دوشنبه 25 خرداد 1405

 
 
     
 
     
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
آگهي درهموطن 
اخبار در موبايل 
آرشيو روزنامه 
تماس با ما 
توصيه روز
:: بازار کامپيوتر ::
معرفی تبلت چهار هسته‌يی شرکت ASUS‎
:: نکته آموزشی ::
چگونه گوشی اورجینال را از تقلبی تشخیص دهیم؟

اخبار داخلی فرهنگ و هنر مهتاب نصيرپور: طرح ارزش‌هاي اسلامي با عواملي ناكارآمد موجب تضعيف آن مي‌شود

 
 

چهارشنبه 10 مهر 1387

مهتاب نصيرپور: طرح ارزش‌هاي اسلامي با عواملي ناكارآمد موجب تضعيف آن مي‌شود

 
 

مهتاب نصيرپور گفت: طرح ارزش‌هاي اسلامي با استفاده از عوامل و سازندگان ضعيف و متني ناكارآمد موجب تضعيف اين ارزش‌ها و كارآيي آن مي‌شود.

مهتاب نصيرپور، بازيگر سينما و تلويزيون گفت: طرح ارزش‌هاي اسلامي با استفاده از عوامل و سازندگان ضعيف و متني ناكارآمد موجب تضعيف اين ارزش‌ها و كارآيي آن مي‌شود. مهتاب نصيرپور در حاشيه سفر خود به منظور شركت در جلسه نقد و بررسي فيلم فرزند خاك به اصفهان در در اصفهان اظهار داشت: اگرچه در بسياري از فيلم‌ها و آثار سينمايي موجود سعي شده تا به نحوي ارزش‌هاي اسلامي پياده و اجرا شود، اما چون اغلب ارزش‌هاي اسلامي با كارگرداني يا اجراي ضعيف و يا متني ناكارآمد مطرح مي‌شود، نه تنها كارآيي نداشته بلكه موجب تضعيف آن نيز شده است.
وي افزود: با بهره‌گيري از كارگرداناني برجسته و موفق كه بر پايه فيلمنامه‌اي قوي و مستحكم و مبتني بر حقايق و نيازهاي جامعه آثار خود را مي‌سازند، مي‌توان ارزش‌هاي اسلامي و ديني خود را بيان كرده و از دريچه‌اي نو و متفاوت به اين ارزش‌ها پرداخت.
وي تصريح كرد: «فرزند خاك» از جمله آثاري است كه با برخورداري از متني قوي و ارزشمند، دفاع مقدس و حال و هواي آن را از دريچه‌اي نو و متفاوت بيان كرده است.
اين بازيگر سينما و تلويزيون اظهار داشت: اگرچه كارگردانان، تهيه‌كنندگان و بازيگران برجسته‌اي در كشور و در عرصه سينماي ايران وجود دارند، اما چون اغلب فيلمنامه‌ها از محتوا و درون مايه‌اي قوي و غني برخوردار نيستند، هنرمندي آنان نيز تحت تاثير اين فيلم‌نامه‌ها قرار مي‌گيرد.
وي با تاكيد بر لزوم بسيج تمام فيلمنامه‌نويسان و نويسندگان عرصه سينما به منظور خلق آثار محتوايي و ارزشمند گفت: بايد به نويسندگان برجسته و موفق كشور اجازه داده شود، تا هر آنچه كه در ذهن دارند بر قلم خود جاري ساخته و با ذهن پوياي خود آن را پردازش و تنظيم كنند.
وي افزود: آنچه كه بر پرده سينماي كشور نمايان مي‌شود، جلوه‌اي از فرهنگ ديني و ملي ما است و بايد براي رسيدن به جايگاهي والا و ارزشمند در نمايش فرهنگ ديني و ملي خود تلاش كنيم.

 
 

مهتاب نصيرپور :احساس مي‌كنم كارمندي بيش نيستم!
كياني: نقش «معصومه» در «روز حسرت» بازي متفاوتي مي‌طلبيد
نصيرپور: از فشار كاري سريال‌هاي مناسبتي بي‌خبر بودم

 
   
 
تحليل
:: اقتصادی ::
مدیریت حضور کارکنان با استانداران است
:: فناوری اطلاعات ::
پایان ممنوعیت پرحاشیه؛ واردات تمام برندهای موبایل، آزاد اعلام شد
:: روی خط جوانی ::
دلیل نوعروس برای طلاق 6 ماه بعد از عقد چه بود؟
:: ورزش ::
اولادقباد کوتاه آمد: قدردان آقای شمسایی هستم
:: فرهنگ و هنر ::
حمیدی مقدم دبیر سینما حقیقت شد
:: حوادث ::
اختلاف بر سر مبلغ رهن یک خانه به قتل منجر شد

 
     
   
     
     
    ::  تماس با ما  ::  درباره ما  ::  sitemap  ::  آگهي درهموطن  ::
کليهء حقوق متعلق است به روزنامهء هموطن سلام. ۱۳۹۳ - ۱۳۸۳
طراحی و اجرای سايت : شرکت به نگار