دوشنبه 25 خرداد 1405

 
 
     
 
     
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
آگهي درهموطن 
اخبار در موبايل 
آرشيو روزنامه 
تماس با ما 
توصيه روز
:: بازار کامپيوتر ::
معرفی تبلت چهار هسته‌يی شرکت ASUS‎
:: نکته آموزشی ::
چگونه گوشی اورجینال را از تقلبی تشخیص دهیم؟

اخبار داخلی سياسی شاهد انتخابات پرشوري خواهيم بود

 
 

سه شنبه 29 مرداد 1387

شاهد انتخابات پرشوري خواهيم بود

 
 

ما چه بخواهيم، چه نخواهيم ، فضاي کشور فضاي انتخاباتي شده است و نمود آن بيشتر در ميان مطبوعات، نخبگان و فعالان سياسي قابل مشاهده است.

شاهد انتخابات پرشوري خواهيم بود
شوراي مرکزي حزب اعتماد ملي به صورت فوق‌العاده در ادامه جلسه گذشته، موضوع بررسي چگونگي نحوه ورود حزب به انتخابات را مورد بحث و بررسي قرار داد.
حجت‌الاسلام و المسلمين مهدي كروبي دبيرکل حزب اعتماد ملي طي سخناني در اين جلسه با اشاره به شروع مباحث مربوط به انتخابات رياست جمهوري گفت: ما چه بخواهيم، چه نخواهيم ، فضاي کشور فضاي انتخاباتي شده است و نمود آن بيشتر در ميان مطبوعات، نخبگان و فعالان سياسي قابل مشاهده است.
وي با بيان اين‌که «به نظر من انتخابات خوبي را پشت سر خواهيم گذاشت»، افزود: به نظر مي‌رسد چه از نظر تنوع حضور سليقه‌ها و ديدگاه‌هاي مختلف و چه از نظر حضور مردم، شاهد انتخابات پرشوري خواهيم بود، امّا اين‌که حاکميت به دنبال چه چيزي است موضوعي است که بايد جداگانه به آن پرداخت.
كروبي افزود: عده‌اي در گذشته مدعي بودند حضور در صحنه نتيجه‌اي ندارد و امروز معتقدند بايد با جديت وارد کارزار انتخابات شد. همين گروه الان به اين نتيجه رسيده‌اند که بايد در صحنه حضور داشت؛ چراکه در غير اين صورت چيزي نصيب‌مان نمي‌شود.
دبيرکل حزب اعتماد ملي با بيان اين‌که «سرنوشت کشور از دل صندوق‌هاي راي مشخص خواهد شد» ، تاکيد کرد: همه و از جمله بايد حاکميت به گونه‌اي عمل کند که فضا، براي حضور سلايق و ديدگاه‌ها مختلف و حضور حداکثري مردم فراهم شود.
وي با اشاره به وضعيت جريان اصولگرا و آرايش سياسي آن‌ها نيز افزود: مباحثي در جريان راست مطرح است كه به نظر مي‌رسد آن‌ها نيز داراي گرايشات مختلفي براي حضور در صحنه انتخابات هستند.
دبير كل حزب اعتماد ملي با اشاره به ديدارهاي اعضاي شوراي مرکزي استان‌هاي حزب تصريح کرد: از همه اعضا و ارکان حزب در سراسر کشور مي‌خواهم که در پيشبرد برنامه‌ها و اهداف تعريف شده هماهنگ عمل نمايند.
كروبي ضمن تاكيد بر «رعايت حرمت و شخصيت افراد و پرهيز از هرگونه تخريب و بي‌حرمتي» ، تصريح کرد: بايد مردم را اميدوار نگه داريم و از طرح مباحثي که موجب تشکيک و ترديد در مردم مي‌شود خودداري کرد.

 
 
   
 
تحليل
:: اقتصادی ::
مدیریت حضور کارکنان با استانداران است
:: فناوری اطلاعات ::
پایان ممنوعیت پرحاشیه؛ واردات تمام برندهای موبایل، آزاد اعلام شد
:: روی خط جوانی ::
دلیل نوعروس برای طلاق 6 ماه بعد از عقد چه بود؟
:: ورزش ::
اولادقباد کوتاه آمد: قدردان آقای شمسایی هستم
:: فرهنگ و هنر ::
دیار مادری به زویدی در سیما
:: حوادث ::
اختلاف بر سر مبلغ رهن یک خانه به قتل منجر شد

 
     
   
     
     
    ::  تماس با ما  ::  درباره ما  ::  sitemap  ::  آگهي درهموطن  ::
کليهء حقوق متعلق است به روزنامهء هموطن سلام. ۱۳۹۳ - ۱۳۸۳
طراحی و اجرای سايت : شرکت به نگار