شنبه 23 خرداد 1405

 
 
     
 
     
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
آگهي درهموطن 
اخبار در موبايل 
آرشيو روزنامه 
تماس با ما 
توصيه روز
:: بازار کامپيوتر ::
معرفی تبلت چهار هسته‌يی شرکت ASUS‎
:: نکته آموزشی ::
چگونه گوشی اورجینال را از تقلبی تشخیص دهیم؟

اخبار خارجی فناوری اطلاعات باحال‌ترين و پاك‌ترين iPod

 
 

فناوران , چهارشنبه 20 شهريور 1387

باحال‌ترين و پاك‌ترين iPod

 
 

دومدل جديد از MP3 پلير iPod Nano و iPod Touch به علاوه نرم‌افزار iTunes از امكان جديدي به نام Genius برخوردارند.

ارسلان شهلا- شركت اپل يك بار ديگر پيشتازي خود در بازار موسيقي ديجيتال را در رويداد Let's Rock كه دو روز پيش در شهر سانفرانسيسكو برگزار شد، به رخ كشيد. در اين رويداد، استيو جابز، مدير‌عامل اپل از مدل‌ جديدي از دستگاه پخش پرطرفدار iPod و همچنين نسخه جديد برنامه مديريت فايل‌هاي موسيقي iTunes رونمايي كرد.
دومدل جديد از MP3 پلير iPod Nano و iPod Touch به علاوه نرم‌افزار iTunes از امكان جديدي به نام Genius برخوردارند كه به گفته اپل، ساخت فهرست آهنگ‌هاي مورد علاقه يا Playlist را آسان مي‌كند.
نسل چهارم پخش‌كننده موسيقي iPod Nano باريك‌ترين پخش‌كننده اپل تا به امروز است و تنها 2 دهم اينچ ضخامت دارد. در طراحي iPod Nano نسل چهارم، به نسل نخست اين دستگاه توجه زيادي صورت گرفته است و صفحه نمايش آن هم اندازه iPod Nano نسل سوم است.
iPod Nano جديد در 8 رنگ مختلف و براق‌تر از مدل پيشين به بازار عرضه خواهد شد. اين پخش‌كننده همچنين از 24 ساعت پخش مداوم موسيقي و 4 ساعت پخش ويديو در يك نوبت شارژ دستگاه پشتيباني مي‌كند. iPod Nano قرار است در مدل 8 گيگابايت و 16 گيگابايتي با قيمت 149 و 199 دلار هفته آينده در دسترس مصرف‌كنندگان قرار بگيرد.استيو جابز در رويداد Let's Rock درباره iPod Nano جديد گفت: «ما پاك‌ترين iPod را از لحاظ دربرداشتن مواد سمي و خطرناك ساخته‌ايم». اما جابز از مدل جديد iPod Touch به عنوان «باحال‌ترين iPod اپل» نام برد و بيش از هر چيز روي امكانات بازي اين پخش‌كننده موسيقي تاكيد كرد.قسمت خارجي iPod Touch جديد داراي قوس و خميدگي شده است كه اين تغيير ظاهري، آن را بيش از پيش شبيه گوشي iPhone نشان مي‌دهد. از ديگر امكانات جديد iPod Touch نسل دوم مي‌توان به تغيير جاي كليد‌هاي تنظيم صدا روي دستگاه و گنجاندن يك ميكروفون داخلي اشاره كرد. پخش‌كننده جديد اپل همچنين از حسگري برخوردار است كه از نرم‌افزار Nike+iPod System پشتيباني مي‌كند و برخلاف مدل‌هاي قبلي iPod، نيازي به گيرنده ندارد.
گفتني است طول عمر باتري iPod Touch جديد در حالت پخش موسيقي 36 ساعت و پخش ويديو 6 ساعت است و در سه مدل 8، 16 و 32 گيگابايتي به ترتيب با قيمت‌هاي 229، 299 و 399 دلار به فروش خواهد رفت. اپل همچنين از عرضه مدل‌ جديدي از پخش‌كننده موسيقي سري iPod Classic خبر داد كه 120 گيگابايت ظرفيت دارد و با قيمت 249 دلار عرضه خواهد شد.
به نرم‌افزار iTunes مي‌رسيم. برنامه iTunes 8 موتور هوشمندي به نام Genius دارد. در اين برنامه مديريت فايل‌هاي موسيقي، اطلاعات موسيقي‌ هر كاربر به طور ناشناس به اپل ارسال مي‌شود.
انتظار مي‌رود با گذشت زمان، اطلاعات بيش از 65 ميليون كاربر سرويس iTunes در پايگاه داده اپل گرد‌آوري شود و موتور Genius انواع پيشنهاد‌هاي مختلف به كاربران با سلايق موسيقايي مختلف ارايه كند. براي مثال، موتور Genius مي‌تواند به يك طرفدار موسيقي راك، موفق‌ترين و محبوب‌ترين آلبوم‌هاي راك را پيشنهاد كند.
آي بازي!
شايد بزرگ‌ترين تحولات آيپاد تاچ نسل 2، تغييرات ظاهري يا ميكروفون داخلي جديدش باشد، اما تحول بزرگ اين پخش‌كننده، نرم‌افزاري است، نه سخت‌افزاري.
صفحه لمسي عريض آيپاد تاچ تنها براي زوم كردن در عكس‌ها يا نمايش عكس آلبوم‌ها و اطلاعات خواننده‌ها و آهنگ‌ها نيست؛ بلكه راز جديد آن در بازي‌ها و برنامه‌هاي كاربردي است.
