 |
توصيه روز |
 |
 |
| :: بازار کامپيوتر :: |
 |
|
| :: نکته آموزشی :: |
 |
|
|
 |
 |
|
 |
|
|
|
|
|
ایسکانیوز , چهارشنبه 15 شهريور 1385 |
|
آزادی 9 زندانی با وام بانک کشاورزی
|
| | | |
 | رئیس کل دادگستری زنجان از پرداخت 534 میلیون ریال وام از طریق بانک کشاورزی برای آزادی 9 نفر از محکومان معسر غیر عمد خبر داد. |  رئیس کل دادگستری زنجان از پرداخت 534 میلیون ریال وام از طریق بانک کشاورزی برای آزادی 9 نفر از محکومان معسر غیر عمد خبر داد.
قاضی جعفری در نشست کمیته تبصره 38 پرداخت وام به زندانیان معسر جرائم غیرعمد گفت: با بررسی و تبادل نظر موارد مطروحه، مصوب شد 9 نفر از محکومان واجدالشرایط برای اخذ وام بدون سود به بانک کشاورزی معرفی شوند.
وی تصریح کرد: این کمیته گامی مؤثر برای حل مشکلات محکومان زندانی جرائم غیرعمدی معسر میباشد ک می تواند با یاری رساندن به همنوعان نیازمند، در حد امکان مشکلات آنها را حل کند.
رییس کل دادگستری زنجان در زمینه ادامه روند پرداخت وام به این زندانیان تاکید کرد: در مورد 4 نفر دیگر از محکومان مقرر شده اقدامات لازم به منظور بهره مندی از وام انجام شود.
| | | | | | | | |
|
 |
تحليل |
 |
 |
| :: اقتصادی :: |
 |
|
| :: فناوری اطلاعات :: |
 |
|
| :: روی خط جوانی :: |
 |
|
| :: ورزش :: |
 |
|
| :: فرهنگ و هنر :: |
 |
|
| :: حوادث :: |
 |
|
|
 |
 |
|
 |
|
|