جمعه 24 مهر 1405

 
 
     
 
     
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
آگهي درهموطن 
اخبار در موبايل 
آرشيو روزنامه 
تماس با ما 
توصيه روز
:: بازار کامپيوتر ::
معرفی تبلت چهار هسته‌يی شرکت ASUS‎
:: نکته آموزشی ::
چگونه گوشی اورجینال را از تقلبی تشخیص دهیم؟

اخبار داخلی حوادث رسوایی شبکه خانوادگی دستبرد با موبایل زن رهگذر

 
 

شنبه 4 آبان 1387

رسوایی شبکه خانوادگی دستبرد با موبایل زن رهگذر

 
 

سه عضو یک شبکه خانوادگی دستبرد با تلاش پلیس آگاهی قم ، شناسایی و دستگیر شدند.

سه عضو یک شبکه خانوادگی دستبرد با تلاش پلیس آگاهی قم ، شناسایی و دستگیر شدند.
رسیدگی به این پرونده پس از آن آغاز شد که شماری از شهروندان به اداره آگاهی قم رفتند و از دستبرد به طلاهای کودکنشان خبر دادند.
در آن میان ، بانوی جوانی گفت : دست فرزندم را گرفته بودم و از خیابان عبور می کردیم که دیدم یک زن ناشناس گردنبندطلای دختر بچه ای را دزدید و فرار کرد.من هم به سرعت با دوربین موبایلم از او فیلمبرداری کردم تا شاید بتوانم برای دستگیری اش کمکی کنم.
کارآگاهان با توجه به همین سرنخ به ردیابی متهمه پرداختند و تصویر او را در اختیار تمامی واحدهای گشت قرار دادند.بدین ترتیب پاتوق «شهلا» شناسایی و وی نقره داغ شد.
این زن که ابتدا خود را بی گناه می خواند با دیدن فیلمی که در دست پلیس بود یکه خورد و به ده ها فقره دزدی با همدستی سه عضو خانواده اش اعتراف کرد.
«شهلا» در بازجویی ها اظهار داشت : سرکرده باند ، برادرم «عباس – س» است که با زنش به طور گردشی در کاشان و ساوه زندگی می کنند و فقط برای سرقت به قم می آیند.
با بر ملا شدن این مسئله ، تجسسها به مرحله تازه ای رسید و کارآگاهان ، شماره انتظامی خودرو «عباس» را به دست آوردند.پلیس که به دنبال قرار ساختگی «شهلا» با برادرش ، به کمین نشسته بود این مرد جوان را به همراه زنش در قم بازداشت کرد.
زن و شوهر تبهکار وقتی دیدند اعتراف های «شهلا» هیچ راه گریزی برایشان باقی نگذاشته است قفل سکوتشان را گشودند و به دزدیدن طلا و جواهر دختران و دو فقره دستبرد به مغازه اعتراف کردند.گزارش ایسکانیوز می افزاید،اعضای شبکه خانوادگی در حالی زندانی شدند که تحقیق جامع تر ماموران ادامه دارد.
در همین رابطه رئیس پلیس آگاهی قم تاکید کرد : بی توجهی برخی خانواده ها به هشدارهای مکرر ناجا مبنی بر پرهیز از آویختن زیور آلات به دختران خردسال ، متاسفانه افزایش آمار دستبرد را به همراه داشته است.
سرهنگ «حسینی» خاطرنشان ساخت : والدین باید توجه داشته باشند که آراستن کودکان به طلا و جواهر و روانه کردن آنان به خیابانها و مداراس با توجه به افکار شوم خلافکاران ، نتیجه ای به جز تهدید جان و مالشان به دنبال ندارد.

 
 

پزشک قلابی دستگیر شد

 
   
 
تحليل
:: اقتصادی ::
افزایش اعتبار کالابرگ در دو مرحله؛ جزئیات تازه از زبان نماینده مجلس
:: فناوری اطلاعات ::
جست‌وجوی ویندوز هوشمندتر می‌شود
:: روی خط جوانی ::
شایع‌ترین دلایل اختلاف و مشاجره میان زوج‌ها
:: ورزش ::
بیرانوند در آستانه انتقالی غیرمنتظره
:: فرهنگ و هنر ::
بازتاب مظلومیت کودکان میناب در کلمبیا
:: حوادث ::
دستگیری متهم اصلی قتل درگیری همسایگان در غرب تهران طی ۷۲ ساعت

 
     
   
     
     
    ::  تماس با ما  ::  درباره ما  ::  sitemap  ::  آگهي درهموطن  ::
کليهء حقوق متعلق است به روزنامهء هموطن سلام. ۱۳۹۳ - ۱۳۸۳
طراحی و اجرای سايت : شرکت به نگار