اخبار داخلی حوادث شکست عاطفي، راز سرقت 120 ميليوني را برملا کرد
يكشنبه 29 ارديبهشت 1387
شکست عاطفي، راز سرقت 120 ميليوني را برملا کرد
افسران مبارزه با سرقت پليس آگاهي که اطمينان يافته بودند کامران دزد اصلي نمايشگاه است، رديابي هاي گسترده يي را براي پيدا کردن وي در دستور کار خود قرار دادند...
دختر جواني پس از شکست عاطفي براي انتقام گرفتن از نامزدش نشاني خانه وي را به پليس ارائه داد و او را به عنوان دزد 120 ميليون توماني معرفي کرد.
به گزارش خبرنگار ما کارآگاهان پليس آگاهي تهران که از بهمن ماه سال گذشته در تعقيب يک سارق فراري به نام کامران بودند و او را به عنوان متهم اصلي دستبرد 120 ميليون توماني به يک نمايشگاه اتومبيل مي شناختند سرانجام با شناسايي نامزد وي موفق شدند اين سارق را به تله بيندازند.اواسط بهمن ماه سال گذشته در پي اعلام گزارش سرقت از يک نمايشگاه خودرو در خيابان نيلوفر کارآگاهان عازم محل حادثه شدند و در بررسي هاي اوليه مشاهده کردند شيشه مغازه شکسته و قفل گاوصندوق نيز تخريب شده است.
کارگران نمايشگاه در اظهارات شان گفتند؛ امروز صبح وقتي به محل کارمان آمديم با اين صحنه مواجه شديم و به نظر مي رسد دزدي شبانه صورت گرفته است.صاحب نمايشگاه نيز که از وقوع اين دستبرد شوکه شده بود، اعلام کرد 120 ميليون تومان پول نقد و تراول چک از گاوصندوق اش به يغما رفته است. کارآگاهان هنگامي که به بررسي دقيق تر صحنه جرم پرداختند به ترفند سارق پي بردند و متوجه شدند او به راحتي وارد نمايشگاه شده و حتي رمز گاوصندوق را نيز مي دانسته اما براي منحرف کردن مسير تحقيقات اقدام به تخريب شيشه و گاوصندوق کرده است.
با روشن شدن اين موضوع کارآگاهان به کارگران نمايشگاه مظنون شدند و دو تن از آنها را بازداشت کردند ولي اين دو از نحوه دزدي ابراز بي اطلاعي کردند و با ارائه شواهد و دلايل خود را بي گناه خواندند. پس از آن مشخص شد دو مظنون در ماجراي سرقت 120 ميليوني دست نداشته اند. آنها آزاد شدند و اين بار ظن ماموران به کامران که يکي از کارگران قديمي نمايشگاه بود، معطوف شد. اين جوان روابط بسيار صميمانه يي با صاحب کار خود داشت و رمز گاوصندوق را نيز مي دانست.
اين دلايل زماني پررنگ تر شد که پليس دريافت کامران پس از سرقت به طرز مرموزي ناپديد شده است و ديگر به محل کار خود نمي رود.
افسران مبارزه با سرقت پليس آگاهي که اطمينان يافته بودند کامران دزد اصلي نمايشگاه است، رديابي هاي گسترده يي را براي پيدا کردن وي در دستور کار خود قرار دادند و توانستند محل هاي تردد اين جوان را شناسايي کنند اما کمين کردن در اين اماکن به دستگيري کامران منجر نشد. کارآگاهان با ادامه دادن به کنکاش هاي خود پي بردند متهم فراري نامزدي دارد که قرار است به زودي با وي ازدواج کند.
اين دختر به نام نيلوفر پس از احضار به پليس آگاهي مدعي شد مدت ها است از نامزدش بي خبر است و نمي داند او در کجا زندگي مي کند.
سکوت نيلوفر گره تازه يي در پرونده به وجود آورد و سبب شد تحقيقات به بن بست برسد اما چندي قبل دختر جوان به پليس آگاهي مراجعه کرد و با تغيير دادن اظهارات اوليه اش اعلام کرد کامران در يک مجتمع مسکوني در شمال شهر زندگي مي کند.
نيلوفر به ماموران گفت؛ قرار بود من و کامران با هم ازدواج کنيم اما او اخيراً رفتارهاي مشکوکي داشت و موضوعي را از من پنهان مي کرد به همين خاطر به وي مشکوک شدم و فهميدم او قصد دارد مرا رها کرده و از کشور خارج شود.
کامران با احساسات من بازي کرده و از دست وي خيلي عصباني بودم به همين دليل مصمم شدم محل زندگي اش را در اختيار پليس قرار دهم تا به اين طريق او به سزاي عملش برسد.پس از اظهارات اين زن ماموران توانستند کامران را در خانه اش غافلگير و بازداشت کنند.
در شرايطي که از منزل اين متهم چند فقره از تراول چک هاي مسروقه کشف شده بود وي چاره يي به جز اعتراف به سرقت پيش روي خود نديد و گفت؛ کار در نمايشگاه هرگز مرا به آرزوهايم نمي رساند.
من عاشق زندگي اشرافي بودم اما درآمدم به حدي نبود که توقع ام برآورده شود به همين خاطر تصميم گرفتم از گاوصندوق دزدي کنم. بعد از آن با بخشي از پول مسروقه آپارتماني در شمال شهر رهن کردم و يک خودروي مدل بالا براي خودم خريدم سپس مقدمات سفرم به خارج از کشور را نيز فراهم کردم و تصور مي کردم ديگر موضوع دستگيري من از اهميت اوليه خارج شده و کسي در جست وجويم نيست تا اينکه نيلوفر مرا لو داد.اين متهم در ادامه يکي از دوستانش را به پليس معرفي کرد و گفت به کمک او چند فقره از چک هاي مسروقه را خرج کرده است.
به گفته سرهنگ عباسعلي محمديان رئيس پليس آگاهي تهران متهم دوم نيز بازداشت شده و به جرم خود اعتراف کرده است.