 |
توصيه روز |
 |
 |
| :: بازار کامپيوتر :: |
 |
|
| :: نکته آموزشی :: |
 |
|
|
 |
 |
|
 |
|
|
|
|
|
وضعيت آب در کشور پايدار شده است
|
| | | |
 | مجيد نامجو گفت: در سال جاري 140 شهر و شش هزار روستاي کشور دچار کم آبي شديد شدند که با همکاري مردم و تلاشهاي شبانه روزي کارکنان شرکتهاي آب و فاضلاب تا حدودي مشکل کم آبي مردم رفع شده است.
|  مدير عامل شرکت مهندسي آب و فاضلاب کشور گفت: با مصرف صحيح مردم و برنامه ريزي شرکت آبفا در استانها، اکنون وضع آب در کشور پايدار شده است.
مجيد نامجو افزود: در سال جاري 140 شهر و شش هزار روستاي کشور دچار کم آبي شديد شدند که با همکاري مردم و تلاشهاي شبانه روزي کارکنان شرکتهاي آب و فاضلاب تا حدودي مشکل کم آبي مردم رفع شده است.
وي اظهار داشت: در حال حاضر هيچ يک از استانها مشکل کمبود آب ندارند و فقط در استان همدان به جهت کاهش آب پشت سد اکباتان نوبت بندي وجود دارد.
مديرعامل شرکت مهندسي آب و فاضلاب کشور با اشاره به کاهش ذخائر آبي کشور، بيان داشت: ذخائر آبي کشور از 22 ميليارد متر مکعب در ابتداي سال جاري به 12 تا 13 ميليارد متر مکعب رسيده است.
نامجو با اشاره به اينکه سال گذشته پنج ميليارد و 800 ميليون متر مکعب آب در شهرها مصرف شده است، گفت: مردم کشورمان هفت درصد نسبت به مدت مشابه سال گذشته در مصرف آب صرفه جويي کرده اند.
وي در خصوص تامين آب سال آينده کشور نيز گفت : پيش بينيهاي لازم براي سال آينده که از پايان شهريور امسال آغاز کرده ايم و تلاش مي شود با آبگيري مخازن وضع بهتري نسبت به امسال داشته باشيم.
| | | | | | | | |
|
 |
تحليل |
 |
 |
| :: تا انتخابات :: |
 |
|
| :: اقتصادی :: |
 |
|
| :: فناوری اطلاعات :: |
 |
|
| :: روی خط جوانی :: |
 |
|
| :: ورزش :: |
 |
|
| :: فرهنگ و هنر :: |
 |
|
| :: حوادث :: |
 |
|
|
 |
 |
|
 |
|
|