دوشنبه 25 خرداد 1405

 
 
     
 
     
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
آگهي درهموطن 
اخبار در موبايل 
آرشيو روزنامه 
تماس با ما 
توصيه روز
:: بازار کامپيوتر ::
معرفی تبلت چهار هسته‌يی شرکت ASUS‎
:: نکته آموزشی ::
چگونه گوشی اورجینال را از تقلبی تشخیص دهیم؟

اخبار خارجی فرهنگ و هنر آشنايي نسل امروز با مردان جنگ‌

 
 

پنجشنبه 21 شهريور 1387

آشنايي نسل امروز با مردان جنگ‌

 
 

تله فيلم‌هاي زندگي بدون من و قبل از غروب براي پخش در هفته دفاع مقدس در شبكه 2 سيما توليد مي‌شوند.

تله فيلم‌هاي زندگي بدون من و قبل از غروب براي پخش در هفته دفاع مقدس در شبكه 2 سيما توليد مي‌شوند. فيلم زندگي بدون من را علي‌اصغر آزادان تهيه مي‌كند و حسين حكمت‌جو كارگرداني آن را به عهده دارد.
شيرين بينا و يوسف مراديان بازيگران اصلي فيلم زندگي بدون من هستند و فيلمنامه آن را عليرضا كاظمي پور و سعيد جلالي نوشته‌اند و داستان آن درباره پسربچه‌اي دوازده ساله به نام ماني است كه به بيماري لاعلاجي دچار است. پدر او در يك ماموريت تفحص، شهيد شده است و ماني با مادر خود زندگي مي‌كند.
او علاقه زيادي به پرواز دارد و آرزو دارد بتواند در كابين خلبان بنشيند و از نزديك شاهد پرواز هواپيما باشد. روزي در بيمارستان با جواني به نام ميثم آشنا مي‌شود. ميثم به ماني قول مي‌دهد كه از طريق شوهر خواهر خود «ارد صيامي» كه در دوران دفاع مقدس، خلبان بوده، او را به آرزوي ديرينه‌اش برساند؛ اما حضور ميثم باعث دگرگوني زندگي ماني، مادرش وارد مي‌شود.
از ديگر بازيگراني كه فيلم زندگي بدون من بازي مي‌كنند مي‌توان به مجيد مشيري، كتانه افشارنژاد، ايليا شهيدي‌فر، محمدرضا سهرابي، زهره صفوي و فرهاد هاشميان اشاره كرد.
ديگر عوامل سازنده اين فيلم مي‌توان به مجري طرح : مهران رسام ، تصويربردار : هوشنگ غفوري ، طراح صحنه و لباس : آنيتا جواهري ، صدابردار : سعيد احمدي ، طراح گريم : محمدرضا قومي ، تدوين : شاهين افشار ، آهنگساز : آرمان موسي پور ، جلوه‌هاي ويژه رايانه اي : رضا فخاريه و برنامه‌ريز و دستيار يك كارگردان : محمد معظمي و عكاس :شهلا كاشاني.
قبل از غروب نام تله فيلم ديگري است كه به سفارش شبكه 2 سيما براي پخش در هفته دفاع مقدس در دست توليد است. اين فيلم را جواد كاسه ساز كارگرداني مي‌كند.فيلمنامه اين فيلم را شهرام آقايي‌پور نوشته است و داستان آن درباره پسري به نام مجيد است كه در روزهاي اول جنگ، پدر و مادرش توسط يك افسر عراقي به نام ماجد ادهم كشته مي‌شوند.
سال‌ها مي‌گذرد و مجيد بزرگ شده و در خط مقدم جبهه، آن افسر را ميان اسراي عراقي مي‌بيند و تصميم به انتقام مي‌گيرد.در اين فيلم اميرمحمد زند نقش مجيد، مهسا كرامتي نقش هانيه، كاظم بلوچي نقش حاج محمد ذاكري و رضا آشتياني نقش ماجد ادهم را بازي مي‌كنند.
از ديگر بازيگران اين فيلم مي‌توان به ليلا بلوكات (معصومه)، غزل عزيزي (خاله)، محسن جهانباني (حاج ناصر)، رضا فيلي (حاج محسن)، سيدجواد حسيني (دكتر)، فريدون زارعي (راننده آمبولانس) و امين عباسي‌زاده (رزمنده ايست و بازرسي) اشاره كرد.
تصويربرداري اين فيلم طي دو روز آينده در آبادان به پايان مي‌رسد و تدوين و آماده‌سازي آن براي پخش در تهران آغاز مي‌شود.

 
 
   
 
تحليل
:: اقتصادی ::
مدیریت حضور کارکنان با استانداران است
:: فناوری اطلاعات ::
پایان ممنوعیت پرحاشیه؛ واردات تمام برندهای موبایل، آزاد اعلام شد
:: روی خط جوانی ::
دلیل نوعروس برای طلاق 6 ماه بعد از عقد چه بود؟
:: ورزش ::
اولادقباد کوتاه آمد: قدردان آقای شمسایی هستم
:: فرهنگ و هنر ::
حمیدی مقدم دبیر سینما حقیقت شد
:: حوادث ::
اختلاف بر سر مبلغ رهن یک خانه به قتل منجر شد

 
     
   
     
     
    ::  تماس با ما  ::  درباره ما  ::  sitemap  ::  آگهي درهموطن  ::
کليهء حقوق متعلق است به روزنامهء هموطن سلام. ۱۳۹۳ - ۱۳۸۳
طراحی و اجرای سايت : شرکت به نگار