جمعه 15 آذر 1387

 
 
     
 
     
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 نسخه موبايل 
آرشيو روزنامه 
تماس با ما 
توصيه روز
:: بازار کامپيوتر ::
بهترین نوت‌بوک‌های سال 2008
:: نکته آموزشی ::
دو کلام درباره چاپگرهای لیزری

اخبار داخلی ورزشی دو نقره و يك برنز دستاورد جودو ايران

 
 

ایسنا , شنبه 7 ارديبهشت 1387

دو نقره و يك برنز دستاورد جودو ايران

 
 

در مسابقات وزن 81- كيلوگرم حامد ملك‌محمدي در شرايطي كه تاحدودي جانب‌داري داور مسابقه از حريف كره‌اي محسوس بود، تنها از روي يك اخطار نتيجه را واگذار كرد و از كسب مدال طلا بازماند.

در پايان نخستين روز از مسابقات آسيايي جودوي كره‌جنوبي ملي‌پوشان ايران موفق به كسب دو نشان نقره و يك برنز شدند.
در مسابقات وزن 81- كيلوگرم حامد ملك‌محمدي در شرايطي كه تاحدودي جانب‌داري داور مسابقه از حريف كره‌اي محسوس بود، تنها از روي يك اخطار نتيجه را واگذار كرد و از كسب مدال طلا بازماند.
ملك‌محمدي با كسب اين مدال نقره سهميه‌ي وزن 81- كيلوگرم ايران را در مسابقات المپيك پكن قطعي كرد.
در پيكارهاي 90- كيلوگرم حسين قمي توانست حريف تاجيكستاني را شكست دهد و به مدال برنز اين وزن دست يابد.
در طول چند سالي كه وزن 90- كيلوگرم به اوزان رسمي مسابقات آسيايي جودو اضافه شده است اين براي اولين بار است كه جودوكايي از ايران موفق به كسب مدال در اين وزن مي‌شود.
در مسابقات 100- كيلوگرم احسان رجبي با ضربه‌ فني در مقابل حريف ازبكستاني شكست خورد و به مقام پنجمي رسيد.
در مسابقات 100+ كيلوگرم نيز در كمال ناباوري محمدرضا رودكي با ضربه‌ فني در مقابل حريف سرشناس خود نتيجه را واگذار كرد و به مدال نقره دست يافت. به اين ترتيب فينال مسابقات آسيايي سال گذشته در برابر حريف ازبكستاني تكرار شد.
با در نظر گرفتن نتايج امروز تاكنون سهميه‌ي المپيك در اوزان 100+، 90-، 81- و 66- كيلوگرم قطعي شده است و با توجه به عدم كسب مدال در 100- كيلوگرم ايران در اين وزن نماينده‌اي در المپيك نخواهد داشت.
وضعيت نهايي اوزان 60- و 73- كيلوگرم فردا (يكشنبه) مشخص خواهد شد.
در مسابقات فردا كه روز پاياني رقابت‌هاي آسيايي خواهد بود مسعود حاجي‌آخوندزاده در 60- كيلوگرم با حريف افغانستاني مسابقه خواهد داد. آرش ميراسماعيلي در 66- كيلوگرم با تايلند مسابقه مي‌دهد، ‌علي معلومات در وزن 73- كيلوگرم در دور اول با قرعه‌ي استراحت روبرو شده و در وزن آزاد محمود ميران به مصاف حريفان خواهند رفت.
در مسابقات بخش بانوان نيز شهره نازاري در 48- كيلوگرم با حريفي از فيليپين مسابقه خواهد داد.

 
 
   
 
تحليل
:: اقتصادی ::
حسيني: جهش مقطعي قيمت‌ها تورم نيست
:: فناوری اطلاعات ::
حافظه فلش جایگزین هارددیسک می شود
:: روی خط جوانی ::
زيبايي به قيمت از دست رفتن کارکردهاي طبيعي
:: ورزش ::
اميد‌ به ‌پيشرفت، ‌نگراني‌ از‌ نابودي
:: فرهنگ و هنر ::
مجيد مجيدي: جلوي خلاقيت گرفته شود، ابتذال رشد خواهد كرد
:: حوادث ::
معماي مرموز جسد زني ناشناس در بزرگراه

يادداشت
:: ورزش ::
رضازاده: دلم مي‌گيرد ، به پكن نمي‌روم

 
     
   
     
     
    ::  تماس با ما  ::  معرفی ما  ::
کليهء حقوق متعلق است به روزنامهء هموطن سلام. ۱۳۸۷ - ۱۳۸۳
طراحی و اجرای سايت : شرکت به نگار