جستجو برای یافتن 11 کوهنورد گمشده در دره اندرسم
ایسنا , يكشنبه 23 مرداد 1384 - ساعت 20:56

يك تيم 11 نفره كوهنوردي قزوين در دره «اندرسم» چالوس ناپديد شد.

 

يك تيم 11 نفره كوهنوردي قزوين در دره «اندرسم» چالوس ناپديد شد.
‌اين تيم 11 نفره از باشگاه خانواده و طبيعت كوهنوردي استان قزوين صبح روز بيستم ماه جاري براي فرود به دره «اندرسم» واقع در جاده چالوس، كيلومتر 45 جاده انگوران (روستاي چهارباغ) مراجعه كردند.
اين تيم حرفه‌اي كوهنوردي كه به همراه يك دستگاه ميني‌بوس به اين مكان آمده بودند پس از مذاكره با راننده ميني بوس قرار گذاشتند ساعت 17:30 دقيقه بعد از ظهر روز بعد ميني‌بوس در ابتداي جاده در انتظار آنها بايستد.
اين تيم در ميانه راه با يك تيم 8 نفره (6 زن و 2 مرد) آشنا شدند و حدود ساعت 17 روز جمعه ، تيم 8 نفره پس از پايان فرود خود به طرف ميني بوس رفته و منتظر بازگشت تيم 11 نفره كه يك كيلومتر با آنها فاصله داشتند ایستادند، اما در همين لحظه با شروع بارندگي‌هاي شديد به همراه رگبار در جاده چالوس و به دنبال آن جاري شدن سيل در منطقه، تيم كوهنورد 8 نفره گرفتار سيل و بارندگي‌هاي شديد شدند.
در اين ميان پس از گذشت بيش از 10 ساعت بارش شديد باران، تيم 8 نفره كوهنوردي با احتمال آسيب ديدن تيم 11 نفره كوهنوردي سريعا نيروهاي امدادي را در جريان وقوع حادثه قرار دادند كه به دنبال آن يك تيم امدادي 8 نفره از جمعيت هلال احمر استان مازندران، نيروهاي انتظامي استان مازندران و فرمانداري چالوس سريعا به منطقه اعزام شدند.
در حالي كه 3 روز از ناپديد شدن تيم 11 نفره كوهنوردي مي‌گذرد، روز شنبه 22 ماه جاري حدود ساعت 12 ظهر جسد 2 مرد با هويت نامعلوم در فاصله 45 و 20 كيلومتري رودخانه چالوس كشف شد ؛ اين در حالي است كه جسد يك مرد ديگر نيز پس از 8 ساعت در همان منطقه پيدا شد.
اجساد اين افراد در حالي كه احتمال داده مي‌شود متعلق به اعضاي تيم 11 نفره مفقود شده باشند، بدليل ريزش سنگلاخ غيرقابل شناسایی هستند، اما جست‌وجو و بررسي در اطراف اين اجساد نشان داد يكي از اجساد داراي وسايل و تجهيزات كوهنوردي از جمله طناب و كوله پشتي است.
در این میان اين احتمال كه اجساد فوق متعلق به افرادي باشند كه جهت شنا به رودخانه همان منطقه مراجعه كرده‌اند نيز دور از انتظار نيست.
هم اكنون نيروهاي امدادي با اعزام 3 تيم از سگ‌هاي تجسس از سوي سازمان امداد و نجات جمعيت هلال احمر كشور به همراه يك فروند هلیکوپتر امدادي از گلستان به نوشهر مشغول انجام عمليات جست‌وجو در طول مسير رودخانه‌اي هستند كه فاصله‌اي بيش از 50 كيلومتر از جاده چالوس تا اطراف رودخانه دارد.
اين در حالي است كه گروهي از كوهنوردان استان قزوين جهت شناسايي اجساد اين 3 نفر به مازندران اعزام شده‌اند و در حال تشخيص هويت افراد هستند.
گفتني است اين حادثه در حالي رخ داده است كه ستاد حوادث غيرمترقبه استان مازندران پيش از اين نسبت به احتمال ريزش سنگ از كوه و بارندگي شديد در جاده چالوس به دليل وضعيت نامناسب جوي هشدار داده بود.




روزنامهء هموطن سلام http://www.hamvatansalam.com
آدرس خبر : http://www.hamvatansalam.com/news39897.html