دوشنبه 25 خرداد 1405

 
 
     
 
     
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
آگهي درهموطن 
اخبار در موبايل 
آرشيو روزنامه 
تماس با ما 
توصيه روز
:: بازار کامپيوتر ::
معرفی تبلت چهار هسته‌يی شرکت ASUS‎
:: نکته آموزشی ::
چگونه گوشی اورجینال را از تقلبی تشخیص دهیم؟

اخبار خارجی جهان تشديد تنش ها در عراق

 
 

هموطن سلام , يكشنبه 1 ارديبهشت 1387

تشديد تنش ها در عراق

 
 

تنش ها در عراق در حال افزايش است. تلويزيون سي ان ان گزارش داد عراق از سوي دو گروه درگير با دولت اين کشور تهديد مي شود.

تنش ها در عراق در حال افزايش است. تلويزيون سي ان ان گزارش داد عراق از سوي دو گروه درگير با دولت اين کشور تهديد مي شود. تهديد اول مقتدي صدر روحاني شيعه و طرفداران او هستند که به تازگي هشداري روي وب سايت خود منتشر کرده اند و آن را آخرين اخطار براي جنگ تا آزادي نهايي خوانده اند. صدر هشدار داده است تا وقتي که عمليات ارتش آمريکا و دولت عراق عليه نيروهايش متوقف نشود ، او نيز ساکت نخواهد نشست.
خبرنگار سي ان ان در بغداد گفت: مقتدي صدر در سال 2004 ، دو شورش را عليه نيروهاي آمريکايي رهبري کرد و در ماه اوت گذشته دستور برقراري آتش بسي را داد که به کاهش قابل ملاحظه درگيري ها در عراق منجر شد.
حال او در حالي هشدار آخر خود را مي دهد که عمليات عليه نيروهايش در سه شهر عراق تشديد شده است. در شهرک صدر ناآرامي ها ادامه دارد و نيروهاي آمريکايي حملات هوايي انجام مي دهند.
در شهر بصره نيز نيروهاي عراقي با پشتيباني نيروهاي آمريکايي براي سومين بار به نيروهاي مقتدي صدر حمله کردند.در شهر ناصريه نيز درگيري شديدي ميان هواداران صدر و نيروهاي عراقي شکل گرفته است.
خبرنگار سي ان ان افزود: اين در حالي است که القاعده در عراق نيز اعلام کرده است عملياتي تهاجمي يک ماهه عليه نيروهاي آمريکا خواهد داشت.
ارتش آمريکا نيز هشدار داده است القاعده ممکن است حملات انتحاري را در بغداد از سر گيرد. بمب گذاري هاي اخير در عراق جان دهها نفر را گرفته و هدفشان سني هايي بوده است که به القاعده پشت کرده اند.

 
 
   
 
تحليل
:: اقتصادی ::
مدیریت حضور کارکنان با استانداران است
:: فناوری اطلاعات ::
پایان ممنوعیت پرحاشیه؛ واردات تمام برندهای موبایل، آزاد اعلام شد
:: روی خط جوانی ::
دلیل نوعروس برای طلاق 6 ماه بعد از عقد چه بود؟
:: ورزش ::
اولادقباد کوتاه آمد: قدردان آقای شمسایی هستم
:: فرهنگ و هنر ::
دیار مادری به زویدی در سیما
:: حوادث ::
اختلاف بر سر مبلغ رهن یک خانه به قتل منجر شد

 
     
   
     
     
    ::  تماس با ما  ::  درباره ما  ::  sitemap  ::  آگهي درهموطن  ::
کليهء حقوق متعلق است به روزنامهء هموطن سلام. ۱۳۹۳ - ۱۳۸۳
طراحی و اجرای سايت : شرکت به نگار