دوشنبه 25 خرداد 1405

 
 
     
 
     
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
آگهي درهموطن 
اخبار در موبايل 
آرشيو روزنامه 
تماس با ما 
توصيه روز
:: بازار کامپيوتر ::
معرفی تبلت چهار هسته‌يی شرکت ASUS‎
:: نکته آموزشی ::
چگونه گوشی اورجینال را از تقلبی تشخیص دهیم؟

اخبار داخلی ورزشی ‌مسوولان ورزش از اين پس هر6ماه به مجلس پاسخ مي‌دهند

 
 

ایرنا , چهارشنبه 20 شهريور 1387

‌مسوولان ورزش از اين پس هر6ماه به مجلس پاسخ مي‌دهند

 
 

عليرضا دهقان اعلام کرد:‌ نمايندگان ورزش مجلس در نظر دارند با استفاده از قدرت نظارتي خانه ملت، تا شروع المپيک 2012 لندن، حداقل هر شش ماه يک بار مسوولان ورزش کشور را فرا بخوانند.

سخنگوي فراکسيون ورزش مجلس هشتم شوراي اسلامي اعلام کرد:‌ نمايندگان ورزش مجلس در نظر دارند با استفاده از قدرت نظارتي خانه ملت، تا شروع المپيک 2012 لندن، حداقل هر شش ماه يک بار مسوولان ورزش کشور را فرا بخوانند.
"عليرضا دهقان"با بيان اين مطلب افزود:‌ تصميم گرفته شده است که جلسات کارشناسي متعددي با حضور کارشناسان مجلس و دست اندرکاران ورزش کشور برگزار شود و مشکلات، مسائل و کاستي هاي ورزش کشور بررسي شود.
وي با بيان اينکه با توجه به ناکامي در المپيک پکن روند حضور هفتگي مسوولان ورزش کشور کماکان ادامه دارد، گفت‌: قصد نداريم که ناکامي هاي ايران در المپيک 2008 پکن را به گردن شخص يا افراد خاصي بيندازيم و سوار بر موجي شويم که برخي بر روي آن و برخي در زير آن قرار بگيرند.
دهقان خاطر نشان کرد:‌ ورزش در زيرساخت ها دچار مشکل است و براي حل مشکلات و مسائل پيش روي ورزش بايد به صورت مداوم و در طي جلسات متعدد مشکلات بررسي و برطرف شود تا به نتايج مطلوب در رويدادهاي بعدي برسيم.
وي گفت:‌ نبايد روند به گونه اي باشد که هر گاه موفق شديم از ورزشکاران و مسوولان ورزش کشور تشکر کنيم و زماني که نتيجه نمي گيريم آنان را به زير فشار انتقادها ببريم.
دهقان خاطر نشان کرد:‌ به مسوولان سازمان هاي تربيت بدني پيشنهاد داده ايم که در فرصت فعلي بدست آمده که توجهات به ورزش معطوف شده است، لوايح و پيشنهادهاي خود را براي بهبود و توسعه ورزش کشور به مجلس ارايه کنند.
وي درباره آخرين وضعيت بررسي موضوع ادغام سازمان تربيت بدني و ملي جوانان و تشکيل وزارتخانه ورزش و جوانان گفت:‌ به هيچ وجه قصد نداريم برخلاف برنامه ها عمل کنيم، اما چنانچه اين کار به توسعه ورزش کشور منجر شود، بايد مورد تاييد قرار بگيرد.
سخنگوي فراکسيون ورزش تصريح کرد:‌ هم اکنون در حال جمع آوري امضاي نمايندگان مجلس در اين زمينه هستيم اما به طور قطع اين طرح با سپري شدن مراحل کارشناسي به صحن علني مجلس برده مي شود.
وي درباره جلسه اخير فراکسيون ورزش مجلس با روساي فدراسيون هاي بوکس و تکواندو نيز گفت:‌ اميد وزنه برداري به "حسين رضازاده" بود که در آخرين دقايق خبر کناره گيري وي به مردم داده شد.
دهقان گفت:‌ به همين دليل رضازاده و رييس فدراسيون وزنه برداري را به مجلس دعوت کرديم اما پاسخ هاي شنيده شده همان پاسخ هايي بود که آنان پيشتر در مطبوعات و رسانه ها اعلام کرده بودند.
وي در خصوص حضور "سيد محمد پولادگر" رييس فدراسيون تکواندو نيز گفت:‌ موضوع بحث در باره نحوه انتخاب بازيکنان المپيکي بود که رييس فدراسيون تکواندو در اين باره پاسخ هاي قانع کننده اي ارايه کرد، از جمله اينکه "بهزاد خداداد" به دليل مصدوميت کنار گذاشته شده است.
به گزارش ايرنا،‌ "محمد رضا يزداني خرم" رييس فدراسيون کشتي که پس از کسب نتايج نااميد کننده کشتي در المپيک پکن زير فشار بيش از پيش مطبوعات ورزشي، صاحب نظران و کارشناسان کشتي قرار دارد ، روز چهارشنبه در مجلس حاضر خواهد شد تا به پرسش هاي نمايندگان پاسخ دهد.

 
 
   
 
تحليل
:: اقتصادی ::
مدیریت حضور کارکنان با استانداران است
:: فناوری اطلاعات ::
پایان ممنوعیت پرحاشیه؛ واردات تمام برندهای موبایل، آزاد اعلام شد
:: روی خط جوانی ::
دلیل نوعروس برای طلاق 6 ماه بعد از عقد چه بود؟
:: ورزش ::
اولادقباد کوتاه آمد: قدردان آقای شمسایی هستم
:: فرهنگ و هنر ::
حمیدی مقدم دبیر سینما حقیقت شد
:: حوادث ::
اختلاف بر سر مبلغ رهن یک خانه به قتل منجر شد

يادداشت
:: ورزش ::
بازی های تیم ملی در سینما

 
     
   
     
     
    ::  تماس با ما  ::  درباره ما  ::  sitemap  ::  آگهي درهموطن  ::
کليهء حقوق متعلق است به روزنامهء هموطن سلام. ۱۳۹۳ - ۱۳۸۳
طراحی و اجرای سايت : شرکت به نگار