استيو جابز بي‌دليل آيپاد تاچ نسل 2 را با حال‌ترين آيپاد اپل نخوانده است، چون هدف او، تبديل آيپاد به يك دستگاه بازي قابل حمل است.
يكي از دلگرمي‌هاي جابز براي دم زدن از بازي‌هاي كامپيوتري در دستگاه پخش موسيقي كهنه كارش، انتشار نسخه موبايلي مخصوص بازي Spore براي پلات‌فورم اپل و iPhone است كه با استقبال منتقدان روبه‌رو شده است.
اندازه كل بدنه آيپاد تاچ نسل دوم 3/4 در 4/2 اينچ است و نزديك به 140 گرم وزن دارد. همچنين نمايشگر LCD 5/3 اينچي اين دستگاه پخش موسيقي، وضوح تصويري معادل 480 در 320 پيكسل دارد. اپل ظرافت خاصي در مورد iPod Touch به خرج داده است.
اين شركت با توجه به باقي‌ماندن اثر انگشت روي صفحه لمسي آيپاد، پارچه مخصوصي براي تميز كردن آن در نظر گرفته است.اما يكي از محتويات منفور بسته‌بندي‌هاي تمام دستگاه‌هاي iPod، هدفون بي‌كيفيت آن بوده است كه دو هدفون 29 و 79 دلاري جديد اپل هم در راه است.اما آيپاد تاچ نسل 2، بلند‌گو‌هاي دروني و پنهاني دارد كه البته كيفيت پخش خارق‌العاده‌اي ندارند، اما دست‌كم براي بازي‌هاي پلات‌فورم iPhone خيلي به كار مي‌آيد.آيپاد تاچ 3 با وجود پشتيباني از استاندارد 802.11 b/g فناوري Wi-Fi و مرورگر سافاري و اتصال به فروشگاه آنلاين iTunes و اپل، ابزاري ايده‌آل براي گشت‌وگذار در وب‌ است.ساختار منو‌ها و سيستم ناوبري iPod Touch مشابه iPhone است و هر دو به يك شكل از iTunes استفاده مي‌كنند.دوباره نگاهي به فناوري Genius مي‌اندازيم كه براي نخستين بار در نرم‌افزار iTunes 8 به كار رفته است.
كار اين موتور هوشمند،‌دسته‌بندي آهنگ‌هاي مختلف براساس ويژگي‌هاي گوناگون مانند سبك، تقدم و تاخر يا تعداد دفعات پخش آنهاست البته اين، كار جديدي محسوب نمي‌‌شود و نرم‌افزار مديريت موسيقي MP3 پلير‌هاي سوني مدتي است كه اين قابليت را ارايه مي‌كند.
آيپاد تاچ نسل دوم از فرمت‌هاي رايج موسيقي مانند MP3، AAC و WAV پشتيباني مي‌كند، اما پشتيباني ويديويي آن تنها به دو فرمت MPEG-4 و H.264 محدود مي‌شود. iPod Touch همچنين فرمت‌هاي متنوع تصويري JPEG، BMP، GIF، TIF،‌ PSD و PNG را دربر مي‌گيرد.
آيپاد تاچ در وب‌گردي دست كمي از آيفون ندارد و به مانند اين گوشي پرفروش و محبوب، مي‌توان براي مرور بهتر صفحات وب، به صورت افقي به گشت‌وگذار در آنها پرداخت. در يك كلام بايد بگوييم MP3 پلير iPod Touch يكي از بهترين دستگاه‌هاي مرور وب در بازار است.حتما تا به حال از لذت وصف‌ناپذير ورق زدن عكس‌ها و تماشاي تصاوير ويديويي در آيفون شنيده‌ايد. در واقع آيپاد تاچ هم از اين قاعده مستثني نيست و با در اختيار داشتن يكي از بزرگ‌ترين و واضح‌ترين نمايشگر‌هاي همراه در دنيا، يكي از انتخاب‌هاي نخست هركاربري براي فعاليت‌هاي چند‌رسانه‌اي محسوب مي‌شود.با‌وجود تمام اين تعريف‌ها، مطمئن باشيد شاهد تحولات چشمگيري در محصولات اپل خواهيم بود؛ چون مهارت بزرگ اپل در رو كردن نو‌آوري‌هاي شگفت‌انگيز است و بي‌دليل نيست كه iPod Touch به بهترين دستگاه چند‌رسانه‌اي قابل حمل دنيا تبديل مي‌شود.

 
 
   
 
تحليل
:: اقتصادی ::
مدیریت حضور کارکنان با استانداران است
:: فناوری اطلاعات ::
پایان ممنوعیت پرحاشیه؛ واردات تمام برندهای موبایل، آزاد اعلام شد
:: روی خط جوانی ::
دلیل نوعروس برای طلاق 6 ماه بعد از عقد چه بود؟
:: ورزش ::
اولادقباد کوتاه آمد: قدردان آقای شمسایی هستم
:: فرهنگ و هنر ::
دیار مادری به زویدی در سیما
:: حوادث ::
اختلاف بر سر مبلغ رهن یک خانه به قتل منجر شد

يادداشت
:: فناوری اطلاعات ::
تاکید بر توسعه زیرساخت و سرویس های ارزش افزوده پیام رسان ها

 
     
   
     
     
    ::  تماس با ما  ::  درباره ما  ::  sitemap  ::  آگهي درهموطن  ::
کليهء حقوق متعلق است به روزنامهء هموطن سلام. ۱۳۹۳ - ۱۳۸۳
طراحی و اجرای سايت : شرکت به نگار