دوشنبه 25 خرداد 1405

 
 
     
 
     
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
آگهي درهموطن 
اخبار در موبايل 
آرشيو روزنامه 
تماس با ما 
توصيه روز
:: بازار کامپيوتر ::
معرفی تبلت چهار هسته‌يی شرکت ASUS‎
:: نکته آموزشی ::
چگونه گوشی اورجینال را از تقلبی تشخیص دهیم؟

اخبار خارجی دانش و فناوری کشف جهش‌های 6 ژن مرتبط با بیماری اوتیسم

 
 

مهر نیوز , شنبه 22 تير 1387

کشف جهش‌های 6 ژن مرتبط با بیماری اوتیسم

 
 

اگر جهشهای مرتبط با اوتیسم به بازداشتن عملکرد ژن در یک بافت مشخص محدود شوند این بدان معنی است که می توان این ژن را دوباره فعال کرد.

محققان آمریکایی با بررسی صد خانواده ساکن خاورمیانه که در آنها مواردی از ابتلا به اوتیسم وجود داشت 6 ژن جدید را در توسعه این بیماری شناسایی کردند.
محققان بیمارستان کودکان بوستن با تحقیق بر روی 100 خانواده اهل خاورمیانه که در آنها کودکان مبتلا به اوتیسم دیده می شد موفق شدند 6 ژن جدید را شناسایی کنند که در توسعه این بیماری مشارکت دارند.
این کشف از ایده ای حمایت می کند که براساس آن اوتیسم یا درونگرایی با یک مانع در ایجاد اتصالات سیناپسی در پاسخ به کسب تجربیات جدید ارتباط دارد. این مانع می تواند یک ژن جهش یافته و یا یک ژن ساکت شده باشد و بنابراین احتمال فعال کردن دوباره آن وجود دارد.
نتایج این تحقیقات که در مجله علمی "ساینس" منتشر شده است نشان می دهد که ژنهای کشف شده به روشهای مختلفی عمل می کنند اما به نظر می رسد تمام این ژنها از یک شبکه مولکولی پایه برخوردارند که جهشهای سیناپسها را در پاسخ به تحریکات خارجی کنترل می کند. این شبکه می تواند از طریق یک سری از تغییرات مرتبط با اوتیسم تخریب شده باشد. این شبکه در ایجاد سیناپسهای جدید، تقویت عملکرد و یا حذف آنها از اهمیت ویژه ای برخوردار است و به طور طبیعی حداقل از 300 ژن تشکیل شده است. این تعداد ژن می تواند در خصوص تفاوتهای زیاد اشکالی که بیماری اوتیسم دارد توضیح دهد.
نتایج این کشف در ارائه روشهای درمانی جدید بسیار مهم است به طوری که اگر جهشهای مرتبط با اوتیسم در کل به بازداشتن عملکرد ژن در یک بافت مشخص محدود شوند این بدان معنی است که می توان این ژن را دوباره فعال کرد.

 
 
   
 
تحليل
:: اقتصادی ::
مدیریت حضور کارکنان با استانداران است
:: فناوری اطلاعات ::
پایان ممنوعیت پرحاشیه؛ واردات تمام برندهای موبایل، آزاد اعلام شد
:: روی خط جوانی ::
دلیل نوعروس برای طلاق 6 ماه بعد از عقد چه بود؟
:: ورزش ::
اولادقباد کوتاه آمد: قدردان آقای شمسایی هستم
:: فرهنگ و هنر ::
حمیدی مقدم دبیر سینما حقیقت شد
:: حوادث ::
اختلاف بر سر مبلغ رهن یک خانه به قتل منجر شد

 
     
   
     
     
    ::  تماس با ما  ::  درباره ما  ::  sitemap  ::  آگهي درهموطن  ::
کليهء حقوق متعلق است به روزنامهء هموطن سلام. ۱۳۹۳ - ۱۳۸۳
طراحی و اجرای سايت : شرکت به نگار