 |
توصيه روز |
 |
 |
| :: بازار کامپيوتر :: |
 |
|
| :: نکته آموزشی :: |
 |
|
|
 |
 |
|
 |
|
|
|
|
|
فارس نیوز , يكشنبه 22 ارديبهشت 1387 |
|
مريخ در نزديكي ماه ديده شد
|
| | | |
 | سياره مريخ چهارمين سياره نزديك به خورشيد در منظومه شمسي است. رنگ اين سياره در مقايسه با ستارههاي ديگر، نارنجي رنگ است.
| 
شب گذشته ماه در مقارنه با سياره مريخ قرار گرفت و راهنماي خوبي براي پيدا كردن اين سياره در آسمان شد.
حميدرضا شهشهان منجم آماتور در گفتوگو با خبرنگاران افزود: يك ساعت پس از غروب خورشيد ، ماه 50 درجه از افق مغرب ارتفاع داشت و سياره مريخ به صورت جرمي با نورانيت متوسط با جدايي زاويهاي كمتر از يك درجه در سمت راست و كمي پائينتر از آن ديده شد.
وي تصريح كرد: به تدريج از ارتفاع ماه و مريخ كاسته و از ديد ما ماه از مريخ فاصله بيشتري ميگيرد. مريخ دقايقي پس از ساعت يك بامداد و ماه نيز دقايقي پيش از مريخ در افق غرب ـ شمال غربي غروب كردند. پيش از اينكه اين دو جرم زيباي منظومه شمسي به دليل كاهش ارتفاع، از ديد ما محو شوند، ميتوان مريخ را در فاصله 5/2 درجهاي سمت راست و پائينتر از ماه مشاهده كرد.
سياره مريخ چهارمين سياره نزديك به خورشيد در منظومه شمسي است. رنگ اين سياره در مقايسه با ستارههاي ديگر، نارنجي رنگ است.
| | | | | | | | | | |
|
 |
تحليل |
 |
 |
| :: اقتصادی :: |
 |
|
| :: فناوری اطلاعات :: |
 |
|
| :: روی خط جوانی :: |
 |
|
| :: ورزش :: |
 |
|
| :: فرهنگ و هنر :: |
 |
|
| :: حوادث :: |
 |
|
|
 |
 |
|
 |
|
|