند.

امام جمعه موقت تهران تأكيد كرد: در هر جامعه‌اي كه بازار تملق گرم شود، بايد منتظر سقوط آن جامعه بود و اگر اطرافيان مسئولي متملق باشند، بايد منتظر سقوط باشد.

 
 مقام معظم رهبري نيازي به نسخه‌پيچي محسن رضايي ندارند
30/11/1388
كساني كه اين شبهات را در جامعه مطرح كردند، اگر اسناد و مدارك قابل اثباتي داشتند قطعا سكوت نمي‌كردند.

رئيس دفتر نظارت و بازرسي انتخابات استان قم با اشاره به نامه محسن رضايي پس از حضور حماسي مردم در 9 دي گفت: رهبر حكيم و فرزانه انقلاب اسلامي نياز نداشتند محسن رضايي براي ايشان نسخه بپيچد.

 29/11/1388
حضور خيره کننده مردم در راهپيمايي 22 بهمن معجزه عظيم الهي بود
اگر انقلاب اسلامي از مسير و اهداف اصلي خود منحرف شده بود، اين جمعيت عظيم و اين همه دل، ايمان و انگيزه، با ياد و نام انقلاب به حركت در نمي آمد.

رهبر معظم انقلاب اسلامي حضور گسترده و خيره كننده مردم در راهپيمايي 22 بهمن امسال را معجزه عظيم الهي خواندند و تأكيد كردند: مردم در اين روز حجت را بر همه تمام كردند و همه دشمنان نظام اسلامي بايد بيدار و از توهم خارج شده باشند.

 
 دستگاه قضائي در رسيدگي به پرونده حوادث اخير در مسير انصاف و حق عمل مي‌كند
29/11/1388
قضات در فرآيند رسيدگي، در معرض خطرها و چالش هاي مختلفي هستند و بايد همواره به خطرات و چالش هاي پيش رو واقف باشند.

آيت ا… آملي لاريجاني گفت: دستگاه قضائي اگر بخواهد بر اساس حرف ديگران عمل كند دچار چالش هاي جدي مي‌شود و ما در اين زمينه، در مسير انصاف و حق، گام برداشته و عمل و در مقابل فشارها مقاومت كرده و راه صحيح قانوني را طي مي‌كنيم.

 27/11/1388
هر اقدامي عليه ايران پاسخي پشيمان‌كننده خواهد داشت
فكر مي‌كنيم وقت آن رسيده كه برخي چشم‌هاي خود را باز كنند و خود را با تغييرات واقعي و تحولاتي كه رخ مي‌دهد تطبيق دهند.

رئيس‌جمهور تاكيد كرد: اگر عليه ايران اقدامي بشود پاسخ ما مانند گذشته با نصيحت و روشنگري نيست بلكه حتماً عمل متقابلي انجام خواهد شد كه مثل هميشه آنها را پشيمان خواهد كرد.

 
 نسل جديد سانتريفيوژ را آزمايش كرديم
27/11/1388
رئيس‌جمهور تاكيد كرد: نسل جديد سانتريفيوژ را آزمايش كرديم و مراحل نهايي را مي‌گذراند وظرفيت آنها 5 برابر سانتريفيوژهاي موجود است كه درآينده نزديك از آنها براي سوخت نيروگاه‌هايمان استفاده خواهيم كرد.

رئيس‌جمهور تاكيد كرد: نسل جديد سانتريفيوژ را آزمايش كرديم و مراحل نهايي را مي‌گذراند وظرفيت آنها 5 برابر سانتريفيوژهاي موجود است كه درآينده نزديك از آنها براي سوخت نيروگاه‌هايمان استفاده خواهيم كرد.

 27/11/1388
نامه آمريكا، روسيه و فرانسه به آژانس درباره ايزوتوپ‌ها است
نامه‌اي را اين سه كشور به آژانس نوشتند كه فني و در مورد ايزوتوپ‌هاست.

وزير امورخارجه كشورمان درباره پيشنهاد مشترك آمريكا، روسيه و فرانسه به ايران اظهار داشت: نامه‌اي را اين سه كشور به آژانس نوشتند كه فني و در مورد ايزوتوپ‌هاست.

 
 صبر رهبري موجب بصيرت و دشمن‌شناسي ملت شد
27/11/1388
هدايت آگاهانه رهبر معظم انقلاب اسلامي در خنثي‌سازي نقشه‌هاي شوم دشمنان در توطئه‌هاي اخير موجب عبور موفقيت‌آميز مردم و جامعه از فتنه‌هاي اخير و ناكامي دشمنان شد.

