يكشنبه 24 خرداد 1405

 
 
     
 
     
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
آگهي درهموطن 
اخبار در موبايل 
آرشيو روزنامه 
تماس با ما 
توصيه روز
:: بازار کامپيوتر ::
معرفی تبلت چهار هسته‌يی شرکت ASUS‎
:: نکته آموزشی ::
چگونه گوشی اورجینال را از تقلبی تشخیص دهیم؟

اخبار داخلی فرهنگ و هنر توجه شبكه آموزش به مهارت‌آموزي مخاطبان

 
 

ایسنا , شنبه 5 تير 1389

توجه شبكه آموزش به مهارت‌آموزي مخاطبان

 
 

رضا پورحسين گفت: در اين شبكه قرار بر اين است كه آموزش مستقيم كمتري داشته باشيم و بيشتر آموزش غيرمستقيم را در دستور كار قرار دهيم.

مدير شبكه آموزش گفت: همه شبكه‌ها مي‌توانند هر موضوعي را در قالب مناظره پخش كنند؛ اگر ما هم بخواهيم چنين كاري را انجام دهيم، بايد در حوزه‌هاي آموزشي باشد.
رضا پورحسين گفت: در اين شبكه قرار بر اين است كه آموزش مستقيم كمتري داشته باشيم و بيشتر آموزش غيرمستقيم را در دستور كار قرار دهيم.
وي درباره اهداف شبكه آموزش گفت: اقتضاي رسانه اين است كه بيشتر به مهارت‌آموزي گرايش پيدا كنيم؛ چون كشور ما در خيلي از زمينه‌ها خصوصا در سبك زندگي، ارتباطات، مهارت‌هاي فني و حرفه‌اي و از اين قبيل مشكل دارد.
وي تصريح كرد: در بخش‌هاي فيلم كوتاه و فيلم‌هاي داستاني، حتي توليد كارهاي شبانه نيم ساعته در دست تدارك است؛ اين برنامه‌ها ساختار نمايشي دارند كه در آن آموزش‌هاي اجتماعي، سياسي، فرهنگي و از اين قبيل مستتر است.

 
 
   
 
تحليل
:: اقتصادی ::
مدیریت حضور کارکنان با استانداران است
:: فناوری اطلاعات ::
پایان ممنوعیت پرحاشیه؛ واردات تمام برندهای موبایل، آزاد اعلام شد
:: روی خط جوانی ::
دلیل نوعروس برای طلاق 6 ماه بعد از عقد چه بود؟
:: ورزش ::
اولادقباد کوتاه آمد: قدردان آقای شمسایی هستم
:: فرهنگ و هنر ::
دیار مادری به زویدی در سیما
:: حوادث ::
اختلاف بر سر مبلغ رهن یک خانه به قتل منجر شد

 
     
   
     
     
    ::  تماس با ما  ::  درباره ما  ::  sitemap  ::  آگهي درهموطن  ::
کليهء حقوق متعلق است به روزنامهء هموطن سلام. ۱۳۹۳ - ۱۳۸۳
طراحی و اجرای سايت : شرکت به نگار