شنبه 23 خرداد 1405

 
 
     
 
     
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
آگهي درهموطن 
اخبار در موبايل 
آرشيو روزنامه 
تماس با ما 
توصيه روز
:: بازار کامپيوتر ::
معرفی تبلت چهار هسته‌يی شرکت ASUS‎
:: نکته آموزشی ::
چگونه گوشی اورجینال را از تقلبی تشخیص دهیم؟

اخبار داخلی فرهنگ و هنر داوودنژاد: سينماگران بدون سانسور صحبت كردند

 
 

فارس , سه شنبه 30 مهر 1387

داوودنژاد: سينماگران بدون سانسور صحبت كردند

 
 

عليرضا داوودنژاد گفت: قرار شده است اين جلسات ادامه داشته باشد و شايد در جلسات بعدي مديران سينمايي نيز حضور داشته باشند كه در اين صورت، امكان بهره‌گيري بهتري از اين جلسات وجود خواهد داشت.

عليرضا داوودنژاد با مثبت ارزيابي كردن ديدار شب گذشته سينماگران با رئيس جمهور گفت: مهمترين ويژگي اين جلسه اين بود كه برخي از سينماگران توانستند بدون سانسور درباره سانسور صحبت كنند، چرا كه اين اتفاق در سينماي ايران كمتر مي‌افتد.
وي با اشاره به مباحث مطرح شده از طرف رياست جمهوري در خصوص كمك‌هاي لجستيكي به سينما و تأسيس كارگروه تخصصي گفت: قرار شده است اين جلسات ادامه داشته باشد و شايد در جلسات بعدي مديران سينمايي نيز حضور داشته باشند كه در اين صورت، امكان بهره‌گيري بهتري از اين جلسات وجود خواهد داشت.
داوودنژاد تصريح كرد: همانطور كه گفتم، مهمترين ويژگي اين جلسه اين بود كه من توانستم بدون خودسانسوري حرف‌هايم را بزنم و ساير سينماگران نيز بدون سانسور حرف‌هايشان را زدند و براي من اين موضوع بيش از هرچيز اهميت دارد.
اين كارگردان سينماي ايران در خاتمه با اشاره به نكته منفي اين ديدار اظهار داشت:‌ نكته منفي اين ديدار اين بود كه مي‌توانست جمع بزرگتري از سينماگران دور هم جمع شوند و صحبت‌ها نيز كارشناسانه‌تر باشد اما متأسفانه صحبت‌ها رنگ درد و دل به خود گرفت و از چرخه كارشناسي خارج شد.

 
 

عليرضا داوود نژاد: شعار ندهيد‌‏، بگوييد عيب فيلم من چيست
تيغ‌زن به چرخش دايره‌زنگي خاتمه داد

 
   
 
تحليل
:: اقتصادی ::
مدیریت حضور کارکنان با استانداران است
:: فناوری اطلاعات ::
پایان ممنوعیت پرحاشیه؛ واردات تمام برندهای موبایل، آزاد اعلام شد
:: روی خط جوانی ::
دلیل نوعروس برای طلاق 6 ماه بعد از عقد چه بود؟
:: ورزش ::
اولادقباد کوتاه آمد: قدردان آقای شمسایی هستم
:: فرهنگ و هنر ::
دیار مادری به زویدی در سیما
:: حوادث ::
اختلاف بر سر مبلغ رهن یک خانه به قتل منجر شد

 
     
   
     
     
    ::  تماس با ما  ::  درباره ما  ::  sitemap  ::  آگهي درهموطن  ::
کليهء حقوق متعلق است به روزنامهء هموطن سلام. ۱۳۹۳ - ۱۳۸۳
طراحی و اجرای سايت : شرکت به نگار