يكشنبه 14 تير 1405

 
 
     
 
     
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
آگهي درهموطن 
اخبار در موبايل 
آرشيو روزنامه 
تماس با ما 
توصيه روز
:: بازار کامپيوتر ::
معرفی تبلت چهار هسته‌يی شرکت ASUS‎
:: نکته آموزشی ::
چگونه گوشی اورجینال را از تقلبی تشخیص دهیم؟

اخبار داخلی فرهنگ و هنر معاون سينمايي: فعالان انيميشن بايد ساماندهي شوند

 
 

ایسنا , چهارشنبه 8 خرداد 1387

معاون سينمايي: فعالان انيميشن بايد ساماندهي شوند

 
 

محمدرضا جعفري جلوه گفت: هنر صنعت رسانه‌اي انيميشن، بعد از 50 سال پيشينه در ايران، امروز براي اثبات خودش به كار خاصي نياز ندارد.

محمدرضا جعفري جلوه گفت: هنر صنعت رسانه‌اي انيميشن، بعد از 50 سال پيشينه در ايران، امروز براي اثبات خودش به كار خاصي نياز ندارد. امروز سينماي انيميشن وجود يك متولي جدي و مصمم را به ما گوشزد مي‌كند كه براي عرصه‌هاي مختلف در كار و فعاليت باشد تا از اين طريق جهت‌دادن به مركز سينماي مستند و تجربي انجام شود و در عين حال بايد توجه داشت كه تازه آغاز راه است.
معاون امور سينمايي وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامي كه در مراسم آغاز به كار كانون فيلم انيميشن در مركز گسترش سينماي مستند و تجربي سخن مي‌گفت،انيميشن را نيازمند مسير جدي‌تري براي تحكيم، تقويت و توسعه دانست و اظهار داشت: همايش ملي انيميشن كه چندي‌پيش برگزار شد، فرصتي براي مرور بر جنبه‌هاي مختلف و نيازها و برشمردن آن‌ها و تلاش در جهت برنامه‌ريزي‌هاي عملي براي پاسخ‌گويي به اين نيازها بود.
امروز سينماي انيميشن وجود يك متولي جدي و مصمم را به ما گوشزد مي‌كند كه براي عرصه‌هاي مختلف در كار و فعاليت باشد تا از اين طريق جهت‌دادن به مركز سينماي مستند و تجربي انجام شود و در عين حال بايد توجه داشت كه تازه آغاز راه است.
جعفري جلوه با تأكيد بر اين‌كه مركز با اقدامات متعدد خودش بايد اين مسير را تحكيم كند تأكيد كرد: اين حوزه نيازمند توليد است و در يك سامانه‌ي توليد مي‌توان به سوي مقصد نهايي يعني عرضه پيش‌ رفت، بنابراين فعالان اين عرصه بايد ساماندهي شوند.
وي افزود: اين‌گونه نيست كه حوزه‌ي انيميشن با يكي دو موسسه‌ي حامي و همراه به سرانجام برسد، بنابراين سازمان‌ها و نهادهاي موثر مي‌توانند بهتر از اين در كار باشند، به ويژه صداوسيما كه يكي از موثرترين‌ها در اين عرصه است كه رفتار درست و تعامل‌ آن مي‌تواند در ساماندهي انيميشن نقش موثري داشته باشد و در عين حال عدم همكاري‌اش هم مي‌تواند مخرب باشد.
معاون امور سينمايي با بيان اينكه، بايد اكران سينماي انيميشن را ساماندهي كرد اظهار داشت: علاوه بر ساماندهي اكران بايد به شكل نمايش خانگي توجه كرد و نمايش از تلويزيون را نيز در اختيار داشت. تقويت اين سه عرصه براي هنر انيميشن بسيار مهم است و از مهم‌ترين مسايل فراروي ماست.
