چهارشنبه 10 تير 1405

 
 
     
 
     
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
آگهي درهموطن 
اخبار در موبايل 
آرشيو روزنامه 
تماس با ما 
توصيه روز
:: بازار کامپيوتر ::
معرفی تبلت چهار هسته‌يی شرکت ASUS‎
:: نکته آموزشی ::
چگونه گوشی اورجینال را از تقلبی تشخیص دهیم؟

اخبار داخلی فرهنگ و هنر علي معلم: اختصاص سينما به رسانه‌اي‌ها، درست نيست

 
 

فارس , دوشنبه 20 آبان 1387

علي معلم: اختصاص سينما به رسانه‌اي‌ها، درست نيست

 
 

تئوري اختصاص سينماي مطبوعات در كشور ما، تئوري درستي نيست و جمع كردن تعداد زيادي آدم در سينما، به فيلم‌ها و فضاي جشنواره لطمه زيادي مي‌زند.

رئيس اسبق انجمن منتقدان و نويسندگان سينمايي اظهار داشت: «علي معلم» در مورد ويژگي‌هايي كه بايد سينماي مطبوعات در جشنواره فيلم فجر واجد آن باشد، گفت: مهم‌ترين نكته اين است كه بهترين سينما را به مطبوعات اختصاص دهيم تا مانند تمام جشنواره‌هاي دنيا مطبوعاتي‌ها بتوانند با بهترين كيفيت صدا و تصوير فيلم را ببينند، همان‌گونه كه در جشنواره‌هايي نظير كن هميشه بهترين سئانس‌ها به مطبوعات اختصاص دارد و سينماگران هم همين را مي‌خواهند.
وي در مقايسه طريقه نمايش فيلم براي اهالي مطبوعات در جشنواره كن گفت: در اين جشنواره در هر سينما دو سانس ويژه براي نمايش فيلم مختص به اهالي مطبوعات وجود دارد كه در آن سئانس‌ها، اهالي مطبوعات مي‌توانند به همراه عوامل فيلم، فيلم‌ها را ببينند، ضمن اين كه در مركز مطبوعات جشنواره كن علاوه بر نمايش فيلم، اهالي مطبوعات از امكانات كار خبري مانند فكس و اينترنت نيز بهره‌مند هستند.
معلم افزود: اصولا تئوري اختصاص سينماي مطبوعات در كشور ما، تئوري درستي نيست و جمع كردن تعداد زيادي آدم در سينما به فيلم‌ها و فضاي جشنواره لطمه زيادي مي‌زند بهترين شكل اين است كه در هر سئانس سينماهاي جشنواره، چند رديف به اهالي مطبوعات اختصاص داشته باشد تا هر كدام از اهالي مطبوعات باتوجه به محل كار خود بتواند در نزديك‌ترين سينما فيلم‌هاي جشنواره را ببينند.
وي تصريح كرد: مهمترين دغدغه براي خبرنگاري كه در جشنواره فيلم شركت مي‌كند، فيلم ديدن نيست، بلكه آنها بيشتر براي تهيه گزارش يا مصاحبه با عوامل فيلم‌ها در اين جشنواره حضور دارند. بنابراين چيزي كه بيش از سينماي مطبوعات به آن نياز داريم يك مركز رسانه‌اي است كه در آن مطبوعاتي‌ها بتوانند علاوه بر نمايش فيلم در كنار ميهمانان داخلي و خارجي جشنواره فيلم‌هاي جشنواره را ببينند و با استفاده از امكانات اين مركز مطبوعاتي اخبار خود را ارسال نمايند.
رئيس اسبق انجمن منتقدان و نويسندگان سينمايي اظهار داشت: چند سال پيش ما قصد انجام اين كار را در جشنواره فيلم فجر داشتيم اما متأسفانه عناصر سنتي در اداره جشنواره نخواستند تا اين اتفاق بيفتد و هر سال هم جريان سينماي مطبوعات تكرار مي‌شود.
تئوري اختصاص سينماي مطبوعات در كشور ما، تئوري درستي نيست و جمع كردن تعداد زيادي آدم در سينما، به فيلم‌ها و فضاي جشنواره لطمه زيادي مي‌زند.

 
 
   
 
تحليل
:: اقتصادی ::
مدیریت حضور کارکنان با استانداران است
:: فناوری اطلاعات ::
پایان ممنوعیت پرحاشیه؛ واردات تمام برندهای موبایل، آزاد اعلام شد
:: روی خط جوانی ::
دلیل نوعروس برای طلاق 6 ماه بعد از عقد چه بود؟
:: ورزش ::
اولادقباد کوتاه آمد: قدردان آقای شمسایی هستم
:: فرهنگ و هنر ::
طلوع ماه فراخوان داد
:: حوادث ::
اختلاف بر سر مبلغ رهن یک خانه به قتل منجر شد

 
     
   
     
     
    ::  تماس با ما  ::  درباره ما  ::  sitemap  ::  آگهي درهموطن  ::
کليهء حقوق متعلق است به روزنامهء هموطن سلام. ۱۳۹۳ - ۱۳۸۳
طراحی و اجرای سايت : شرکت به نگار