توجه شبكه آموزش به مهارت‌آموزي مخاطبان
ایسنا , شنبه 5 تير 1389 - ساعت 22:15

رضا پورحسين گفت: در اين شبكه قرار بر اين است كه آموزش مستقيم كمتري داشته باشيم و بيشتر آموزش غيرمستقيم را در دستور كار قرار دهيم.

 

مدير شبكه آموزش گفت: همه شبكه‌ها مي‌توانند هر موضوعي را در قالب مناظره پخش كنند؛ اگر ما هم بخواهيم چنين كاري را انجام دهيم، بايد در حوزه‌هاي آموزشي باشد.
رضا پورحسين گفت: در اين شبكه قرار بر اين است كه آموزش مستقيم كمتري داشته باشيم و بيشتر آموزش غيرمستقيم را در دستور كار قرار دهيم.
وي درباره اهداف شبكه آموزش گفت: اقتضاي رسانه اين است كه بيشتر به مهارت‌آموزي گرايش پيدا كنيم؛ چون كشور ما در خيلي از زمينه‌ها خصوصا در سبك زندگي، ارتباطات، مهارت‌هاي فني و حرفه‌اي و از اين قبيل مشكل دارد.
وي تصريح كرد: در بخش‌هاي فيلم كوتاه و فيلم‌هاي داستاني، حتي توليد كارهاي شبانه نيم ساعته در دست تدارك است؛ اين برنامه‌ها ساختار نمايشي دارند كه در آن آموزش‌هاي اجتماعي، سياسي، فرهنگي و از اين قبيل مستتر است.




روزنامهء هموطن سلام http://www.hamvatansalam.com
آدرس خبر : http://www.hamvatansalam.com/news152047.html