جمعه 28 اسفند 1388

 
 
     
 
     
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
آگهی در هموطن 
نسخه موبايل 
آرشيو روزنامه 
تماس با ما 
توصيه روز
:: بازار کامپيوتر ::
رقص در میانه بازارم آرزوست!
:: نکته آموزشی ::
نکاتی برای خرید اسکنر

اخبار داخلی رسانه نگرانی در تحریریه روزنامه کارگزاران: دو ماه است حقوق نگرفته‌اند

 
 

مدیا نیوز , جمعه 1 آذر 1387

نگرانی در تحریریه روزنامه کارگزاران: دو ماه است حقوق نگرفته‌اند

 
 

فقدان امنیت شغلی، به ویژه در روزنامه های غیردولتی، از معضلات دیرپای رسانه های ایران به شمار می رود و امیدواریم مشکل به زودی حل شود.

علی رغم وعده های غلامحسین کرباسچی، اصلی ترین پشتیبان مالی روزنامه کارگزاران و دبیرکل حزب کارگزاران و مرتضی سجادیان مدیر مسئول روزنامه کارگزاران، از تحریریه این روزنامه خبر می رسد که هنوز حقوق مهر و آبان کارکنان این روزنامه پرداخت نشده است.
یک عضو تحریریه این روزنامه گفت: مدیران این روزنامه علاوه بر عدم پرداخت حقوق دوماهه خبرنگاران ثابت، حقوق خبرنگاران حق التحریری که با این روزنامه از اوایل تابستان همکاری کرده اند را پرداخت نکرده اند و گفته می شود به دبیران سرویس این روزنامه نیز اعلام کرده اند قادر به پرداخت حق التحریر های معوقه نیستند!
بر اساس این گزارش اکثر تولیدات ویژه نامه های این روزنامه توسط خبرنگاران حق التحریر تهیه می شد که آنها هم به خاطر عدم پرداخت حقوق خود اکثرا با این روزنامه قطع همکاری کرده اند و احتمالا از هفته های آتی ویژه نامه های روزنامه منتشر نخواهد شد.
پیش از این مباحثی در مورد تعدیل تحریریه این روزنامه به دلیل عدم رضایت پشتیبانان مالی روزنامه از عملکرد تحریریه شنیده می شد که این اقدام مدیران روزنامه، این فرضیه را تقویت می کند.
همچنین در دو ماه قبل خبری مبنی بر تماس نهادهای امنیتی با مدیران روزنامه برای اخراج برخی خبرنگاران کارگزاران منتشر شد، خبری بلافاصله توسط سجادیان تکذیب شد اما پس از تکذیب خبر دبیر یکی از سرویس های مهم این روزنامه از کار برکنار شد.
انتشار این روزنامه خبرساز یکبار در پاییز سال گذشته بنا بر اعلام سردبیر اسبق خود به دلیل مشکلات مالی متوقف شد و پس از آن تیم تحریریه آن به طور کامل تغییر کرد.
بار دیگر مدیر مسئول روزنامه ، بهمن ماه سال گذشته در انتقاد تندی که در مصاحبه با فارس و سیمای جمهوری اسلامی انجام داده بود در اظهاراتی عجیب تحریریه جدید را تندرو و عملکرد آنها را مغایر با اصول حزب کارگزاران دانسته و تهدید کرده بود یا تحریریه را عوض می کند یا خودش می رود.
پس از آن و در سال جدید پرداخت حقوق کارکنان روزنامه عملا با تاخیر صورت گرفت و اینک در سالگرد تغییر تیم تحریریه گذشته و با توجه به برخوردهای مدیران روزنامه، زمزمه هایی از تکرار اتفاق قبلی به گوش می رسد.
اکثر کارکنان فعلی تحریریه روزنامه کارگزاران را اعضای تحریریه های سابق روزنامه های شرق و هم میهن تشکیل می دهند.
فقدان امنیت شغلی، به ویژه در روزنامه های غیردولتی، از معضلات دیرپای رسانه های ایران به شمار می رود و امیدواریم مشکل همکاران صنفی ما در روزنامه کارگزاران نیز به زودی حل شود.

 
 
   
 
تحليل
:: تا انتخابات ::
فتنه گري هاي 8 ماه اخير قبل از انتخابات برنامه ريزي شده بود
:: اقتصادی ::
فرزين : فرهنگ مصرف جديدي در راه است
:: فناوری اطلاعات ::
BUZZ جای توییتر و فیس‌بوک را تنگ می‌کند
:: روی خط جوانی ::
آينده در دستان تو ...
:: ورزش ::
دايي: عابدزاده حق نشستن روي نيمكت پرسپوليس را ندارد
:: فرهنگ و هنر ::
موسيقي ايران دست‌خوش سلايق شخصي
:: حوادث ::
6 کشته در محور کاشان - قم

 
     
   
     
     
    ::  تماس با ما  ::  معرفی ما  ::  نقشه سايت  ::  آگهی در هموطن  ::
کليهء حقوق متعلق است به روزنامهء هموطن سلام. ۱۳۸۷ - ۱۳۸۳
طراحی و اجرای سايت : شرکت به نگار