 |
توصيه روز |
 |
 |
| :: بازار کامپيوتر :: |
 |
|
| :: نکته آموزشی :: |
 |
|
|
 |
 |
|
 |
|
|
|
|
|
فارس , شنبه 30 شهريور 1387 |
|
«عليرضا افتخاري» در تهران و شهرستانها كنسرت ميدهد
|
| | | |
 | «عليرضا افتخاري» به همراه گروه مولانا به سرپرستي «محمدجليل عندليبي» در تهران و شهرستانها كنسرت ميدهد. |  «عليرضا افتخاري» به همراه گروه مولانا به سرپرستي «محمدجليل عندليبي» در تهران و شهرستانها كنسرت ميدهد. «محمدجليل عندليبي» آهنگساز و سرپرست گروه مولانا گفت:به دنبال استقبال از اجراي گروه به خوانندگي عليرضا افتخاري در ضيافت وزير ارشاد در تالار وحدت و نيز همكاري و دوستي چندين ساله من با افتخاري و عدم اجراي ايشان در مدت طولاني تصميم به برگزاري چند كنسرت در تهران و شهرستانها را گرفتيم.
وي افزود:در كنسرتهايي كه پيش رو داريم با تركيب جديدي از گروه مولانا به روي صحنه ميرويم و 15 تصنيف را در دو بخش اجرا ميكنيم.
اين آهنگساز ادامه داد: در اين كنسرتها قطعاتي از ساختههاي علي تجويدي،عباس خوشدل را به همراه چند قطعه جديد و قديمي از ساخته هاي بنده را مينوازيم و به خاطر اجراي آثار تجويدي با همان تنظيم قبلي اركستر زهي نيز در اين اجرا ما را همراهي ميكند.
وي با اشاره به اجرا در تهران بيان داشت:ما قصد داريم تا قبل از ماه محرم و صفر به مدت چند شب در تالار بزرگ كشور به روي صحنه برويم اما قبل از تهران در شهرهاي شيراز و اصفهان اجرايي را خواهيم داشت.
عندليبي در خاتمه خاطر نشان كرد:بعد از كنسرتهاي شجريان،ناظري، مشكاتيان و ديگران در تهران ما بايد با اجراي متفاوتتر و با آمادگي بيشتري به روي صحنه برويم چرا كه مردم بايد راضي از سالن خارج شوند.
| | | | | | | | | | |
|
 |
تحليل |
 |
 |
| :: اقتصادی :: |
 |
|
| :: فناوری اطلاعات :: |
 |
|
| :: روی خط جوانی :: |
 |
|
| :: ورزش :: |
 |
|
| :: فرهنگ و هنر :: |
 |
|
| :: حوادث :: |
 |
|
|
 |
 |
|
 |
|
|