آزادی 9 زندانی با وام بانک کشاورزی
ایسکانیوز , چهارشنبه 15 شهريور 1385 - ساعت 15:19

رئیس کل دادگستری زنجان از پرداخت 534 میلیون ریال وام از طریق بانک کشاورزی برای آزادی 9 نفر از محکومان معسر غیر عمد خبر داد.

 

رئیس کل دادگستری زنجان از پرداخت 534 میلیون ریال وام از طریق بانک کشاورزی برای آزادی 9 نفر از محکومان معسر غیر عمد خبر داد.
قاضی جعفری در نشست کمیته تبصره 38 پرداخت وام به زندانیان معسر جرائم غیرعمد گفت: با بررسی و تبادل نظر موارد مطروحه، مصوب شد 9 نفر از محکومان واجدالشرایط برای اخذ وام بدون سود به بانک کشاورزی معرفی شوند.
وی تصریح کرد: این کمیته گامی مؤثر برای حل مشکلات محکومان زندانی جرائم غیرعمدی معسر می‌‌باشد ک می تواند با یاری رساندن به همنوعان نیازمند، در حد امکان مشکلات آنها را حل کند.
رییس کل دادگستری زنجان در زمینه ادامه روند پرداخت وام به این زندانیان تاکید کرد: در مورد 4 نفر دیگر از محکومان مقرر شده اقدامات لازم به منظور بهره مندی از وام انجام شود.




روزنامهء هموطن سلام http://www.hamvatansalam.com
آدرس خبر : http://www.hamvatansalam.com/news66997.html