دوشنبه 18 شهريور 1387

 
 
     
 
     
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 نسخه موبايل 
آرشيو روزنامه 
تماس با ما 
  المپيک 2008 »

رحمتی؛ نخستین مدال آور ایرانی پارالمپیک

فناوری نوین قهرمان المپیک شد

برنامه كامل ورزشكاران ايران اعلام شد

توصيه روز
:: بازار کامپيوتر ::
قیمت هارددیسک های جدید فک های بزرگان را با خاک آشنا کرد
:: نکته آموزشی ::
پشتیبانی از اطلاعات فراموش نشود

اخبار خارجی دانش و فناوری واکسن ضد سرطان آناپلاستیک غدد لنفاوی کشف شد

 
 

مهر نیوز , پنجشنبه 26 ارديبهشت 1387

واکسن ضد سرطان آناپلاستیک غدد لنفاوی کشف شد

 
 

سرطان غدد لنفاوی نسبتا نادر است به طوری که درحال حاضر در حدود 2 هزار و 500 نفر در اروپا و به همین نسبت در آمریکا به این بیماری مبتلا هستند.

محققان ایتالیایی واکسن "ضد سرطان آناپلاستیک غدد لنفاوی" را کشف کردند که می تواند با تزریق به یک ژن خاص در DNA این بیماری را کنترل کند.
محققان دانشگاه تورینو که نتایج یافته های خود را در مجله "نیچر پزشکی" منتشر کرده اند واکسنی را کشف کردند که امکان پیشگیری و مبارزه با ژن Alk را دارد. Alk یک ژن جهش یافته است که سلولهای بیمار سرطان آناپلاستیک غدد لنفاوی را شکل می دهد.
دانشمندان با تزریق این واکسن به ژن Alk روی DNA بعضی از مدلهای حیوانی مشاهده کردند که این موشها زمانی که در معرض ابتلا به سرطان آناپلاستیک غدد لنفاوی قرار گرفتند این سرطان را نپذیرفتند و بیمار نشدند. در حقیقت این واکسن توانست از ابتلای این موشها به سرطان غدد لنفاوی پیشگیری کند.
سپس محققان ایتالیایی این واکسن جدید را برای درمان سرطان نیز مورد آزمایش قرار دادند و در این مورد بیشتر موشهای بیمار که برای آنها شیمی درمانی تجویز و پس از شیمی درمانی این واکسن به آنها تزریق شده بود علائم کاهش سرطان را نشان دادند.
سرطان غدد لنفاوی نسبتا نادر است به طوری که درحال حاضر در حدود 2 هزار و 500 نفر در اروپا و به همین نسبت در آمریکا به این بیماری مبتلا هستند.

 
 

قطب جنوب روزگاری گرم بوده است
تلاش برای پرتاب ماهواره امید در تیر ماه
افزایش خطر ابتلا به لختگی سیاهرگی عمیق در اثر ازدیاد ذرات معلق در هوا

 
   
 
تحليل
:: اقتصادی ::
هاشمي رفسنجاني: فعالان اقتصادي براجراي برنامه پنجم متمركز شوند
:: فناوری اطلاعات ::
تنازع بقا در جهان مجازی
:: روی خط جوانی ::
اگر می خواهید از طالع امروزتان باخبر شوید اینجا را کلیک کنید!!!
:: ورزش ::
فناوری نوین قهرمان المپیک شد
:: فرهنگ و هنر ::
مهراوه شريفي‌نيا: زمان حضور در كارهاي مناسبتي زير ذره‌بين هستيم
:: حوادث ::
حکم اشد مجازات برای یک فوتبالیست

 
     
   
     
     
    ::  تماس با ما  ::  معرفی ما  ::
کليهء حقوق متعلق است به روزنامهء هموطن سلام. ۱۳۸۷ - ۱۳۸۳
طراحی و اجرای سايت : شرکت به نگار