چهارشنبه 10 تير 1405

 
 
     
 
     
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
آگهي درهموطن 
اخبار در موبايل 
آرشيو روزنامه 
تماس با ما 
توصيه روز
:: بازار کامپيوتر ::
معرفی تبلت چهار هسته‌يی شرکت ASUS‎
:: نکته آموزشی ::
چگونه گوشی اورجینال را از تقلبی تشخیص دهیم؟

اخبار داخلی فرهنگ و هنر معتمدآريا: بازيگري در ايران قواعد خود را از دست داده است

 
 

فارس , پنجشنبه 9 آبان 1387

معتمدآريا: بازيگري در ايران قواعد خود را از دست داده است

 
 

نشست رسانه‌اي فيلم «خواب زمستاني» عصر روز گذشته با حضور سيامك شايقي(كارگردان)، فاطمه معتمدآريا،عمار تفتي ، فرشيد منافي(بازيگران) و سعيد شهرام (سازنده موسيقي متن) در باران فيلم برگزار شد.

فاطمه معمتدآريا در نشست فيلم «خواب زمستاني» گفت: وقتي تمام قواعد و اصول حرفه‌اي شكسته مي‌شود، طبيعي است كه انتظار داشته باشيم از هر بازيگري چيزي را ببينيم كه نزديك به خصوصيات اوست و بازيگري هم متأسفانه مثل همه چيز قواعد خودش را از دست داده است.
نشست رسانه‌اي فيلم «خواب زمستاني» عصر روز گذشته با حضور سيامك شايقي(كارگردان)، فاطمه معتمدآريا،عمار تفتي ، فرشيد منافي(بازيگران) و سعيد شهرام (سازنده موسيقي متن) در باران فيلم برگزار شد.
بنا بر اين گزارش، در اين نشست بازيگر فيلم «خواب زمستاني» در خصوص نقش خود در اين فيلم گفت: به هر ترتيب اين انتخاب كارگردان بوده است و من در اين كه كارگردان چه بنويسد و چه ننويسد دخيل نبوده‌ام.
«معتمدآريا» با انتقاد از كساني كه اعتقاد داشته‌اند با توجه به نقش‌هاي اكتيوي كه وي قبلا بازي كرده، ايفاي نقش يك معلول برايش چندا مناسب نبوده، اظهار داشت: به نظر من خيلي ساده‌نگري و ساده‌انگاري است كه برخي فكر كنند براساس خصوصيات يك بازيگر بايد به او نقش بدهند. بازيگر به هر حال بازيگر است و لزوما دليلي ندارد كه نقشي را بازي كند كه به خصوصيات فيزيكي يا شخصيتي‌اش نزديك باشد.
اين بازيگر تصريح كرد: ما تصور غلطي را از بازيگري داريم و فكر مي‌كنيم كه هر بازيگري بايد بر اساس خصوصيات شخصيتي و فيزيكي خود نقشي را قبول كند و البته در دوره‌اي كه بازيگري و سينما فضاي علمي‌اش را از دست داده، شايد اين موضوع طبيعي باشد!
معمتدآريا خاطرنشان كرد: در جامعه اي كه فقط ارزش ظاهري همه را به شكل مانكن‌هاي تركيه و مدل‌هاي عربي ميبينيم خيلي مهم است كه زيبايي بصري مردم را به چه شكلي تغيير داده‌ايم به طوري كه آنها ديگر زيبايي دروني را نمي‌بينند و در اين صورت، از نظر مردم ديدن شخصيت‌هايي مثل گيلانه يا خواهر بزرگ‌تر در «خواب زمستاني» جالب نيست.
وي ادامه داد: نمي‌خواهم ارزش كار هيچ‌كس را تضعيف كنم اما وقتي تمام قواعد و اصول حرفه‌اي شكسته مي‌شود طبيعي است كه انتظار داشته باشيم از هر بازيگري چيزي را ببينيم كه نزديك به خصوصيات اوست و بازيگري هم متأسفانه مثل همه چيز قواعد خودش را از دست داده است.
فاطمه معمتدآريا با اشاره به دلايل عدم علاقه‌اش به مصاحبه با مطبوعات و رسانه‌ها گفت: متأسفانه رسانه‌ها هميشه يكسري حرف‌ها را تحريف مي‌كنند و به خصوص وقتي اين مطالب در مجلات چاپ مي‌شود،
هميشه شبهه‌برانگيز است و به همين دليل صحبت و مصاحبه كردن با رسانه‌ها برايم خيلي سخت است.
وي افزود: هيچ مرجعي وجود ندارد كه مثلا وقتي خبري از يك خبرگزاري توسط مطبوعات تحريف مي‌شود به اين موضوع رسيدگي كند و به دليل اين كه چند بار برايم اين اتفاق رخ داده، معتقدم كه آدم حرف نزد، خيلي بهتر است.

 
 

فاطمه معتمدآريا سفير فرهنگي مهرآفرين شد
حضور فاطمه معتمدآريا در شب‌هاي روشن

 
   
 
تحليل
:: اقتصادی ::
مدیریت حضور کارکنان با استانداران است
:: فناوری اطلاعات ::
پایان ممنوعیت پرحاشیه؛ واردات تمام برندهای موبایل، آزاد اعلام شد
:: روی خط جوانی ::
دلیل نوعروس برای طلاق 6 ماه بعد از عقد چه بود؟
:: ورزش ::
اولادقباد کوتاه آمد: قدردان آقای شمسایی هستم
:: فرهنگ و هنر ::
طلوع ماه فراخوان داد
:: حوادث ::
اختلاف بر سر مبلغ رهن یک خانه به قتل منجر شد

 
     
   
     
     
    ::  تماس با ما  ::  درباره ما  ::  sitemap  ::  آگهي درهموطن  ::
کليهء حقوق متعلق است به روزنامهء هموطن سلام. ۱۳۹۳ - ۱۳۸۳
طراحی و اجرای سايت : شرکت به نگار