دوشنبه 25 خرداد 1405

 
 
     
 
     
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
آگهي درهموطن 
اخبار در موبايل 
آرشيو روزنامه 
تماس با ما 
توصيه روز
:: بازار کامپيوتر ::
معرفی تبلت چهار هسته‌يی شرکت ASUS‎
:: نکته آموزشی ::
چگونه گوشی اورجینال را از تقلبی تشخیص دهیم؟

اخبار خارجی فناوری اطلاعات مروري بر تکنولوژي نسل چهارم

 
 

موبنا , جمعه 3 خرداد 1387

مروري بر تکنولوژي نسل چهارم

 
 

شبکه هاي تکنولوژي 3G هنوز ساخته نشده اند و هم اکنون کمتر از نيمي از مشترکاني که تلفن همراهشان مجهز به 3G است از قابليت هاي آن استفاده مي کنند.

نسل بعدي فناوري بي سيم موسوم به 4G اکنون ذهن بسياري از متخصصان صنعت تلفن همراه را به خود مشغول کرده و کاربران نيز با توجه به برخي اخبار براي دستيابي به امکانات جديد در انتظار ورود اين فناوري به بازار هستند.
در ارتباط با 4G اين نکته وجود دارد که چه استانداردهاي فني بايد براي آن استفاده شود، سيستم هاي موجود سلولي چطور بايد آن را قابل استفاده و موثر کنند و مشترکان با چه هزينه اي مي توانند از آن استفاده کنند؟ "ديويد چمبرلين" تحليلگر برجسته بيسيم در موسسه تحقيقاتي In-Stat گفت: واقعيت اين است که حتي پس از اين که يک استاندارد قبول شده براي شبکه بي سيم وجود داشته باشد، حداقل 4 يا 5 سال طول خواهد کشيد کسي آن را از لحاظ تجاري مورد استفاده قرار دهد.
وي اضافه کرد: فروش گوشي هاي 3G در آمريکا به 50 درصد رسيده است و بقيه گوشي ها نسل دوم يا 5/2 هستند.
شبکه هاي تکنولوژي 3G هنوز ساخته نشده اند و هم اکنون کمتر از نيمي از مشترکاني که تلفن همراهشان مجهز به 3G است از قابليت هاي آن استفاده مي کنند.
** هزينه
يکي از عوامل و انگيزه هاي موثر مخترعين و شرکت ها براي ارايه و رواج تکنولوژي نسل چهارم مساله هزينه هاي موجود است زيرا طرح هاي داده اي براي ايميل و استفاده از اينترنت ماهانه مبلغي بين 30 تا 60 دلار را به صورت حساب مشترکان اضافه مي کنند ورقم هزينه ها به ميزان مصرف کاربر نيز بستگي دارد.
درحالي که AT&T، وريزون وايرلس و تي موبايل آمريکا به تازگي طرح هاي نامحدود تماس با 100 دلار در ماه را ارايه داده اند، اين طرحها براي استفاده از داده ها نامحدود نيست.
هزينه هاي ماهانه ممکن است مانعي براي ايجاد تلفن هاي 4G بشود.
تحقيق اخير comScore که روي 2 هزار کاربر آمريکايي از 20 فوريه تا 5 مارس صورت گرفت، نشان مي دهد که در مقايسه با تحقيق مشابه در زمستان سال 2006، تمرکز مشترکان روي هزينه افزايش يافته و پوشش دهي که زماني مهم ترين عامل بود ديگر اولوين نخست کاربران نيست.
اين تحقيق همچنين نشان مي دهد که از ميان کاربران اينترنت همراه 36 درصد بيش از يک بار در روز از اينترنت استفاده مي کنند، در حالي که اين ميزان در سال 2006 ميلادي ، 18 درصد بود.
