چهارشنبه 10 تير 1405

 
 
     
 
     
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
آگهي درهموطن 
اخبار در موبايل 
آرشيو روزنامه 
تماس با ما 
توصيه روز
:: بازار کامپيوتر ::
معرفی تبلت چهار هسته‌يی شرکت ASUS‎
:: نکته آموزشی ::
چگونه گوشی اورجینال را از تقلبی تشخیص دهیم؟

اخبار خارجی فرهنگ و هنر رسول صدرعاملي:«شب» بهترين فيلم جشنواره‌ي مذهب امروز ايتاليا

 
 

ایسنا , يكشنبه 12 آبان 1387

رسول صدرعاملي:«شب» بهترين فيلم جشنواره‌ي مذهب امروز ايتاليا

 
 

فيلم «شب» رسول صدرعاملي جايزه‌ي بهترين فيلم جشنواره‌ي مذهب امروز ايتاليا را دريافت كرد و صدرعاملي به دليل آنكه براي حضور در جشنواره‌ي «منبر طلايي» به روسيه سفر كرده بود، نتوانست در ايتاليا حضور داشته باشد.

فيلم «شب» رسول صدرعاملي جايزه‌ي بهترين فيلم جشنواره‌ي مذهب امروز ايتاليا را دريافت كرد و صدرعاملي به دليل آنكه براي حضور در جشنواره‌ي «منبر طلايي» به روسيه سفر كرده بود، نتوانست در ايتاليا حضور داشته باشد.
رسول صدرعاملي گفت: هفته گذشته وقتي مي‌خواستم جايزه بهترين كارگرداني را براي فيلم «هر شب تنهايي» از جشنواره‌ي فيلم منبر طلايي دريافت كنم، زمانيكه فهميدم «ميم مثل مادر» دو جايزه گرفته است، همان‌جا گفتم رسول ملاقلي‌پور با اين‌كه يك‌سال است در ميان ما نيست، ولي هنوز هم از من خيلي بهتر و جلوتر است.
او با اشاره به جايزه فيلم «شب» در جشنواره‌ي فيلم مذهب امروز ايتاليا مطرح كرد: هر فيلمي در دنيا مخاطبان خودش را دارد و اين اشتباه بزرگي است كه ما فكر كنيم مثل چند دهه‌ي گذشته، يك نوع خاصي از سينماي روشنفكري مخاطب دارد.
او ادامه داد: اين روزها مردم جهان به دنبال اين هستند كه ذهنيت‌هاي روحي و رواني مردمان مختلف را بشنوند و باورها و عقايدشان و خصايص انساني آن‌ها را ببينند. اما ما به اشتباه و با توجه به آدرس‌هاي غلط داده‌شده هميشه سينماي روشنفكري‌مان حول يك‌سري مضامين محدود مي‌گردد كه معمولا اين مضامين ملتهب هم هستند ولي وقتي نزديك مي‌شويم، فارغ از عناوين جشنواره‌ها اين را بايد درك كنيم كه به تعداد آدم‌هاي جهان قصه‌هاي وجود دارد كه بخش عمده قصه‌هاي ناگفته مردم كشورمان را به عنوان فيلم‌ساز نديده‌ايم.
صدرعاملي مطرح كرد: ما، مردم عادي و شريف كه با توكل به ايمانشان به سختي زندگي‌شان را مي‌گذرانند را كمتر ديده‌ايم و به تصوير كشيده‌ايم به همين دليل سينماي ايران به اين مردم بدهكار است.
«شب» و «هرشب تنهايي» كه هردو فيلم محصول شبكه يك صداو سيما است از مجموعه‌ي سه گانه‌اي است كه سال گذشته دو فيلم آن ساخته شده است، اما فيلم سوم به نام «مهماندار» تاكنون ساخته نشده است و صدرعاملي درباره‌ي عدم ساخت فيلم سوم گفت: قصد دارم يكي از فيلم‌ها اكران بشود و بازخورد مخاطب را ببينيم كه مردم چه برخوردي دارند تا فيلم سوم را بسازم.
«شب» براساس طرحي از اصغر فرهادي با فيلم‌نامه‌ي از كامبوزيا پرتوي روايت گروهباني است كه براي تحويل دادن مجرمي سابقه‌دار به زندان يكي از شهرستان‌ها، مجبور مي‌شود كه به همراه مجرم و دستبند، شبي را در مشهد بگذراند.
در اين فيلم عزت‌الله انتظامي، خسرو شكيبايي، امين حيايي به ايفا نقش مي‌پردازند.
در يازدهمين دوره جشنواره بين‌المللي مذهب ايتاليا فيلم «يك وجب از آسمان» ساخته علي وزيريان جايزه ويژه هيات داوران و فيلم كوتاه «بيا همه خوابند» ساخته زهره زماني جايزه ويژه هيات داوران و فيلم‌هاي «دستهاي خالي» ابوالقاسم طالبي و «پا برهنه در بهشت» لوح تقدير و ديپلم افتخار گرفتند.

 
 

رسول صدرعاملي: مي‌خواستم "شب" مثل هيچ فيلم ديگري نباشد
رسول صدرعاملي هم جوايز و يادگارهايش را به موزه سينما سپرد
صدرعاملي: سينماي ايران در المپيك پكن موفق‌تر از ورزش بود

 
   
 
تحليل
:: اقتصادی ::
مدیریت حضور کارکنان با استانداران است
:: فناوری اطلاعات ::
پایان ممنوعیت پرحاشیه؛ واردات تمام برندهای موبایل، آزاد اعلام شد
:: روی خط جوانی ::
دلیل نوعروس برای طلاق 6 ماه بعد از عقد چه بود؟
:: ورزش ::
اولادقباد کوتاه آمد: قدردان آقای شمسایی هستم
:: فرهنگ و هنر ::
طلوع ماه فراخوان داد
:: حوادث ::
اختلاف بر سر مبلغ رهن یک خانه به قتل منجر شد

 
     
   
     
     
    ::  تماس با ما  ::  درباره ما  ::  sitemap  ::  آگهي درهموطن  ::
کليهء حقوق متعلق است به روزنامهء هموطن سلام. ۱۳۹۳ - ۱۳۸۳
طراحی و اجرای سايت : شرکت به نگار