پنجشنبه 25 مهر 1387

 
 
     
 
     
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 نسخه موبايل 
آرشيو روزنامه 
تماس با ما 
  حجاب و عفاف »

چادر باید مساوی عفاف برتر باشد

نخستین جشنواره اس ام اسی نور با موضوع عفاف و حجاب

در طراحی پوشاک ملی به نظرات مردم توجه کنید

توصيه روز
:: بازار کامپيوتر ::
مادربوردي با 8 اسلات حافظه
:: نکته آموزشی ::
جلوگیری از نفوذ هکرها

اخبار داخلی گوشه و کنار IT تماس با سيم‌كارت‌هاي اعتباري دولتي غيرممكن است

 
 

يكشنبه 22 ارديبهشت 1387

تماس با سيم‌كارت‌هاي اعتباري دولتي غيرممكن است

 
 

اين اختلالات در حالي رخ مي‌دهد كه ثبت نام سيم كارت دولتي ادامه داشته و مسئولان سعي در ركورد زني و رسيدن به قم 27 ميليون مشترك تا 27 ارديبهشت ماه جاري را دارند.

از صبح امروز (يكشنبه) تماس با سيم‌كارت‌هاي اعتباري همراه اول با كد اعتباري دولتي دچار اختلال شده و برقراري تماس غيرممكن شده است. به گزارش فارس، در تماس با سيم‌كارت‌هاي اعتباري دولتي يا همراه اول بوق اشغال به صورت ممتد شنيده مي‌شود.
مشتركان دارنده اين نوع سيم‌كارتها نيز در زمان برقراري تماس با پيغام «حساب شما مختل مي‌باشد» مواجه مي‌شوند.
اين در حالي است كه كسرائي يكي از دارندگان سيم‌كارتهاي اعتباري همراه اول به فارس گفت:" با وجود اينكه حساب سيم‌كارت من مشكلي ندارد و به تازگي آن را شارژ كرده‌ام و همچنان اعتبار دارد، نمي‌توانم با آن تماس بگيرم»
چندي بيشتر نيز برخي از كدهاي سيم‌كارتهاي دائمي همراه اول به طور ناگهاني با حذف آنتن و پيغام No coverage مواجه شده بودند.
فلاح اصغري معاون شركت ارتباطات سيار ايران اين مشكل را ناشي از توسعه شبكه دانسته بود.
اين اختلالات در حالي رخ مي‌دهد كه ثبت نام سيم كارت دولتي ادامه داشته و مسئولان سعي در ركورد زني و رسيدن به قم 27 ميليون مشترك تا 27 ارديبهشت ماه جاري را دارند.

 
 
   
 

تحليل
:: اقتصادی ::
بخشنامه بودجه 88 ابلاغ شد
:: فناوری اطلاعات ::
برگزاری بیش از یکصد نشست در حاشیه دومین نمایشگاه رسانه های دیجیتال
:: حجاب و عفاف ::
چادر باید مساوی عفاف برتر باشد
:: روی خط جوانی ::
هنگام کار، به فکر نتیجه ی آن نباشید!!!
:: ورزش ::
يك‌ سال فوق‌العاده
:: فرهنگ و هنر ::
فيلم مستند يا تبعيدي‌
:: حوادث ::
برادر زنم را به خاطر دخالت‌هايش كشتم

 
     
   
     
     
    ::  تماس با ما  ::  معرفی ما  ::
کليهء حقوق متعلق است به روزنامهء هموطن سلام. ۱۳۸۷ - ۱۳۸۳
طراحی و اجرای سايت : شرکت به نگار