دوشنبه 18 شهريور 1387

 
 
     
 
     
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 نسخه موبايل 
آرشيو روزنامه 
تماس با ما 
  المپيک 2008 »

رحمتی؛ نخستین مدال آور ایرانی پارالمپیک

فناوری نوین قهرمان المپیک شد

برنامه كامل ورزشكاران ايران اعلام شد

اخبار خارجی جاده تندرستی شناسایی پروتئین پیشگیری كننده از بزرگ شدن قلب

 
 

سلامت نیوز , سه شنبه 31 ارديبهشت 1387

شناسایی پروتئین پیشگیری كننده از بزرگ شدن قلب

 
 

هنگامی كه فشار خون بالا می رود قلب،متورم و حجم آن بزرگ می شود،اما به طور معمول با ترشح هورمونی به نام ای. ان. پی از بزرگ شدن خود جلوگیری می كند.

پژوهشگران ژاپنی موفق به شناسایی پروتئینی شدند كه به پیشگیری از بیماری تورم و بزرگ شدن قلب كمك می كند.
پژوهشگران اعلام کردند با بررسی این پروتئین پیش از ابتلا به بیماری، می توان افرادی را كه احتمال بروز این نوع بیماری در آنها وجود دارد، شناسایی و از بروز این بیماری در آنها پیشگیری کرد.
هنگامی كه فشار خون بالا می رود قلب،متورم و حجم آن بزرگ می شود،اما به طور معمول قلب با ترشح هورمونی به نام ای. ان. پی از بزرگ شدن خود جلوگیری می كند.
پژوهشگران ژاپنی در آزمایش بر روی موش به این نتیجه دست یافتند كه در هنگام افزایش ترشح هورمون ای.ان.پی پروتئینی به نام آرجی اس 4 فعال می شود.
به گفته این پژوهشگران، در این آزمایش، موش هایی كه كار ترشح این هورمون به علت سستی فعالیت این پروتئین،در آنها به خوبی پیش نمی رفت، قلبشان متورم و بزرگ شد،اما در موش هایی كه این فعالیت ها خوب انجام می شد از بزرگ شدن قلب آنها جلوگیری شده است.

 
 

داروهای كاهنده كلسترول برای مقابله با پاركینسون

 
   
 
 
     
   
     
     
    ::  تماس با ما  ::  معرفی ما  ::
کليهء حقوق متعلق است به روزنامهء هموطن سلام. ۱۳۸۷ - ۱۳۸۳
طراحی و اجرای سايت : شرکت به نگار