 |
توصيه روز |
 |
 |
| :: بازار کامپيوتر :: |
 |
|
| :: نکته آموزشی :: |
 |
|
|
 |
 |
|
 |
|
|
|
|
|
ایسنا , يكشنبه 26 خرداد 1387 |
|
علي دايي: در بازي با كويت تحت فشار نيستيم
|
| | | |
 | ايران در پنجمين گام به دومين پيروزي رسيد و با شکست سوريه به مرحله نهايي بازيهاي انتخابي جام جهاني صعود کرد.
|  علي دايي سر مربي تيم ملي ايران بعد از پيروزي 2-0 در سوريه و صعود به مرحله بعد رضايت خود را از وضعيت به دست آمده اعلام کرد. به گزارش ايسنا، ايران در پنجمين گام به دومين پيروزي رسيد و با شکست سوريه به مرحله نهايي بازيهاي انتخابي جام جهاني صعود کرد.
غلامرضا رضايي در دقيقه 65 اولين گل ايران را به ثمر رساند و محسن خليلي در دقيقه پنجم وقت اضافي پيش از اينکه بازي به پايان برسد نتيجه را 2-0 کرد تا ايران با 9 امتياز صعود خود را از گروه پنجم قطعي کند.
دايي در اين باره گفت: "ما اينجا همان چيزي را به دست آورديم که دنبالش بوديم و حالا سه امتياز گرفته ايم و به مرحله بعد صعود کردهايم".
وي افزود: " سوريه در نيمه اول بهتر از ما بود و چند شانس داشت اما در نيمه دوم ما تيم برتر شديم. بعد از برد ديشب ما براي بازي بعدي هيچ فشاري رويمان نخواهد بود و بايد سعي کنيم که در بازي آخر در خانه برنده باشيم. به خصوص اينکه تا به حال در برابر سوريه و کويت در تهران برنده نشده ايم. به نظرم سوريه در اين بازي قدرتمند نشان داد و مي تواند برابر امارات برنده باشد و صعود کند".
با پيروزي امارات برابر کويت امارات 8 امتياز شد و در جاي دوم قرار گرفت و سوريه با همان 5 امتياز تيم سوم شد. بنابراين بازي امارات و سوريه در يکشنبه شب آينده چهره تيم دوم اين گروه را براي صعود به مرحله بعد مشخص خواهد کرد.
عارف السالو يکي از اعضا تيم سوريه که در جلسه مطبوعاتي بعد از بازي شرکت کرده بود گفت : " در خط مياني بازيکنانمان بد کار کردند تا ايران فرصت پيدا کند و کار را در دست بگيرد و دو گل بزند".
محمد کويد پس از دست رفتن فرصت هاي متعدد در نيمه اول از بازيکنانش عصباني بود و در جلسه مطبوعاتي شرکت نکرد. السالو به خبرنگاران گفت : " در نيمه اول بد شانس بوديم و شانس هاي زيادي را از دست داديم که مي توانست ما را برنده بازي کند. در نيمه دوم ايران برتر بود و روي اشتباه ما گل اول را زد و جلو افتاد. به هر حال ما هنوز شانس داريم و مي خواهيم در آخرين بازي برابر امارات از شانس خود استفاده کنيم و به دور بعد برويم".
| | | | | | | | | | |
|
 |
تحليل |
 |
 |
| :: تا انتخابات :: |
 |
|
| :: اقتصادی :: |
 |
|
| :: فناوری اطلاعات :: |
 |
|
| :: روی خط جوانی :: |
 |
|
| :: ورزش :: |
 |
|
| :: فرهنگ و هنر :: |
 |
|
| :: حوادث :: |
 |
|
|
 |
 |
|
 |
|
|