دوشنبه 25 خرداد 1405

 
 
     
 
     
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
آگهي درهموطن 
اخبار در موبايل 
آرشيو روزنامه 
تماس با ما 
توصيه روز
:: بازار کامپيوتر ::
معرفی تبلت چهار هسته‌يی شرکت ASUS‎
:: نکته آموزشی ::
چگونه گوشی اورجینال را از تقلبی تشخیص دهیم؟

اخبار خارجی دانش و فناوری کشف دو ژن مسئول بروز بیماریهای خود ایمنی چندگانه

 
 

مهر نیوز , يكشنبه 26 خرداد 1387

کشف دو ژن مسئول بروز بیماریهای خود ایمنی چندگانه

 
 

این دو ژن نقش مهمی در بروز بیماریهای خود ایمنی چندگانه ایفا می کنند و از آنها می توان به عنوان هدفهای درمانی آینده در معالجه بیماریهای خود ایمنی بهره گرفت.

پژوهشگران هلندی دو ژن را کشف کردند که با بروز بیماریهای خود ایمنی چندگانه ای چون دیابت نوع یک و SLE مرتبط هستند.
به گزارش خبرگزاری مهر، محققان مدرسه پزشکی دانشگاه لیدن در هلند که نتایج یافته های خود را در کنگره سالانه مجمع مبارزه با روماتیسم در پاریس مطرح کرده اند دو ژن با عناوین TRAF1 و C5 را شناسایی کردند که با تداوم فرایندهای التهابی در سیستم ایمنی بدن متربط هستند. این ژنها فاکتور خطر ژنتیکی ابتلا به التهاب مفاصل را افزایش می دهند.
این محققان موفق شدند محل دقیق ژن TRAF1 را روی کروموزم 9 در منطقه q33-34 تعیین کنند. در این بررسیها ارتباط میان محل این ژنها با حضور "خود پادتنها" کشف شد. خودپادتنها (autoantibodies) پادتنهایی در مقابل آنتی ژنهای طبیعی بدن هستند و معمولا در بیماران مبتلا به بیماریهای خود ایمنی دیده می شوند.
براساس گزارش ساینس دیلی، دانشمندان هلندی با بررسی 735 بیمار مبتلا به دیابت نوع یک و 746 بیمار مبتلا به SLE (بیماری کشنده خود ایمنی مزمن) ارتباط ابتلا به این بیماریها را با ژنهای TRAF1 و C5 کشف کردند.
به گفته این محققان، این دو ژن نقش مهمی در بروز بیماریهایخود ایمنی چندگانه ایفا می کنند و از آنها می توان به عنوان هدفهای درمانی آینده در معالجه بیماریهای خود ایمنی بهره گرفت.

 
 

روز باد" در اروپا برگزار می شود
ژن عامل ارتباط میان ضریب هوشی بالا و طول عمر کشف شد
تلفن همراه مجهز به دوربین حرفه ای 1/8 مگاپیکسلی عرضه می شود

 
   
 
تحليل
:: اقتصادی ::
مدیریت حضور کارکنان با استانداران است
:: فناوری اطلاعات ::
پایان ممنوعیت پرحاشیه؛ واردات تمام برندهای موبایل، آزاد اعلام شد
:: روی خط جوانی ::
دلیل نوعروس برای طلاق 6 ماه بعد از عقد چه بود؟
:: ورزش ::
اولادقباد کوتاه آمد: قدردان آقای شمسایی هستم
:: فرهنگ و هنر ::
دیار مادری به زویدی در سیما
:: حوادث ::
اختلاف بر سر مبلغ رهن یک خانه به قتل منجر شد

 
     
   
     
     
    ::  تماس با ما  ::  درباره ما  ::  sitemap  ::  آگهي درهموطن  ::
کليهء حقوق متعلق است به روزنامهء هموطن سلام. ۱۳۹۳ - ۱۳۸۳
طراحی و اجرای سايت : شرکت به نگار