دوشنبه 25 خرداد 1405

 
 
     
 
     
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
آگهي درهموطن 
اخبار در موبايل 
آرشيو روزنامه 
تماس با ما 
توصيه روز
:: بازار کامپيوتر ::
معرفی تبلت چهار هسته‌يی شرکت ASUS‎
:: نکته آموزشی ::
چگونه گوشی اورجینال را از تقلبی تشخیص دهیم؟

اخبار خارجی دانش و فناوری یافته‌های جدید فونیکس از خاک مریخ

 
 

همشهری انلاین , سه شنبه 25 تير 1387

یافته‌های جدید فونیکس از خاک مریخ

 
 

کاوش و حفاری عمیق‌تر می تواند پرده از خاک نمک آلود یا خاکی با pH متمایز بردارد.

تحلیل جدید فونیکس نشان داد بعضی از نواحی خاک مریخ از لحاظ شیمیایی به مانند خاک باغچه‌های زمین است.
گرچه این تحقیقات هنوز کامل نشده است ولی فونیکس پیش از این ماده‌ای دارای ارزش غذایی یافته بود که ساختار آن شبیه منیزیوم، سدیم، پتاسیم و کلر بود. با این که عناصر ذکر شده در خاک مریخ موجود است ولی دانشمندان هنوز مطمئن نیستند که این عناصر تمایلی به انحلال در آب و مهیا کردن حیات داشته باشند.
نتیجه دلپذیر از آزمایش خاک مریخ در منطقه‌ای به نام "سرزمین عجایب" (wonderland) بدست آمد که حاکی از آن بود كه این ماده غنی قابلیت انحلال در آب را دارد. چند سانتی‌متر از این منطقه که در شمال مریخ نشین قرار گرفته، حفر شده است.
این نمونه برداری چهارشنبه هفته پیش به آزمایشگاه رطوبت سنج و الکتروشیمی و تحلیل‌گر ضریب هدایت(MECA) فونیکس فرستاده داده شد.
آزمایشگاه مکای فونیکس، در نمونه‌های خود ماده‌ای قلیایی با pH بین 8 و 9 یافت. این ماده قلیایی در خیلی از موارد با خاک زمین اشتراک دارد. ازجمله این تشابهات می توان به خاکی که شلغم و مارچوبه سمی در آن رشد می کند اشاره کرد. دانشمندان همگی از این داده های دریافتی شگفت زده شدند!
دانشمندان گمان می کنند که اگر خاک، شرایطی مناسب و مساعد داشته باشد به این معناست که محدوده‌ای عریض‌تر و بزرگ‌تر از سازواره‌ها وجود دارد که توانایی رشد گیاه در خاک را داراست؛ چیزی درباره از بین بردن حیات وجود ندارد و در حقیقت به نظر می‌رسد که طبیعت خیلی دوستانه رفتار کند.
کاوش و حفاری عمیق‌تر می تواند پرده از خاک نمک آلود یا خاکی با pH متمایز بردارد.

 
 

آيا بودن تصادف است؟
یک ابرنواختر جدید در صورت فلکی پگاسوس کشف شد
دانشمندان به پيش‌بيني زلزله نزديک‌تر شدند

 
   
 
تحليل
:: اقتصادی ::
مدیریت حضور کارکنان با استانداران است
:: فناوری اطلاعات ::
پایان ممنوعیت پرحاشیه؛ واردات تمام برندهای موبایل، آزاد اعلام شد
:: روی خط جوانی ::
دلیل نوعروس برای طلاق 6 ماه بعد از عقد چه بود؟
:: ورزش ::
اولادقباد کوتاه آمد: قدردان آقای شمسایی هستم
:: فرهنگ و هنر ::
دیار مادری به زویدی در سیما
:: حوادث ::
اختلاف بر سر مبلغ رهن یک خانه به قتل منجر شد

 
     
   
     
     
    ::  تماس با ما  ::  درباره ما  ::  sitemap  ::  آگهي درهموطن  ::
کليهء حقوق متعلق است به روزنامهء هموطن سلام. ۱۳۹۳ - ۱۳۸۳
طراحی و اجرای سايت : شرکت به نگار