نماينده مردم فارس در مجلس خبرگان رهبري گفت: صبر مقام معظم رهبري در برابر اطلاعيه‌هاي سريالي حرمت‌شكنان و توهين‌كنندگان به مقدسات موجب بصيرت و دشمن شناسي ملت شد.

 27/11/1388
راهپيمايي 22 بهمن نمايشي استثنايي از وحدت ملي در برابر دشمن بود
بصيرت مردم ايران باعث شد خواص به خود بيايند كه با وجود مردم در صحنه نمي‌توانند عرضه وجود كنند و اگر مردم آن‌ها را نخواهند و نپذيرند «عددي» نيستند و بايد به گوشه‌اي بروند و در خلوت خود باشند.

عضو هيئت مديره انجمن روزنامه‌نگاران مسلمان گفت: راهپيمايي شكوهمند يوم‌الله 22 بهمن 88 نمايشي استثنايي از وحدت و اقتدار ملي در برابر دشمنان خارجي و داخلي حول محور ولايت فقيه بود.

 
 اسرائيل توان نظامي را براي حمله به ايران ندارد
25/11/1388
رئيس سابق ستاد مشترك ارتش رژيم‌صهيونيستي اعلام كرد كه اسرائيل توان نظامي را براي حمله به ايران ندارد.

رئيس سابق ستاد مشترك ارتش رژيم‌صهيونيستي اعلام كرد كه اسرائيل توان نظامي را براي حمله به ايران ندارد.

 25/11/1388
فتنه گري هاي 8 ماه اخير قبل از انتخابات برنامه ريزي شده بود
جريان مخالف با ارائه تحليل‌هاي متفاوت سعي داشت كه علت و ريشه‌ اين حوادث را به جناح رقيب نسبت دهد.

دبيركل جمعيت ايثارگران انقلاب اسلامي گفت: فتنه گري هاي هشت ماه اخير عليرغم ادعاهايي که مطرح مي شود، ربطي به موضع گيري هاي انتخابات نداشت؛ ريشه در ستيز اين افراد با گفتمان انقلاب اسلامي داشت و از قبل انتخابات برنامه ريزي شده بود.

 
 قوه قضائيه بايد درباره مطالبه‌ 50 ميليون نفري مردم در 22 بهمن پاسخگو باشد
25/11/1388
ملت ايران با حضوري باشكوه و پرشور در راهپيمايي 22 بهمن راه روشني را براي آينده كشور ترسيم كرده و مسئولان را براي خدمت‌رساني بيشتر دلگرم‌تر كردند.

نماينده مردم شهرستان ورامين وظيفه قوه قضائيه را بعد از راهپيمايي 22 بهمن سنگين‌تر از گذشته دانست و گفت: قوه قضائيه بايد درباره مطالبه‌ 50 ميليون نفري مردم در 22 بهمن، پاسخگو باشد.

 25/11/1388
22 بهمن ايران يكپارچه عرصه دفاع از نظام شد
پيامبر بر هدايت مردم و حفظ حكومت اسلامي تاكيد بسياري داشتند و اين دو وظيفه مهم را به اهل بيت(ع) واگذاركردند.

آيت‌الله العظمي حسين نوري‌‌همداني ظهر امروز در ديدار اقشار مختلف مردم با اشاره به تلاش‌هاي پيامبر گرامي اسلام براي تبليغ دين مبين اسلام تاكيد كرد: ايشان ابتدا نسبت به تاسيس امت اسلامي اقدام كردند و اين اقدام يكي از مهم‌ترين كارهاي حضرت محمد(ص) به شمار مي‌رود.

 
 مردم در روز 22 بهمن به استکبار نشان دهند پاي انقلاب ايستاده‌اند
20/11/1388
رئيس مجمع تشخيص مصلحت نظام با توجه به ماهيت ديني و فرهنگي انقلاب اسلامي گفت: روز 22 بهمن متعلق به همه وفاداران به نظام است و بايد به دشمنان استكباري نشان داد كه مردم ايران پاي انقلاب ايستاده‌اند.

رئيس مجمع تشخيص مصلحت نظام با توجه به ماهيت ديني و فرهنگي انقلاب اسلامي گفت: روز 22 بهمن متعلق به همه وفاداران به نظام است و بايد به دشمنان استكباري نشان داد كه مردم ايران پاي انقلاب ايستاده‌اند.

