دوشنبه 25 خرداد 1405

 
 
     
 
     
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
آگهي درهموطن 
اخبار در موبايل 
آرشيو روزنامه 
تماس با ما 
توصيه روز
:: بازار کامپيوتر ::
معرفی تبلت چهار هسته‌يی شرکت ASUS‎
:: نکته آموزشی ::
چگونه گوشی اورجینال را از تقلبی تشخیص دهیم؟

اخبار خارجی نفت و انرژی برزيل دعوت اوپك براي پيوستن به اين سازمان را رد كرد

 
 

جمعه 15 شهريور 1387

برزيل دعوت اوپك براي پيوستن به اين سازمان را رد كرد

 
 

در پي دعوت ايران از برزيل براي پيوستن به اوپك دولت برزيل اعلام كرد تصميمي براي پيوستن به اوپك ندارد.

برزيل با رد دعوت اوپك براي پيوستن به اين سازمان اعلام كرد در حال حاضر موضوع پيوستن به اوپك مدنظر اين كشور نيست.
در پي دعوت ايران از برزيل براي پيوستن به اوپك دولت برزيل اعلام كرد تصميمي براي پيوستن به اوپك ندارد.
وزير انرژي برزيل در اين باره گفت:«سفير ايران با من ديدار و از برزيل دعوت كرد به اوپك بپيوندد. اين دعوت نه يك پيشنهاد بلكه يك دعوت رسمي بود».
استفن لوبو افزود:من به سفير ايران گفتم در حال حاضر موضوع پيوستن به اوپك مد نظر برزيل نيست.
آدريانو پيرس مدير مركز زيرساخت هاي برزيل پيوستن به اوپك را به نفع برزيل ندانست و با اشاره به ونزوئلا، آنگولا و نيجريه گفت: اعضاي اوپك رژيم هاي سياسي و شكل توسعه اقتصادي خاصي دارند كه ما به دنبال آن نيستيم.
وي همچنين گفت اعضاي اوپك فاقد بازارهاي آزاد هستند و نفت در اين كشورها در كنترل دولت قرار دارد.
پيرس در ادامه گفت حتي اگر برزيل به توليد كننده مهمي در بخش نفت تبديل شود پيوستن به اوپك نفعي براي آن نخواهد داشت.
وي افزود: تنها وقتي قيمت ها بالا است اوپك از قدرت برخوردار است اما وقتي قيمت ها پايين مي آيد اعضاي اوپك سهميه هاي خود را ناديده مي گيرند.
بر اساس اين گزارش اخير چند ميدان بزرگ نفتي در برزيل كشف شده است كه انتظار مي رود با بهره برداري از اين ميدان ها جايگاه محسوسي در ميان توليدكنندگان نفت پيدا كند.
در حال حاضر ذخاير ثابت شده برزيل 14 ميليارد بشكه است اما اگر نتيجه آزمايش ها بر روي ميدان هاي جديد كشف شده مثبت باشد آن گاه حجم ذخاير اين كشور با نيجريه يا حتي ونزوئلا برابر مي شود.

 
 
   
 
تحليل
:: اقتصادی ::
مدیریت حضور کارکنان با استانداران است
:: فناوری اطلاعات ::
پایان ممنوعیت پرحاشیه؛ واردات تمام برندهای موبایل، آزاد اعلام شد
:: روی خط جوانی ::
دلیل نوعروس برای طلاق 6 ماه بعد از عقد چه بود؟
:: ورزش ::
اولادقباد کوتاه آمد: قدردان آقای شمسایی هستم
:: فرهنگ و هنر ::
حمیدی مقدم دبیر سینما حقیقت شد
:: حوادث ::
اختلاف بر سر مبلغ رهن یک خانه به قتل منجر شد

 
     
   
     
     
    ::  تماس با ما  ::  درباره ما  ::  sitemap  ::  آگهي درهموطن  ::
کليهء حقوق متعلق است به روزنامهء هموطن سلام. ۱۳۹۳ - ۱۳۸۳
طراحی و اجرای سايت : شرکت به نگار