جعفري جلوه با اشاره به اختصاص گروهي سينمايي به نمايش فيلم‌هاي كودكان و نوجوانان گفت: اگر انيميشن را هم براي آن‌ها بدانيم با توجه به اين‌كه بخش عمده‌اي از اين آثار تناسب بيشتري با اين قشر سني دارد، در نتيجه وضعيت نمايش اين فيلم‌ها ساماندهي مي‌شود و مخاطب را براي ديدن اين فيلم‌ها به سالن مي‌آورد و موجب بازگشت سرمايه مي‌شود و در چنين تعاملي فعالان اين عرصه درمي‌يابند كه راه را چگونه رفته‌اند.
جعفري جلوه خاطرنشان كرد: در همايش ملي انيميشن كوشيديم تا حركاتي مبتني بر تبيين موانع انيميشن ملي ايران داشته باشيم اما حركت‌هاي ديگري لازم است تا بتوانيم از انيميشن ملي سخن بگوييم.
وي بار ديگر به نمايش اين آثار از تلويزيون اشاره كرد و افزود: تا نسبت فيلم‌ها در رسانه ملي برقرار نشود، نمي‌توانيم توازني در عرصه و تقاضا مشاهده كنيم و تعامل بيشتر شبكه‌هاي تلويزيون با حوزه‌ي انيميشن، درخواست فعالان اين حوزه از رسانه‌ي ملي است.
در ادامه‌ جلسه با حضور محمدرضا جعفري جلوه و كامياب درويشي – رييس هيئت‌مديره‌ آسيفا – از هيئت علمي و اجرايي نخستين همايش ملي انيميشن تقدير شد و لوح‌هاي يادبودي به آن‌ها اهداء شد.
همچنين اسفنديار احمديه پدر انيميشن ايران به نمايندگي از 32 مقاله‌نويسي كه در اين همايش حضور داشتند، لوح تقدير و حق‌الزحمه دريافت كرد.
درويشي هم در سخنان كوتاهي از معاونت سينمايي درخواست كرد: جايي جدا از مركز گسترش سينماي مستند و تجربي با عنوان «انيميشن ملي ايران» براي حمايت از اين حرفه تشكيل شود.
عليرضا گلپايگاني از اعضاي هيئت علمي همايش ملي انيميشن نيز از برپايي دومين دوره‌ي اين همايش در دانشگاه هنر در دوسال آينده خبر داد.
در ابتداي اين مراسم شهنام صفاجو مدير روابط عمومي مركز گسترش سينماي مستند و تجربي كه اجراي اين مراسم را برعهده داشت فعاليت‌هاي مركز را در حوزه‌ي انيميشن تشريح كرد.
در پايان مراسم سه انيميشن منتخب جشنواره‌هاي مختلف به نام‌هاي: «در خانه‌ي ما» ساخته‌ مريم كشكولي‌نيا، «صفر درجه» به كارگرداني اميد خوش‌نظر و «پيتر و گرگ» برنده‌ي اسكار 2008 پخش شد.

 
 
   
 
تحليل
:: اقتصادی ::
مدیریت حضور کارکنان با استانداران است
:: فناوری اطلاعات ::
پایان ممنوعیت پرحاشیه؛ واردات تمام برندهای موبایل، آزاد اعلام شد
:: روی خط جوانی ::
دلیل نوعروس برای طلاق 6 ماه بعد از عقد چه بود؟
:: ورزش ::
اولادقباد کوتاه آمد: قدردان آقای شمسایی هستم
:: فرهنگ و هنر ::
طلوع ماه فراخوان داد
:: حوادث ::
اختلاف بر سر مبلغ رهن یک خانه به قتل منجر شد

 
     
   
     
     
    ::  تماس با ما  ::  درباره ما  ::  sitemap  ::  آگهي درهموطن  ::
کليهء حقوق متعلق است به روزنامهء هموطن سلام. ۱۳۹۳ - ۱۳۸۳
طراحی و اجرای سايت : شرکت به نگار