 20/11/1388
مردم در صفوف متحد در راهپيمايي 22 بهمن شركت مي‌كنند
مردم با صفوف متحدتر به خيابان‏ها خواهند آمد و نقشه‏هاى دشمنان را نقش بر آب مي‌كنند.

آيت‌الله مكارم شيرازي با صدور پيامي گفت: مردم با صفوف متحدتر به خيابان‏ها خواهند آمد و نقشه‏هاى دشمنان را نقش بر آب مي‌كنند.

 
 حكم اعدام و محكوميت برخي از عوامل آشوب‌هاي روز عاشورا صادر شد
20/11/1388
حكم محكوميت 9 نفر ديگر از عوامل آشوب‌هاي روز عاشورا توسط دادگاه انقلاب اسلامي تهران صادر شد.

حكم اعدام و محكوميت برخي ديگر از عوامل آشوب‌هاي روز عاشورا از سوي دادسراي عمومي و انقلاب تهران صادر شد.

 20/11/1388
22 بهمن روز تجديد پيمان با امام(ره) و رهبري است
22بهمن صرفاً يك بزرگداشت و يك تكرار نيست بلكه يك رويش، بلوغ عقلانيت، هوشمندي و نشانه ولايت‌پذيري ملّت بزرگ ايران است.

رييس سازمان بازرسي كل كشور گفت: 22 بهمن را رمز شكوه و عزت ملّت ايران دانست و گفت: 22 بهمن روز تجديد پيمان با امام(ره)، رهبري و شهيدان سرافراز انقلاب اسلامي است.

 
 در همه شرايط ولي فقيه راه را در مسائل استراتژيك روشن كرد
20/11/1388
بايد هدفمان را در هر مقطعي بشناسيم و رسالت خود را در آن جايگاه به عمل برسانيم.

رئيس مجلس با بيان اينكه در همه شرايط اين ولايت فقيه بود كه راه را در مسائل استراتژيك روشن مي‌كرد، گفت: اگر قانون اساسي، مسائل استراتژيك را در اختيار ولي فقيه نمي‌گذاشت ما امروز از فراز و فرودهايي كه پس از انتخابات در كشور ايجاد شد نمي‌گذشتيم.

 20/11/1388
محكوميت بهزاد نبوي به 5 سال زندان قطعي شد
حكم بدوي محكوميت بهزاد نبوي از مجرمان حوادث پس از انتخابات به 5 سال حبس در دادگاه تجديد نظر قطعي شد.

حكم بدوي محكوميت بهزاد نبوي از مجرمان حوادث پس از انتخابات به 5 سال حبس در دادگاه تجديد نظر قطعي شد.

 
  1   2   3   4   5   6
تحليل
:: تا انتخابات ::
فتنه گري هاي 8 ماه اخير قبل از انتخابات برنامه ريزي شده بود
:: اقتصادی ::
دفاع نجم الدین از کیفیت و انضباط مالی ایران خودرو
:: فناوری اطلاعات ::
BUZZ جای توییتر و فیس‌بوک را تنگ می‌کند
:: روی خط جوانی ::
آينده در دستان تو ...
:: ورزش ::
دايي: عابدزاده حق نشستن روي نيمكت پرسپوليس را ندارد
:: فرهنگ و هنر ::
هاشمي: وجود مافيا در سينماي ايران شوخي است
:: حوادث ::
بازداشت کیف قاپان خشن به جرم جنایت مستانه

پاورقی
:: رويای ديجيتال ::
عجیب‌ترین گوشی‌هایی که پارسال ساخته نشد
:: يادداشت هفتگی بازار ::
«ببر» قیمت در آستانه ورود به بازار کامپیوتر ایران
:: يادداشت هفتگی موبايل ::
وقتي انتخاب با شماست ...
:: نقطه سر خط ::
اگر خروپف مي كنيد!!!
:: می دونيد که ::
میدان مغناطیسی جدید در خورشید کشف شد!

 
     
   
     
     
    ::  تماس با ما  ::  معرفی ما  ::  نقشه سايت  ::  آگهی در هموطن  ::
کليهء حقوق متعلق است به روزنامهء هموطن سلام. ۱۳۸۷ - ۱۳۸۳
طراحی و اجرای سايت : شرکت به نگار