دوشنبه 25 خرداد 1405

 
 
     
 
     
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
آگهي درهموطن 
اخبار در موبايل 
آرشيو روزنامه 
تماس با ما 
توصيه روز
:: بازار کامپيوتر ::
معرفی تبلت چهار هسته‌يی شرکت ASUS‎
:: نکته آموزشی ::
چگونه گوشی اورجینال را از تقلبی تشخیص دهیم؟

اخبار داخلی نفت و انرژی وزير نيرو: زمستان امسال قطع برق و گاز نخواهيم داشت

 
 

چهارشنبه 29 آبان 1387

وزير نيرو: زمستان امسال قطع برق و گاز نخواهيم داشت

 
 

فتاح گفت: زمستان امسال به هيچ وجه با قطع برق و گاز مواجه نخواهيم شد و انشاءالله، با سوخت رساني مناسب، نيروگاههاي حرارتي نيز مشكلي براي فعاليت نخواهند داشت.

"پرويز فتاح" وزير نيرو امروز چهارشنبه هنگام حضور در غرفه روزنامه جام جم در پانزدهمين نمايشگاه بين المللي مطبوعات و خبرگزاريها در تهران به مردم اطمينان داد كه زمستان امسال با مشكلي به نام قطع برق و گاز روبرو نخواهند شد.
فتاح گفت:«زمستان امسال به هيچ وجه با قطع برق و گاز مواجه نخواهيم شد و انشاءالله، با سوخت رساني مناسب، نيروگاههاي حرارتي نيز مشكلي براي فعاليت نخواهند داشت».
وي همچنين برگزاري نمايشگاه مطبوعات را "مثبت" ارزيابي كرد زيرا به عقيده وي، "موجب مي شود مردم با حضور گسترده در آن، با رسانه ها آشتي دوباره كنند."
اين نمايشگاه تا روز يكشنبه آينده دوم آذر از ساعت 9 تا 19 در شبستان اصلي مصلاي امام خميني (ره) تهران برپا است.

,b> وزير نفت: نگرانيم
در حالي كه وزير نيرو از ناحيه تامين برق و گاز مردم در زمستان امسال اطمينان مي دهد، "غلامحسين نوذري" وزير نفت هم كه امروز در نمايشگاه مطبوعات حضور يافته بود، گفت كه از روند روزافزون مصرف گاز در كشور نگران است.
نوذري گفت: روند مصرف گاز در كشور نسبت به سال قبل از رشد بالايي برخوردار است و بايد درباره صرفه‌جويي توجه بيشتري صورت گيرد.
وي با بيان اين نكته كه در حال حاضر تمام گاز توليدي كشور وارد خط لوله شده و به مصرف داخل مي‌رسد، تصريح كرد: ادامه روند كنوني مصرف نگران كننده است اما با رعايت صرفه‌جويي مي توانيم زمستان را به خوبي پشت سر بگذاريم.
وزير نفت همچنين گفت: تدابير لازم براي تامين و تقويت گاز در شمال و شمال شرق كشور انديشيده شده و مشكلي براي تامين گاز اين مناطق وجود ندارد.
طي دو روز گذشته مصرف گاز در بخش خانگي به 634 ميليون متر مكعب رسيد كه نسبت به مدت مشابه سال 181 ميليون متر مكعب بيشتر مصرف شده و ميزان مصرف روزانه هر خانوار 23 متر مكعب گزارش شده است.
وزير نفت براي كنترل و نظارت بيشتر بر روند اوضاع و پيشگيري از حوادث مشابه در سال گذشته كه به قطعي گسترده گاز در نقاط مختلف كشور انجاميد، قرار است فردا از فازهاي 9 و 10 در حال اتمام پارس جنوبي بازديد كند.

 
 

وزير نيرو : تنش آبي ظرف ماههاي آتي
وزير نيرو: اجراي 105 پروژه تصفيه خانه آب در كشور
وزير نيرو : واگذاري 10 نيروگاه در کشور

 
   
 
تحليل
:: اقتصادی ::
مدیریت حضور کارکنان با استانداران است
:: فناوری اطلاعات ::
پایان ممنوعیت پرحاشیه؛ واردات تمام برندهای موبایل، آزاد اعلام شد
:: روی خط جوانی ::
دلیل نوعروس برای طلاق 6 ماه بعد از عقد چه بود؟
:: ورزش ::
اولادقباد کوتاه آمد: قدردان آقای شمسایی هستم
:: فرهنگ و هنر ::
حمیدی مقدم دبیر سینما حقیقت شد
:: حوادث ::
اختلاف بر سر مبلغ رهن یک خانه به قتل منجر شد

 
     
   
     
     
    ::  تماس با ما  ::  درباره ما  ::  sitemap  ::  آگهي درهموطن  ::
کليهء حقوق متعلق است به روزنامهء هموطن سلام. ۱۳۹۳ - ۱۳۸۳
طراحی و اجرای سايت : شرکت به نگار