جمعه 15 آذر 1387

 
 
     
 
     
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 نسخه موبايل 
آرشيو روزنامه 
تماس با ما 
توصيه روز
:: بازار کامپيوتر ::
بهترین نوت‌بوک‌های سال 2008
:: نکته آموزشی ::
دو کلام درباره چاپگرهای لیزری

اخبار خارجی وبگردی درمان سرطان به کمک گل یاس ممکنه

 
 

مهر نیوز , چهارشنبه 6 شهريور 1387

درمان سرطان به کمک گل یاس ممکنه

 
 

این دارو بر روی سرطان خون و تومورهای بدخیم بیشتر از سایر انواع سرطان بوده و تا به حال اثر سویی از این دارو در مصرف کنندگان دیده نشده است.

محققان موفق به تولید داروی ضد سرطانی شده اند که عناصر سازنده آن از گل یاس حاصل شده است.
مشتقات این گیاه از گذشته به صورت گسترده ای در صنایع کشاورزی و آرایشی مورد استفاده قرار گرفته که این امر نشانگر غیرسمی بودن آن است.
محققان پس از ده سال بررسی بر روی این گیاه موفق به تولید دارویی از مشتقات آن شده اند که می تواند در درمان سرطان تاثیر مشهود و چشمگیری داشته باشد.
آزمایشات نشان می دهند که تاثیرات این دارو بر روی سرطان خون و تومورهای بدخیم بیشتر از سایر انواع سرطان بوده و تا به حال اثر سویی از این دارو در مصرف کنندگان دیده نشده است.
بر اساس گزارش ScienceDaily، محققان اعلام کردند داروی جدید که از مشتقات شیمیایی گیاه یاس به دست آمده است از نظر ایمنی و سازگاری با بدن خود را به اثبات رسانده و در مراحل اولیه استفاده، این دارو فعالیتهای گزینشی ضد سرطانی از خود نشان داده است. این امر می تواند آغازگر گسترش در تولید داروهای گیاهی ضد سرطان و دلیلی برای ادامه تحقیقات بر روی این داروی جدید باشد.

 
 

اشتباه در عمليات پليس
سطل‌هاي زباله‌ مودب
نهنگ دريايي در خيابان

 
   
 
تحليل
:: اقتصادی ::
حسيني: جهش مقطعي قيمت‌ها تورم نيست
:: فناوری اطلاعات ::
حافظه فلش جایگزین هارددیسک می شود
:: روی خط جوانی ::
زيبايي به قيمت از دست رفتن کارکردهاي طبيعي
:: ورزش ::
اميد‌ به ‌پيشرفت، ‌نگراني‌ از‌ نابودي
:: فرهنگ و هنر ::
مجيد مجيدي: جلوي خلاقيت گرفته شود، ابتذال رشد خواهد كرد
:: حوادث ::
معماي مرموز جسد زني ناشناس در بزرگراه

 
     
   
     
     
    ::  تماس با ما  ::  معرفی ما  ::
کليهء حقوق متعلق است به روزنامهء هموطن سلام. ۱۳۸۷ - ۱۳۸۳
طراحی و اجرای سايت : شرکت به نگار