شنبه 13 تير 1388

 
 
     
 
     
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
آگهی در هموطن 
نسخه موبايل 
آرشيو روزنامه 
تماس با ما 
توصيه روز
:: بازار کامپيوتر ::
اندر احوالات لپ تاپ دانشجویی
:: نکته آموزشی ::
نگهداری صحیح از کامپیوتر

اخبار داخلی گوشه و کنار IT تشكيل شركت تعاوني توزيع گوشي تلفن همراه و لوازم جانبي

 
 

ایسنا , شنبه 5 مرداد 1387

تشكيل شركت تعاوني توزيع گوشي تلفن همراه و لوازم جانبي

 
 

رييس انجمن فروشندگان سيم‌كارت، گوشي و لوازم جانبي از تشكيل شركت تعاوني توزيع انواع گوشي تلفن همراه، لوازم جانبي و متعلقات آن خبر داد.

رييس انجمن فروشندگان سيم‌كارت، گوشي و لوازم جانبي از تشكيل شركت تعاوني توزيع انواع گوشي تلفن همراه، لوازم جانبي و متعلقات آن خبر داد.
افشار فروتن لاريجاني شروع فعاليت رسمي اين تعاوني را همزمان با ايجاد تشكل اساسي در بخش واردات گوشي تلفن همراه دانست و گفت: اين شركت تعاوني بعد از گذراندن مراحل مربوطه كار خود را آغاز مي‌كند.
او گفت: اين شركت با اهداف درازمدت و اساسي مي‌تواند به عنوان يك مركز هماهنگ كننده و پايگاه واردات جهت تامين نياز فروشگاه‌هاي فعال در سراسر كشور باشد و به تامين نيازهاي حرفه‌يي و صنفي اعضا از طريق واردات گوشي و لوازم آن و توزيعش در سراسر كشور فعاليت كند.
رييس انجمن فروشندگان سيم‌كارت، گوشي و لوازم جانبي ادامه داد: اين مركز مي‌تواند در راستاي ايجاد يكپارچگي واردات، توزيع و ارايه‌ خدمات پس از فروش مناسب با هدف ارايه خدمات و كالاي مناسب و استاندارد به خريداران و مصرف‌كنندگان با ايجاد مركزي شناخته شده براي واحدهاي صنفي فعال در اين بخش باشد.
فروتن با بيان اين كه اين شركت پلي ارتباطي بين مصرف‌كنندگان و توليدكنندگان است گفت: يكي از اهداف ديگر در راستاي اين شركت بحث حمايت از توليدكننده‌هاي داخلي است تا از طريق اين مركز بتوان گوشي‌هاي توليدي آن‌ها را هم عرضه كرد و با استفاده از اعضا و فروشگاه‌هاي فعال در سراسر كشور عضو اين تعاوني، گوشي‌هايي كه در داخل كشور توليد و مونتاژ مي‌شوند را به سهولت به دست متقاضيان رسانده تا با ايجاد تنوع و با حمايت از واردات قانوني و توليد داخلي نهايتا به حذف قاچاقچيان اين حوزه اميدوار بود.
اين كارشناس با بيان اين كه اين تعاوني يك تشكل اساسي در بحث واردات گوشي تلفن همراه ايجاد مي‌كند، تصريح كرد: با اين كار به خريداران كمك مي‌شود تا نسبت به تشخيص كالاي اصل از غيراصل اقدام كنند زيرا از طرف شركت تعاوني، هولوگرام و برچسب اطمينان برروي كالاها نصب مي‌شود.
وي مشاركت واحدهاي صنفي در اين اقدام را از ديگر موارد مهم و قابل ذكر عنوان كرد و گفت: با توجه به منافعي كه هر كدام از اعضاي تعاوني دارند، اميد آن مي‌رود با مشاركت دادن فعالان صنفي در اين اقدام هر چه سريع‌تر به بازاري مناسب در اين زمينه دست يابيم و ساماني اساسي را در بازار تلفن همراه شاهد باشيم. او در پايان گفت: كليه فعالان و فروشگاه‌ها در اين عرصه مي‌توانند در اين تعاوني حضور داشته و سهيم باشند و از حضورشان استقبال مي‌شود.

 
 

فروتن لاريجاني: نسبت به سيم كارت هاي دولتي؛بازار تاليا و ايرانسل موفق تر به نظر مي رسد
پژوهشکده تلفن همراه راه اندازي مي شود
ايرانسل از خدمات اصلي خود غافل مانده است

 
   
 
تحليل
:: تا انتخابات ::
20 كشته در اغتشاشات اخير
:: اقتصادی ::
5 اولويت اقتصادي دولت دهم
:: فناوری اطلاعات ::
ادامه دوران ركود در بازار تلويزيون
:: روی خط جوانی ::
خانه مهناز آيينه ندارد
:: ورزش ::
چرا قرارداد قطبی امضا نمی شود ؟ مشکل چندصد هزار دلاری
:: فرهنگ و هنر ::
جنگ سايبر عليه ايران بي‌فايده است
:: حوادث ::
رباينده دختر جوان در فهرست اعداميان

 
     
   
     
     
    ::  تماس با ما  ::  معرفی ما  ::  نقشه سايت  ::  آگهی در هموطن  ::
کليهء حقوق متعلق است به روزنامهء هموطن سلام. ۱۳۸۷ - ۱۳۸۳
طراحی و اجرای سايت : شرکت به نگار