** سرعت نسل هاي مختلف
تکنولوژي نسل 2.5G دسترسي به اينترنت را با سرعت بين 144 تا 384 کيلوبايت در ثانيه ارايه مي دهد و تکنولوژي 3G سريعتر بوده و سرعتي بين 500 کيلوبايت تا 4/1 مگابايت در ثانيه دارد و اين سرعت البته بستگي به اين دارد که مشترک فايل ويديويي را دانلود کند و يا ايميل متني ارسال کند.
اما کارشناسان مي گويند که تکنولوژي 4G بالاترين سرعت اينترنت يعني 100 مگابايت در ثانيه براي دانلود و 50 مگابايت در ثانيه را براي بارگذاري (آپلود) ارايه مي دهد.
"اوي گرينگارت" مدير تحقيق دستگاه هاي بي سيم موسسه Current Analysis گفت: برخي از کاربران هنوز به توانايي هاي 3G آگاه نيستند و تکنولوژي هاي 3G و 4G سرعت بارگذاري را افزايش داده و کاربردها و شبکه هاي اجتماعي قويتري ايجاد و جستجوي اينترنتي قديمي را منسوخ مي کنند.
براي مثال اگر کاربري بخواهد تصاوير ويديويي را که با دوربين تلفن همراه خود گرفته در سايت اجتماعي بارگذاري کند، زمان زيادي مي برد، بنابراين سرعت بالا در اين فناوري نقش تعيين کننده دارد.
اما هنوز در مورد اين که استاندارد هاي تکنولوژي 4G شامل LTE، UMB و WiMax چه بايد باشد بين شرکت هاي تلفن همراه اختلاف وجود دارد.
هم اکنون اسپرينت نکستل در حال آزمايش محدود شبکه نسل چهارم Xohm برپايه وايمکس خود در شهرهاي واشينگتن، بالتيمور، و شيکاگو است و انتظار مي رود که AT&T و "وريزون وايرلس" نيز شبکه هاي نسل چهارم خود را در آينده و بيشتر بر پايه استاندارد LTE راه اندازي کند.
طبق گزارش موسسه ABI Research انتظار مي رود بازار گوشي هاي هوشمند مانند آيفون، بلک بري و ترئو که دسترسي به ايميل و اينترنت را ارايه مي دهند از 10 درصد در سال 2007 ميلادي به 31 درصد در سال 2013 افزايش يابد.
"فرد رايت" قائم مقام ارشد سرپرست شبکه هاي سلولي و وايمکس موتورولا درباره نسل چهارم در مصاحبه با FierceWireless.com گفته بود: زمان زيادي طول خواهد کشيد که گوشي هاي نسل سوم به حد مطلوب برسند، زيرا هنوز نسل دوم و سوم رقباي اصلي اين فناوري در ميدان حضور دارند.
کارشناسان مي گويند که اجراي اين تکنولوژي زمان خواهد برد و سرانجام يک نفر ناگزير مي شود براي آن سرمايه زيادي را هزينه کند اما در آينده نه چندان دوراستفاده از اين فناوري فراگير و عمومي شده ، تعداد گوشي هاي نسل چهارم افزايش وهزينه ها آن کاهش خواهد يافت.

 
 
   
 
تحليل
:: اقتصادی ::
مدیریت حضور کارکنان با استانداران است
:: فناوری اطلاعات ::
پایان ممنوعیت پرحاشیه؛ واردات تمام برندهای موبایل، آزاد اعلام شد
:: روی خط جوانی ::
دلیل نوعروس برای طلاق 6 ماه بعد از عقد چه بود؟
:: ورزش ::
اولادقباد کوتاه آمد: قدردان آقای شمسایی هستم
:: فرهنگ و هنر ::
حمیدی مقدم دبیر سینما حقیقت شد
:: حوادث ::
اختلاف بر سر مبلغ رهن یک خانه به قتل منجر شد

يادداشت
:: فناوری اطلاعات ::
تاکید بر توسعه زیرساخت و سرویس های ارزش افزوده پیام رسان ها

 
     
   
     
     
    ::  تماس با ما  ::  درباره ما  ::  sitemap  ::  آگهي درهموطن  ::
کليهء حقوق متعلق است به روزنامهء هموطن سلام. ۱۳۹۳ - ۱۳۸۳
طراحی و اجرای سايت : شرکت به نگار