پنجشنبه 25 مهر 1387

 
 
     
 
     
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 نسخه موبايل 
آرشيو روزنامه 
تماس با ما 
  حجاب و عفاف »

چادر باید مساوی عفاف برتر باشد

نخستین جشنواره اس ام اسی نور با موضوع عفاف و حجاب

در طراحی پوشاک ملی به نظرات مردم توجه کنید

توصيه روز
:: بازار کامپيوتر ::
مادربوردي با 8 اسلات حافظه
:: نکته آموزشی ::
جلوگیری از نفوذ هکرها

اخبار داخلی اجتماعی ۲۱ تماشاگرنما پشت ميله‌هاي زندان

 
 

سه شنبه 31 ارديبهشت 1387

۲۱ تماشاگرنما پشت ميله‌هاي زندان

 
 

۳۳ تماشاگر نما كه در جريان بازي پاياني فوتبال ليگ برتر باشگاه‌هاي كشور در ورزشگاه آزادي باعث اخلال در نظم ورزشگاه و تخريب خودروها شده بودند، بازداشت و ۲۱ نفر از آنها با قرار قانوني راهي زندان شدند.

۳۳ تماشاگر نما كه در جريان بازي پاياني فوتبال ليگ برتر باشگاه‌هاي كشور در ورزشگاه آزادي باعث اخلال در نظم ورزشگاه و تخريب خودروها شده بودند، بازداشت و ۲۱ نفر از آنها با قرار قانوني راهي زندان شدند.
حبيب هاشمي- بازپرس ويژه جرايم ورزشي- با بيان اين خبر گفت: براساس گزارش مراجع انتظامي ۲۲ نفر از اين افراد متهمند در جريان اهداي جوايز تيم برتر و بعد از بازي، باعث اخلال در نظم ورزشگاه شده و ۱۱ نفر از آنها نيز متهم به وارد آوردن خسارات جزئي و كلي به ۳۳ خودرو مستقر در ورزشگاه هستند كه بيشتر اين خودروها متعلق به خبرنگاران و عكاسان بود.
بازپرس شعبه اول دادسراي جرايم پزشكي تهران با بيان اينكه صبح ديروز براي تمامي متهمان قرار كفالت صادر شد و ۱۲ نفر از آنها با معرفي كفيل آزاد شدند، افزود: ۲۱ نفر ديگر كه توانايي معرفي كفيل را نداشتند راهي زندان شدند.
هاشمي با اشاره به اينكه اكثر افرادي كه به اتهام تخريب خودروهاي مستقر در ورزشگاه بازداشت شده‌اند هواداران تيم سپاهان هستند، تصريح كرد: در حال حاضر رسيدگي به اين پرونده در دادسراي جرايم پزشكي تهران ادامه دارد و اين در حالي است كه هنوز هيچكدام از مالكان خودروهاي خسارت ديده شكايتي در اين خصوص به دادسرا ارائه نداده‌اند.
وي با بيان اينكه رسيدگي به پرونده‌ خودروهاي خسارت ديده تنها با ارائه شكايت از سوي مالكان اين خودروها امكان پذير است از افرادي كه گزارش اوليه خسارت به‌خودروي آنها، از سوي پليس مستقر در ورزشگاه تنظيم شده، خواست براي شكايت به شعبه اول بازپرسي در دادسراي جرايم پزشكي تهران واقع در خيابان شهيد مطهري مراجعه كنند.

 
 

7 هزار پليس ، امنيت روز بازي پرسپوليس و سپاهان را تامين مي‌كنند

 
   
 

تحليل
:: اقتصادی ::
بخشنامه بودجه 88 ابلاغ شد
:: فناوری اطلاعات ::
برگزاری بیش از یکصد نشست در حاشیه دومین نمایشگاه رسانه های دیجیتال
:: حجاب و عفاف ::
چادر باید مساوی عفاف برتر باشد
:: روی خط جوانی ::
هنگام کار، به فکر نتیجه ی آن نباشید!!!
:: ورزش ::
يك‌ سال فوق‌العاده
:: فرهنگ و هنر ::
فيلم مستند يا تبعيدي‌
:: حوادث ::
برادر زنم را به خاطر دخالت‌هايش كشتم

يادداشت
:: اجتماعی ::
دستگاه‌هاي اجرايي با درخواست مرخصي نوروزي كاركنان موافقت كنند

 
     
   
     
     
    ::  تماس با ما  ::  معرفی ما  ::
کليهء حقوق متعلق است به روزنامهء هموطن سلام. ۱۳۸۷ - ۱۳۸۳
طراحی و اجرای سايت : شرکت به نگار